TalentMilesin kehittämä nettisovellus nopeuttaa organisaation muutosprosesseja ja säästää taloudellisia resursseja.

Nyt organisaatiot oppivat yhdessä ajasta ja paikasta riippumatta.

– Kehitimme pelillisen sovelluksen, jossa osallistuja oppii kokemalla ja tekemällä itse asioita sen sijaan, että joku kertoisi miten asiat ovat. Helppokäyttöinen ja hauska sovellus motivoi kehittämään itseään yhdessä tiimin kanssa. Lisäksi osallistuja voi itse päättää, missä ja milloin hän tehtävät suorittaa, Learning coach ja co-creator Annika Häggblom TalentMilesilta kertoo.

Perinteisestä e-oppimisesta poiketen TalentMiles ohjaa osallistujat yhteisölliseen oppimiseen ja aktivoi osallistujaa.

– Esimerkiksi esimiesvalmennuksessa osallistuja saa sovelluksen kautta johtamistehtäviä, jotka toteutetaan arjessa oman tiimin kanssa. Emme siis teetä heillä harjoituksia, vaan oppiminen perustuu käytännön tekemiseen ja tätä kautta uuden oivaltamiseen. Uutta lähestymistapaa voi hyödyntää esimerkiksi johtamisen tai strategian kehittämiseen, organisaation muutostarpeisiin tai uusien henkilöiden perehdyttämiseen, Häggblom sanoo.

 

Suurempi joukko osalliseksi

Digitalisaation myötä valmennustilaisuuksien ei tarvitse enää olla vain pienen porukan etuoikeus.

– Kun valmennus ei ole ajasta ja paikasta riippuvainen, se on huomattavasti edullisempi. Näin organisaatio voi osallistaa oppimistilaisuuksiin huomattavasti suuremman joukon ihmisiä. Kurssi, johon aiemmin kutsuttiin 10 henkilöä, on TalentMilesin avulla mahdollista toteuttaa esimerkiksi 200 henkilön valmennuksena, Häggblom iloitsee.

Taloudellisten hyötyjen lisäksi valmennustilaisuuksien siirtyminen digitaaliseen ympäristöön helpottaa työyhteisön arkea.

– Kun matkapäivät vähenevät, ihmisille jää enemmän aikaa olla kotona perheen kanssa. On myös koko työyhteisön etu, etteivät esimiehet vietä aikaa kongressihotellissa vaan ovat läsnä tiiminsä luona, Häggblom listaa digitalisaation hyötyjä.

Tällä hetkellä esimerkiksi Metso toteuttaa TalentMilesin avulla johtamisvalmennusta, jossa on osallistujia viideltä eri mantereelta. Ilman TalentMiles nettisovellusta näiden esimiesten yhteen saattaminen olisi hyvin kallista.

Lisätietoja: talentmiles.pro

 

Tutustu TalentMiles nettisovellukseen: