Mikä on sinun valinta työhyvinvoinnin edistämiseksi? Osallistu keskusteluun twitterissä #TYHYpaneeli

Valittavana on monenlaista kilpailua ja kisailua, tai sitten vain rentouttavaa itsensä hoitamista ylellisessä ympäristössä, ja kaikkea siltä väliltä. Esittelemme tässä kahdeksan kohdetta, jotka tarjoavat täyden palvelun paketteja omalla ainutlaatuisella twistillään.

 

Onnistumisen elämyksiä moottorin pärinässä - Pois Tieltä -safarit

Onnistumisen elämyksiä moottorin pärinässä

Lähtisittekö purkamaan työympäristön paineita metsään? Lohjalainen Pois tieltä! -safarit tarjoaa tähän mahdollisuuden. Voitte valita ajotapahtuman maastoautoilla tai mönkijöillä, kaksipyöräisten ystäville on tarjolla Endurostart-koulu. Elämyksiä syntyy myös kilometrin mittaisella rallisprintradalla ajettavasta peltorallista. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, sillä opastamme aina lajin alkuun turvallisesti. Ruokatauolle pysähdymme luonnon keskelle ja halutessanne järjestämme päivän päätteeksi myös herkullisen illallisen ja saunan.

Pois Tieltä -safarit
Puh. 0500 563 681• www.poistielta.com


 

Kokonaisvaltaisia elämyksiä koskimiljöössä - kuninkaan lohet

Kokonaisvaltaisia elämyksiä koskimiljöössä

Ravintola Kuninkaan Lohet – Vanha Viilatehdas ja Kuninkaan Kartano – tunnetaan ainutlaatuisen miljöön lisäksi vieraanvaraisuudestaan ja ruuastaan: aitoja makuja koskesta, metsästä ja pelloilta. Meille on helppo tulla, sillä sijaitsemme vain 20 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä, lentokentän lähellä ja Kehä III:n kupeessa. Käytössäsi on ilmaiset parkkialueet. Valittavanasi on monia aktiviteetteja: melontaretkiä, jousiammuntaa, leikkimielisiä seikkailuita, perhokalastusta koskella sekä ruuanvalmistuskursseja ympäri vuoden. Minkälainen kokonaisuus teille saisi olla?

Kuninkaan Lohet
puh. 092 532 5300 • www.kuninkaanlohet.com


 

Erilainen päivä metsässä virkistää tiimejä - eriksdahl oy

Erilainen päivä metsässä virkistää tiimejä

Eriksdahlin Erämaailmassa Mäntsälässä, 45 minuutin päässä Helsingistä pidät mieleenpainuvan tiimi- tai tyhy-päivän. Luontoelämykset, seikkailut, erätaitojen mittelöt tai vaikkapa jousiammunta tarjoavat yhteistä tekemistä ja onnistumisen iloa. Forest Escape tuo tutun pakopelin keskelle metsää. Melonta jokimaisemassa on kokemus, joka muistetaan pitkään. Erägourmet nuotiolla, nokipannukahvit, saunat paljuineen ja yöpyminen mukavasti lakanoissa viimeistelevät elämyksen – rohkeimmat yöpyvät toki laavulla. Räätälöidään päiväänne ohjelma, ota yhteyttä!

Erämaailma ja Mustijoenranta – Eriksdahl Oy
Puh. 040 575 1205 • www.eriksdahl.fi


 

Luontoelämyksiä Tuusulanjärven kulttuurimaisemassa - onnela

Luontoelämyksiä Tuusulanjärven kulttuurimaisemassa

Onnelan kaunis miljöö tarjoaa upeat puitteet tyhy-päivällenne. Tiiminne pääsee muun muassa mittelemään erätaitojaan kepeässä Kipinäkisassa tai retkeilemään luontopolulle, jonka varrella pysähdytään tarinoimaan ja oppimaan. Yhteistä rytmiä voitte hakea kirkkovenesoudussa kauniilla Tuusulanjärvellä. Opastetut vierailut Halosenniemessä, Ainolassa tai alueen muissa taiteilijataloissa hitsaavat kulttuurihenkisiä tiimejä yhteen. Yhdellä soitolla saat juuri teitä palvelevan ohjelman, rantasaunan, illallisen sekä majoituspalvelut. Kysy myös uutuuttamme, Onnelan Murhamysteeriä!

Onnela
Puh. (09) 258 821 • www.onnela.com


 

Mahdotonta epäonnistua! - kuplafutis bältsit

Mahdotonta epäonnistua!

Kuplafutiksessa säännöt on minimoitu ja naurukohtaukset maksimoitu. Muoviseen kuplaan pukeutuneet pelaajat taklailevat toisiaan ilman pelkoa toisten vahingoittamisesta ja yrittävät samalla tehdä jalkapallotyylisesti maalin. Kerrankin pomolle saa antaa kyytiä! Laji ei edellytä aiempaa kokemusta, jokaiselle löytyy rooli. Kuplafutis sopii tyhy-päiville loistavasti: lajissa koostuu tiimityöskentely niin isolla kuin pienelläkin porukalla. Kilpailuhenkiset voivat keskittyä maalintekoon, muut naurukohtauksista aiheutuviin vatsalihaskipuihin. Toimimme koko maassa ja järjestämme myös All-Inclusive -paketteja (ruoka, sauna jne).

Kuplafutis Båltsit
puh. 040 7688269 • www.baltsit.com


 

Rouheaa loft-henkeä ja viimeisen päälle hyvää palvelua - verkatehdas

Rouheaa loft-henkeä ja viimeisen päälle hyvää palvelua

1800-luvulla rakennetun Hämeenlinnan Verkatehtaan kokous- ja juhlatila tarjoaa mieliinpainuvan ympäristön tyhy-päivääsi. Maisemanvaihdos virkistää aina, ja Hämeenlinna tarjoaa monipuoliset ulkoilumahdollisuudet, esimerkkeinä historiallinen linnanseutu tai satumainen Aulangon puistoalue kaikkine aktiviteetteineen. Verkatehdas on myös Hämeenlinnan konserttielämän keskus, joten voitte lopettaa liikunnallisen tyhy-päivän korkealaatuiseen musiikkinautintoon. Sijaitsemme Etelä-Suomen keskeisimmällä kohdalla, jonne on helppo saapua kaikkialta.

Kulttuuri- ja kongressikeskus Verkatehdas
puh. (03) 621 6600 • www.verkatehdas.fi


 

Lisätty todellisuus tuo tiimisi ajan hermolle - goexperience oy

Lisätty todellisuus tuo tiimisi ajan hermolle

GoExperience Oy tarjoaa tyhy-päiväänne Pokémon Go -pelistä tutun tekniikan: niin kutsutun lisätyn todellisuuden mahdollisuudet. Puhelimiin ladatun sovelluksen avulla voitte skannailla toimintaympäristöstänne rasteja: kuvia, tekstiä, tehtäviä, ääntä. Tehtävät suunnitellaan asiakkaan mukaan siten, että kaikki pääsevät käyttämään kykyjään. Lisätty todellisuus tuo pelinomaisuutta tyhy-päiväänne, sen avulla tauotat pitkät kokoukset ja tuot tiimillesi yhteisiä tehtäviä, joissa jokainen pääsee loistamaan.

GoExperience Oy
puh. 045 2372702 • www.goexperience.fi


 

Rentoudu ja rauhoitu Vantaalla - flamingo spa

Rentoudu ja rauhoitu Vantaalla

Flamingo Spa tarjoaa täydelliset puitteet ainutlaatuiseen tyhy-päivään. Rentoudu lämminvesialtaassa, rauhoita mieli saunajoogassa, kruunaa päivä hemmottelevalla hoidolla tai hieronnalla. Käytössä on kuusi erilaista saunaa, kaksi lämminvesiallasta, ravintola sekä kabinetti. Kaikki tämä ainutlaatuisessa ympäristössä. Päivittäisestä tekemisestä irrottautuminen antaa tilaa luovuudelle luo pohjaa työhyvinvoinnille. Tarjoamme tiimillesi täydellisen rentoutumisen keitaan! Meille pääset helposti bussilla tai junalla. Autolla tuleville meiltä löytyy runsaasti ilmaista pysäköintitilaa.

Flamingo Spa
puh. 020 77852 242 • www.flamingospa.fi