Kulttuuritalo tapahtumien keskipisteenä

Legendaarinen Helsingin Kulttuuritalo kätkee sisäänsä mitä moninaisimpia mahdollisuuksia: tiloissa voi kokoustaa pienessä porukassa tai järjestää 2000 hengen suurtapahtumia. Alvar Aallon suunnittelema monipuolinen rakennus tarjoilee kaikkiaan 13 erilaista tilaa, jotka soveltuvat erilaisiin tarkoituksiin – virallisista kokouksista vapaampaan menoon, kulttuurinäyttämöstä fitnesslavaksi. Tilojen muokattavuus ja joustavat palvelut tekevät Kultsasta tapahtumajärjestäjän unelmakohteen. Kultsan miellyttävä tunnelma luo isoihinkin tapahtumiin intiimin luonteen.

 

Kulttuuritalo sijaitsee kuhinan keskipisteessä Kalliossa hyvien yhteyksien varrella. Sijainti Linnanmäen huvipuiston kyljessä lähellä Helsingin keskustaa mahdollistaa erilaisen oheisohjelman: kokouspäivän päätteeksi voi piipahtaa hurvittelemassa Lintsillä tai suunnata kaupungin sykkeeseen!

Lisää tietoa: kulttuuritalo.fiminna.nyman@kulttuuritalo.fi • 044 556 6190

 

Kuninkaan Lohet – miljöö, luonto ja palvelu parhaimmillaan

Tapahtumaravintola Kuninkaan Lohet kuohuvan Vantaankosken äärellä houkuttelee yritysvieraita monipuolisilla tapahtumillaan, lämminhenkisellä palvelulla ja erinomaisella keittiöllä. Pienen tai suuren seurueen (5-500 henkilöä) virallinen kokous tai rennompi virkistyspäivä onnistuvat tässä kulttuurihistoriallisesti mielenkiintoisessa miljöössä. Vain kivenheiton päässä lentokentältä aukeaa keidas, joka tekee vaikutuksen kokeneempaankin vieraaseen: kosken kuohut, vanhaa metsää pitkospuineen, viljapeltoja sekä ainutlaatuiset Vanha Viilatehdas ja Kuninkaan Kartano.

Kuninkaan Lohet tarjoilee kokouspäivän, jossa luovuus puhkeaa ja mieli rauhoittuu. Ohjelmassa voi olla jooga, kokkikoulu, metsäcrossfit, SUP-lautailu tai vaikka koskimelonta. Idearikkaat tilat, aktiviteetit ja tunnelma tekevät kokouksesta taatusti ikimuistoisen!

 

Lisää tietoa: kuninkaanlohet.commyyntipalvelu@kuninkaanlohet.com • 09 253 253 00

 

Tapahtuma-alan vuosittainen kohtaaminen

Meetings & Events –tapahtuma tarjoaa kaksi päivää uusiin kohtaamisiin, asiakashuoltoon ja verkostoitumiseen, laadukasta lava-ohjelmaa unohtamatta. Alkusyksystä 4.-5.9.2018 Helsingin Messukeskuksessa järjestettävässä tapahtumassa on esillä kattava joukko alan toimijoita esimerkiksi elämys- ja tapahtumapalveluista ja paikoista, suunnittelusta, turvallisuusalalta, sekä digitaalisten ratkaisujen puolelta. Esiintymislavalla puolestaan nähdään muun muassa Duudsoneiden HP Parviainen sekä tapahtuman toisena päivänä kansainvälinen ohjelma, jota rakennetaan yhteistyössä BEIC- Baltic Event Industry Clubin kanssa.

 

Vierailijoille tarjotaan syyskuussa tämä upea kattaus tapahtumia yhdellä rekisteröinnillä ja osallistuminen on täysin ilmaista. Samaan aikaan järjestetään myös Esimies & Henkilöstö, Markkinoinnin viikko, Yritys2018 ja PromoExpo –tapahtumat.

Lisää tietoa: easyfairs.com/meetingssonja.kuusela@easyfairs.com • 050 5913 198

 

Haltia loihtii erilaiset kokouselämykset

Nuuksion kansallispuiston kainalossa sijaitseva Haltia taikoo tiimihenkeä kohottavat kokoukset ja tapahtumat, jotka vievät vieraat irti toimistoarjesta. Haltiassa yhdistyvät perinteiset kokousmahdollisuudet sekä elämykselliset aktiviteetit, joissa vain luonto asettaa rajat. Tilat soveltuvat monenlaiseen tapahtumaan kokouksista juhliin, ja auditoriosta avautuu näkymä Pitkäjärven inspiroivaan maisemaan. Tarjoiluissa luonto määrää tahdin ja Luonto lautasella -lounasbuffet keskittyy puhtaisiin makuihin, kauden tarjontaan, luomuun ja lähiruokaan.

Haltiassa kokouspäivään voi sisällyttää valloittavia aktiviteetteja luonnon helmassa: seikkailuhenkisille metsäretkiä, kalliolaskeutumista tai patikointia, rauhoittumiseen metsäjoogaa, ja tietysti erilaisia tiimikisoja. Haltiassa  vieraat kokevat erilaisen kokouksen - vaikkapa nuotiotulilla järven äärellä.

Lisää tietoa: ravintolahaltia.fimyynti@ravintolahaltia.fi • 044 760 2473