Kuusankoskitalossa kulttuuri ja kokoukset kohtaavat

Kuusankoskitalo sijaitsee vehreässä ympäristössä Kymijoen kainalossa lyhyen ajomatkan päässä Kouvolan keskustasta. Vehreä ympäristö, puistomainen piha ja komea arkkitehtuurinen 80-luvun kulttuuritalo luovat tapahtumiin miellyttävän tunnelman ja ystävällinen palvelu saa vieraat tuntemaan olonsa tervetulleiksi.

Kuusankoskitalon isot salit erinomaisine äänentoistoineen ja pienemmät monimuotoiset tilat soveltuvat erityyppisiin ja -kokoisiin kokouksiin, tapahtumiin ja seminaareihin. Kuusankoskitalon runsaasta kulttuuritarjonnasta voi valikoida kokouspäivän päätteeksi elokuvanäytöksen, vierailun galleriassa tai vaikkapa konsertin.

Tiedostelut:

Kuusankoskitalo
Kymenlaaksonkatu 1, 45700 Kuusankoski
Puh: 020 615 4749
Email: myyntipalvelu@kouvola.fi

Lisätietoa: kuusankoskitalo.fi

 

Pripoli - helppo tulla, helppo olla

Teknologiakeskus Pripolissa Porissa koulutusten, kokousten ja tapahtumien järjestäminen on mutkatonta. Helppo saapuminen, maksuton parkkialue ja selkeät, modernit tilat tarjoilevat kävijälle jouhevan kokonaisuuden.

Pripolin monipuoliset koulutustilat, niiden yhdisteltävyys ja laadukas kokoustekniikka varmistavat onnistuneen tilaisuuden aina kymmenen hengen kokouksista yli neljänsadan hengen auditoriotilaisuuksiin. Ravintola Pripolista saat tasokkaat tarjoilut saman katon alta.

Tiedostelut:

Porin Toimitilat Oy
Tiedepuisto 4, 28600 Pori
Puh: +358 44 701 7740
Email: miia.uusitalo@pori.fi

Lisätietoa: pripoli.fi

 

Merellistä tunnelmaa Alandicassa

Maarianhaminan keskustassa meren äärellä sijaitseva Alandica on erinomainen valinta yritystilaisuuksiin, joissa kaivataan rauhaa, luonnon läheisyyttä ja teknisiltä valmiuksilta korkeatasoista kokoustilaa. Suuri kuudensadan henkilön sali tarjoaa täydellisen akustiikan ja arvokkaat puitteet, mutta myös viihtyisän tunnelman. Pienemmissä kokoustiloissa vieraat pääsevät nauttimaan merinäköalasta.

Alandican asiakkaana kaikki tarvittava löytyy läheltä: Maarianhaminassa on valloittava pienen kylän tunnelma. Alandica on erinomainen kohtaamis- ja kokouspaikka yrityksille, joilla on toimipisteitä Itämeren eri maissa.

Tiedostelut:

Alandica Kultur & Kongress
Strandgatan 33, 22100 Mariehamn
Puh: +358 18 24570
Email: info@alandica.ax

Lisätietoa: alandica.ax

 

Saamelaisen kulttuurin juurilla Sajoksessa

Inarissa sijaitseva Saamelaiskulttuurikeskus Sajos on Pohjois-Lapin suurin kokous- ja tapahtumatalo, joka muuntuu moneksi. Korkealaatuinen tekniikka ja modernit tilat takaavat onnistuneet konferenssit, tapahtumat ja kokoukset. Arkkitehtuurisesti komea rakennus kaarevine muotoineen sekä sisustuksessa paljon käytetty puu luovat lämpimän tunnelman. Ravintolasta avautuu kaunis näkymä Juutuanjoelle.

Sajos tarjoaa vierailleen mielenkiintoista tietoa saamelaisuudesta ja rakennuksessa on vaikutteita saamelaisperinteestä. Sajoksessa voi ihastella pohjoisen Lapin rauhaa ja luontoa – vain kahden tunnin matkan päässä Helsingistä.

Tiedostelut:

Saamelaiskulttuurikeskus Sajos
Menesjärventie 2A, 99870 Inari
Puh: +358 10 839 3168
Email: info@samediggi.fi

Lisätietoa: sajos.fi

 

Lumen ja jään elämys kutsuu

Pian ympäri vuoden avoinna oleva Kemin LumiLinna-rakennus sisältää huikeat ja monipuoliset tilat talven ihmemaan tunnelmissa.

LumiLinnan tasokas à la carte -ravintola kokoustiloineen soveltuu 20 hengen tilaisuuksista aina vaikkapa satojen henkilöiden gaalaan. Lumen ja jään aito puraisu löytyy jääbaarista ja
-ravintolasta, jossa pieni pakkanen virkistää, myös kesäisin!  Kokouksiin ja tapahtumiin on mahdollista yhdistää safaripalvelujen aktiviteetteja tai vain ottaa rennosti Spassa ja aurinko-terassilla merimaisemaa ihaillen.

Elämykset kutsuvat vain puolentoista tunnin matkan päästä Helsingistä!

Tiedostelut:

Kemin Matkailu Oy
Kauppakatu 29, 94100 Kemi
Puh: +358 16 258 878
Email: sales@experience365.fi

Lisätietoa: experience365.fi

 

Toiveenne toteutukoon Kuopion Puikkarissa

Puikkarin ilmapiiri kietoo vierailijan historian kiehtovaan tunnelmaan. 1870-luvulta nykyasuun taiten uudistettu Puikkari hivelee silmää muotojen kauneudellaan ja henkii lumoavia tarinoitaan.

Vierailija kohtaa historian havinaa yhdistettynä moderniin teknologiaan. Puijonsarven juhla- ja tapahtumatiloissa voi järjestää tilaisuuksia aina 200 hengen illallisista vaikkapa liki tuhannen vieraan minimessuihin. Pienempiin kokouksiin löytyy inspiroivia tiloja, joissa ajatukset voi siivittää lentoon vaikkapa keinuen!

Pikkujoulun tunnelmiin Original Sokos Hotel Puijonsarven Puikkarissa vie laadukas Kuopion Burlesque, joissa taikuruus ja taituruus johdattavat ajatukset kauas maagiseen maailmaan.
Lämpimästi tervetuloa!

Tiedostelut:

Original Sokos Hotel Puijonsarvi
Minna Canthin katu 16, 70100 Kuopio
Puh: +358 10 762 9500
Email: sales.kuopio@sokoshotels.fi

Lisätietoa: sokoshotels.fi/puijonsarvi

Kiehtova Kansallismuseo

Kansallismuseo kätkee sisäänsä modernit kokous- ja tapahtumatilat, joista voi löytää erilaisia vaihtoehtoja muutaman hengen kabineteista aina satojen vieraiden auditorioon. Valoisat tilat ja kiehtova tunnelma puhaltavat tilaisuuksiin uniikin hengen ja jäävät takuulla vieraiden mieleen. Tapahtumien lomaan sopii vierailu museon näyttelyissä oppaan johdolla tai oman seurueen kesken.

Upea iltatilaisuus voidaan järjestää vaikkapa keskihallin Gallen-Kallelan freskojen alla. Elämykset jatkuvat tarjoiluissa, sillä Kansallismuseon uusi nimikkomenu on saanut inspiraationsa suomalaisesta kansanperinteestä.

Tiedostelut:

Kansallismuseo
Mannerheimintie 34, Helsinki
Puh: 029 533 6905
Email: kokouspalvelut@kansallismuseo.fi

Lisätietoa: kansallismuseo.fi