Albatrossi Tuotteella on yli 20 vuoden kokemus muun muassa hotellien ja yökerhojen kokonaisvaltaisesta sisustamisesta. Koko prosessi tilan suunnittelusta, konsultoinnista ja projektinhallinasta aina kalusteisiin ja materiaaleihin toteutetaan kustannustehokkaasti avaimet käteen -periaatteella.

Albatrossi Tuote haistaa huonekaluteollisuuden ja valaisimien uudet tuulet jo ennalta ja tuo materiaalien ja kalustamisen trendit erilaisiin kohteisiin. Muun muassa Helsingin ykkös yökerho Skohanin sekä Tampereella ja Oulussa sijaitsevien Lapland Hotelsien sisustukset ovat Albatrossi Tuotteen käsialaa.

– Asiakkaamme ovat nykyään hyvin tietoisia siitä, miltä he haluavat yrityksensä tilan näyttävän ja mitä he toivovat sen välittävän asiakkaalle tai omille työntekijöilleen. Meidän kauttamme he saavat tukea omille toiveilleen ja tarjoamme myös jotain aivan uutta, mitä itse ei tule ajatelleeksi, kertoo Albatrossi Tuotteen omistaja Hartti Palvanen.

 

Jokainen tila ansaitsee olla uniikki

Yksittäisistä suunnista skandinaavisuus ja vintage ovat suosittuja erityisesti hotellien aulatiloissa ja ravintoloissa. Vaikka samaa tyyliä käytetään toisinaan eri kohteissa, Albatrossi Tuote tekee jokaisesta tilasta silloinkin erilaisen.

"Vahvuutemme on, että teemme korkealaatuisia mittatilaustuotteita erilaisiin tarpeisiin."

– Monistaminen ei ole meidän tapa toimia. Vahvuutemme on, että teemme korkealaatuisia mittatilaustuotteita erilaisiin tarpeisiin. Pyrimme aina parhaaseen ja yksilölliseen ilmeeseen, vahvistaa Palvanen.

Albatrossi Tuotteelle myös valaistus on tärkeä osa sisustusta. Yritys tuo maahan ja myy sekä lattia- että riippuvalaisimia johtavilta valmistajilta ympäri maailman. Jos valmiista tuotevalikoimasta ei löydy sopivaa, se voidaan valmistaa mittojen mukaan.

– Tahdomme tuoda asiakkaan tiloihin korkealaatuista sisustusta ja mieleenpainuvia asiakaselämyksiä, tiivistää Palvanen.