Historiallisen arvokkaaseen rakennukseen kätkeytyy huippumodernia kokousteknologiaa ja asiakkaan sydämellisesti vastaanottava juhla- ja kokouspalvelu.

– Hyvin erilaiset juhla- ja kokoustapahtumat ovat mahdollisia, ja tapahtumat räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Historiallinen ympäristö yhdistyy kokous- ja juhlatiloissamme ainutlaatuisella tavalla nykyaikaisiin kokouspalveluihin ja tekniikkaan. Tilaisuuksien ympärille voidaan suunnitella erilaisia rikastavia elämyksiä, sanoo Kansallismuseon markkinointi- ja viestintäjohtaja Jonna Heliskoski.

 

Asiakas on arvokas vieras

– Otamme kokous- ja juhlapalvelun asiakkaat vastaan tärkeinä vieraina. Jokaisella tapahtumalla on nimetty, vieraista koko tapahtuman ajan huolehtiva isäntä tai emäntä. Av-tekniikasta vastaa aina ammattilaisemme tilaisuuden alusta loppuun.

Kansallismuseon ravintoloitsijana toimii tapahtumataloihin erikoistunut Kanresta Oy, jonka toiminnassa korostuvat eettisyys, ekologisuus ja kotimaisuus. Kanresta suunnittelee tarjoilun asiakkaalle aina räätälöitynä, suosii lähiruokaa ja tekee yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa.

– Kanresta on yhteiskunnallinen yritys, jonka tuottoja jaetaan jäsenjärjestöjemme Suomen Mielenterveysseuran, Vanhustyön keskusliiton, Suomen Sydänliiton ja Lastentautien tutkimussäätiön hyväksi, sanoo Kansallismuseon ravintolapäällikkö Anne Malkamo, ja jatkaa:

– Asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat lähtökohtamme. Valttimme on ketterä organisaatio, joka toimii joustavasti ja nopeasti.

Museoperhe palvelee ympäri Suomen

Kansallismuseon lisäksi tilaisuuksia voi järjestää museoperheen lukuisissa kohteissa ympäri Suomen, esimerkiksi Hämeen linnassa tai Olavinlinnassa.

– Unohtumattomat häät järjestyvät vaikkapa Karunan kirkossa, Heliskoski vinkkaa.

Kaiken nähneille kokoustajille museokohteet tarjoavat jotakin aidosti uutta.

– Historialliset puitteet ovat vieraalle kuin luontokokemus, ne tarjoavat tilaa jokaisen ainutlaatuiselle kokemukselle ja inspiroitumiselle, päättää Heliskoski.

 

Kysy lisää!

 

Kansallismuseon kokouspalvelut
0295 33 6905
kokouspalvelut@kansallismuseo.fi

 

Kansallismuseon ravintola
046 605 8343
museoravintolat@kanresta.fi