– Tilitoimisto tuo meille varmuutta arkeen. Voimme seurata tilannetta aktiivisesti ja suunnitella liiketoimintaa eteenpäin. Samalla meille jää enemmän aikaa yrityksen päivittäisasioiden hoitamiseen, kertoo Premius Oy Kuntoutus- ja koulutusklinikan toimitusjohtaja Pirta Saarenkylä.

Nykypäivänä taloushallinnon ulkoistaminen on järkevää, ellei ole jo niin iso yritys, että tarvittavien asiantuntijoiden palkkaaminen on mahdollista. Se auttaa keskittymään oleelliseen ja kehittämään yritystä. Lisäksi osaava tilitoimistokumppani osaa vaatia hereillä pysymistä. Talouskysymyksiin tarjotaan aktiivisesti toimivia ratkaisuja.

Premius Oy on neurologiseen kuntoutukseen erikoistunut pitkänlinjan perheyritys Pirkanmaalla ja muualla Hämeessä. 17 vakituisen työntekijän lisäksi yritys työllistää muutaman ammatinharjoittajan. Yritys on ollut Tilitoimisto Aldian asiakkaana neljä vuotta.

– Parhaimmillaan toimiva ja asiakaslähtöinen tilitoimisto on kuin henkilökohtainen talouskonsultti: vuosien yhteistyö on tuonut luottamusta siihen, että tilitoimisto ja oma kontaktihenkilömme on aidosti kiinnostunut siitä että taloushallintoasiat ovat kunnossa. Uskon, että Aldialla ymmärretään menestymisemme olevan myös merkki siitä, että heillä on tehty asiat oikein – siksi intressit ovat yhteisiä.

Päivittäinen yhteistyö Premiukselle nimetyn kontaktihenkilön kanssa on tuonut kanssakäymiseen luontevuutta ja asioista voidaan puhua niiden oikeilla nimillä.

– Tiedämme jo toistemme äänensävystä, milloin jokin akuutti asia vaatii välitöntä huomiota. Osaava kontaktihenkilö palvelee, kuuntelee, tuo tietotaitonsa esille eikä väistele vaikeitakaan kysymyksiä. Taloushallinnon ajantasaisuus on yksi tärkeimmistä asioista. Päivittäiseen suunnitteluun tarvittavat ovat nopeasti saatavilla, summaa Saarenkylä.