Kokous- ja tapahtumajärjestäjä voi hemmotella vieraita esimerkiksi erinomaisella ruokatarjoilulla sekä tarjota elämyksiä oheisohjelmalla. Kansainvälisiä vieraita voi säväyttää vain jo luonnon läheisyys ja rauha.

 

Oulun teatteri inspiroi kokousvieraita

Oulun teatterin monipuoliset tilat soveltuvat erilaisiin kokouksiin ja tarjoavat yrityksille mielikuvitusta ruokkivat puitteet tilaisuuden järjestämiseen. Tilat soveltuvat aina pienistä kabinettitapahtumista suuriin yritystapahtumiin saakka.

Tekniset mahdollisuudet ovat poikkeuksellisen tasokkaat, sillä käytettävissä on uusi teatteritekniikka valoineen ja äänentoistoineen. Näiden lisäksi tilaisuuden järjestäjällä on mahdollisuus hyödyntää lavasteita kokoustiloissa. Kanresta Oy:n Teatteriravintola Vänmanni loihtii herkut luomua ja lähiruokaa painottaen.

Oulun teatterin läheisyydessä on myös runsaasti majoitusmahdollisuuksia: pidemmänkin tapahtuman järjestäminen on helppoa. Teatteri sijaitsee meren ja kauppatorin välissä: kaunis miljöö jää taatusti mieleen kansainvälisille ja kotimaisille vieraille.

 

Oulun teatteri, Kaarlenväylä 2, 90015 Oulun kaupunki
teatteri.ouka.fiteatteri.kokoustilat@ouka.fi • 08 5584 7000

 

Vanajanlinna, kokous- ja juhlapaikan aatelia

Vanajanlinnan historialliset puitteet ja moderni kokoustekniikka takaavat mieleenpainuvan yritystapahtuman. Hämeenlinnassa, vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, sijaitsevan Vanajanlinnan tilat mahdollistavat pienemmät kokoukset kuin 800 hengen juhlatilaisuudet. Vanajanlinnassa on 100 tasokasta hotellihuonetta, joten yöpymiset onnistuvat saumattomasti.

Kokouksiin ja yritysjuhliin on mahdollista rakentaa oheisohjelmaa, jossa vain mielikuvitus on rajana: päärakennus sekä ympäröivät rakennukset muuntuvat moneksi teemojen mukaan. Linnan vierestä avautuu Suomen parhaaksi arvioitu golfkenttä.

1920-luvulla rakennetussa Vanajanlinnassa vieraat pääsevät nauttimaan pittoreskista puistosta sekä herkullisista tarjoiluista. Vanajanlinnan tarina ja korkealuokkainen palvelu takaavat inspiroivan ja arvokkaan tapahtuman.

 

Hotelli Vanajanlinna, Vanajanlinnantie 485, 13330 Hämeenlinna
vanajanlinna.fivanajanlinna@vanajanlinna.fi • 060 055 0120

 

Alandicassa laadukkaita kohtaamisia meren äärellä

Maarianhaminan keskustassa meren äärellä sijaitseva Alandica on erinomainen valinta yritystilaisuuksiin, joissa kaivataan rauhaa, luonnon läheisyyttä ja teknisiltä valmiuksilta korkeatasoista kokoustilaa.

Vuonna 2009 avatun kulttuuri- ja kongressitalon tilat soveltuvat 10-600 hengen tilaisuuksiin. Suuri sali tarjoaa täydellisen akustiikan ja arvokkaat puitteet, mutta myös lämpimän tunnelman. Pienemmissä kokoustiloissa vieraat pääsevät nauttimaan merinäköalasta. Ravintolapuolen tarjoilussa pääosassa ovat paikalliset herkut ja korkea laatu.

Alandican asiakkaana kaikki tarvittava on lähellä ja majoituspalvelut löytyvät tien toiselta puolelta: Maarianhaminassa on valloittava pienen kylän tunnelma. Alandica on erinomainen kohtaamispaikka yrityksille, joilla on toimipisteitä Itämeren eri maissa.

 

Alandica Kultur & Kongress, Strandgatan 33, 22100 Mariehamn
alandica.axinfo@alandica.ax • 18 24570

 

Sajoksessa tarjolla Lapin tunnelmaa

Inarissa sijaitseva Saamelaiskulttuurikeskus Sajos on vuonna 2012 valmistunut Pohjois-Lapin suurin kokous- ja tapahtumatalo. Sajos on varustettu edistyksellisellä tekniikalla ja tilat kansainvälisten konferenssien ja tapahtumien järjestämiseen ovat ihanteelliset. Tilat soveltuvat muutaman hengen kokouksista aina 400 hengen tapahtumiin.

Arkkitehtuurisesti komea rakennus sisältää erikoisia ratkaisuja, ja sisustuksessa paljon käytetty puu luo lämpimän tunnelman. Ravintolan suurista ikkunoista avautuu kaunis näkymä Juutuanjoen rannalle.

Sajos tarjoaa vierailleen mielenkiintoista tietoa saamelaisuudesta ja rakennuksen suunnitteluun otettiin vaikutteita saamelaisperinteestä. Sajoksessa vieraat pääsevät ihastelemaan Lapin rauhaa ja luontoa - ja vain kahden tunnin matkustamisen päässä Helsingistä.

 

Saamelaiskulttuurikeskus Sajos, Sajos, 99870 Inari
sajos.fi sajos@samediggi.fi • 050 565 1346

 

Korundissa pohjoinen kulttuuri ja tapahtumat kohtaavat

Kulttuuritalo Korundi on Rovaniemen tärkeimpiä kulttuurikohteita sekä merkittävä kokous- ja tapahtumapaikka. Korundin tilat mahdollistavat niin pienien kuin suurempienkin tilaisuuksien järjestämisen. Korundin helmi on 340-paikkainen Korundi-sali, jossa voidaan järjestää kokouksia, seminaareja, konsertteja ja erilaisia tapahtumia.

Korundin upea arkkitehtuuri yhdistettynä taiteen ja musiikin läsnäoloon luovat tapahtumalle inspiroivat ja uniikit puitteet. Korundin tilausravintola palvelee suunnittelemalla menut tilaisuuksien mukaan. Tilaisuuksiin on mahdollista järjestää sopivaa ohjelmaa, kuten konsertteja, esityksiä, työpajoja ja näyttelyesittelyitä.

Korundi sijaitsee Rovaniemellä lähellä keskustan majoituskohteita ja palveluita. Tiloista voi siirtyä lappilaiseen luontoon vaikkapa moottorikelkkaillen, lumikenkäillen tai jokiveneellä.

 

Kulttuuritalo Korundi, Lapinkävijäntie 4, 96100 Rovaniemi
korundi.fisales@korundi.fi • 050 378 7761

 

Break Sokos Hotel Kolilla kokoustat kansallismaisemassa

Kolin vaaran laella sijaitse Break Sokos Hotel Koli tarjoaa tasokkaat tilat niin pieniin palavereihin kuin suuriin seminaareihin. Hotellissa on useita viihtyisiä kokoustiloja sekä 203-paikkainen auditorio.

Joensuusta noin 85 kilometriä pohjoiseen sijaitseva Break Sokos Hotel Koli inspiroi kävijöitä upealla luonnolla: hotellin aula vastaanottaa kävijät näkymällä Suomen kansallismaisemaan.

Ympäröivä luonto tarjoaa aktiviteetteja kokouspäivän oheisohjelmaksi. Kolin vierailla on mahdollisuus kokea elämyksiä retkiluistelun, lumikenkäkävelyn tai vaikkapa laskettelun parissa. Illan voi päättää rentouttavaan iltaan Koli Relax Spa hemmottelu- ja maisemakylpylässä. Kokouspäivän kruunaa illallinen Grill it! Kolin ravintolassa, jonka ikkunoista avautuva näkymä Pielisjärven ylle luo taianomaisen tunnelman.

 

Break Sokos Hotel Koli, Ylä-kolintie 39, 83960 Koli
sokoshotels.fikoli.reception@sok.fi • 020 1234 662

 

Nykyaikaiset kokoustilat järvimaiseman rauhassa

Majatalo Onnela on paljon enemmän kuin majatalo: se on moderni ja monipuolinen kokous – ja kongressihotelli Uudenmaan kuuluisimman järven, Tuusulanjärven kauniissa kulttuurimaisemassa. Alkuperäinen Onnela on kaunis, vuonna 1905 rakennettu puuhuvila, jollaisia maamme taiteilijakunta rakennutti Tuusulanjärven rannalle 1900-luvun alkuvuosina. Naapurustosta löytyvät niin Pekka Halosen hirsihuvila kuin kansallissäveltäjämme Sibeliuksen kotitalo.

Tänä päivänä Onnela tarjoaa ylivertaisia asiakaskokemuksia nykyaikaisissa kokoustiloissa jopa 200 hengelle, 35 viihtyisää hotellihuonetta erillisissä rauhallisissa rakennuksissa sekä ihastuttavat rantasaunat, joissa kokouspäivän jälkeen voit rentoutua suomalaisen järvimaiseman rauhassa. Tilausravintola pitää vireystason kunnossa pitkien kokouspäivien ajan, ja tarvittaessa järjestetään luonnonläheistä, monipuolista oheistoimintaa.

Myös sijainti on erinomainen: Helsingistä Majatalo Onnelaan ajaa puolessa tunnissa, lentokentältä vain vartissa.

Majatalo Onnela, Rantatie 34, 04310 Tuusula
onnela.com myynti@onnela.com • 09 258 821