Maaliskuussa avatut uudet tilat tarjoavat mahdollisuuksia kohtaamisiin rennossa ilmapiirissä. Hotellin Open Lobby ja Platta-ravintola kutsuvat näytteilleasettajat ja tapahtumajärjestäjät nauttimaan monipuolisista palveluista pitkän tapahtumapäivän jälkeen. Holiday Inn Helsinki – Expo huolehtii järjestäjien unenlaadusta ja Plattan keittiömestari Markus Fogelholmin taidot takaavat korkeatasoiset tarjoilut jaettavaksi seurueen kesken.

Hotellin kohennuksessa on satsattu avariin ja työskentelyn mahdollistaviin aulatiloihin.

– Kyseessä on niin kutsuttu Open Lobby -konsepti, jossa voi seurustella tiimin kanssa rauhassa tapahtumahulinan keskellä tai työskennellä ennen tilaisuuden alkua, jos vaikka juna on saapunut Pasilaan hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua, kertoo Messukeskuksen markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue.

Hotellissa majoittuvan liikematkustajan virkistäytyminen ja rentoutuminen on huomioitu kuntosalilla ja saunatiloilla sekä mahdollistamalla hyvät yöunet.

– Meillä on huoneissa tyynymenut, joista voi valita itselleen parhaiten sopivan tyynyn. Sänkymme ovat laadukkaita, suomalaisena käsityönä valmistettuja.

 

 


Täydellisen muodonmuutoksen kokenut Messukeskuksen Holiday Inn Helsinki  – Expo ottaa vieraat vastaan rentoon ja olohuonemaiseen Open Lobbyyn.


 
 

Messukeskus haluaa panostaa vastuullisuuteen joka näkökulmasta katsottuna.

– Messukeskus on silloin sata vuotta sitten perustettu taloudellisen ja sosiaalisen vastuun päälle. Nyt olemme satsanneet entistä voimakkaammin ympäristöasioihin viimeisten yli kymmenen vuoden ajan. Olemme Pohjoismaiden ensimmäinen ympäristösertifikaatin saanut tapahtumatalo.

Messukeskus on sitoutunut Helsingin kaupungin ilmastokumppanuuteen ja panostaa uusiutuvaan energiaan. Kesällä katolle nousee Suomen suurimpiin lukeutuva aurinkovoimala. Myös kulutuksesta aiheutuvista päästöistä on huolehdittu.

Lajittelu on tehty asiakkaille helpoksi ja 99 prosenttia syntyneestä jätteestä ohjataan hyötykäyttöön.

Lisäksi Messukeskus tarjoaa vastuullisia vaihtoehtoja messu- ja tapahtumajärjestäjille. Uutuutena catering-palveluita tilaavat voivat valita buffetin, jonka ruuat on valmistettu laadukkaista raaka-aineista, mutta raaka-ainehävikkiä vähentäen.