sijoittaminen

TOPICS

Sijoittamisessa hajauttaminen on tärkeää

– Yksityishenkilöillä on tietysti paljon erilaisia mahdollisuuksia, mutta sijoitusrahasto on sijoitusväline, joka tuo helposti hajautetun salkun, kertoo Morningstarin rahastoanalyytikko Matias Möttölä.

Osakkeita hyväntekeväisyyteen?

Lahjoittamalla osakkeita yleishyödylliselle järjestölle voi edistää oman arvomaailman mukaista toimintaa ja tehdä hyvää verotehokkaasti. Pienikin lahjoitus on järjestölle merkittävä ja ihmiselämälle tärkeä.

Kiinteistösijoittamisen sijoitusstrategia

Kiinteistösijoittaminen on trendikästä, mutta soitellen sotaan ei kannata lähteä. Strateginen sijoittaminen vaatii monialaosaamista ja ennen kaikkea aikaa. Pää on syytä pitää kylmänä ja huolellinen kohteiden tarkastelu jo ostovaiheessa turvaa tulevaa.

Tuottoa taiteesta?

Taide on pitkän aikavälin ekologinen sijoituskohde. Harvinainen sijoituskohde on riskialtis, mutta tarjoaa sijoittajalleen taloudellisen tuoton lisäksi esteettistä nautintoa vuosikausiksi.

Rahastossa varallisuus poikimaan

Tavoitteletko korkeaa tuottoa suurella riskinsietokyvyllä vai kaipaatko maltillista arvonnousua pitkällä aikavälillä? Alan johtavat sijoituspalveluyhtiöiden asiantuntijat avaavat rahastomarkkinoiden helmien ominaispiirteitä. Tunnista tarpeesi ja valitse omasi!

Sijoittaminen sopii kaikille

Moni säästää rahaa pankkitilille. Sijoittamisen aloittamista kuitenkin lykätään useista syistä. Yksi kokee, ettei vielä tiedä vaihtoehdoista tarpeeksi, toinen pelkää riskiä. Joku luulee, että sijoittaminen olisi vain rikkaille.