Vantaalle on helppo saapua lentäen, junalla tai autolla, ja toimiva julkinen liikenne kuljettaa tulijat kätevästi kaupungin lukuisiin kokous- ja tapahtumapaikkoihin.

Vantaan omaleimaiset alueet ja runsaat tilavaihtoehdot mahdollistavat monenlaiset tapahtumat. Olipa kyseessä sitten tiivis tapaaminen pienellä porukalla tai parinsadan osanottajan seminaari, valinnanvaraa riittää.

– Vantaa tarjoaa kokouksiin uniikkeja kohteita kuten Fazerin viime lokakuussa avautuneen vierailukeskuksen ja Heurekan tiedekeskuksen. Lisäksi kokousvieraat löytävät kaupungista kiinnostavaa oheisohjelmaa ja erinomaiset majoitusmahdollisuudet. Vantaalla asiakkaiden toivomukset osataan huomioida ja heitä palvellaan asiantuntevasti, Vantaan elinkeinojohtaja José Valanta kehuu.

Kansainväliset tapaamiset luonnistuvat Vantaalla kätevästi lentokentän kupeessa olevissa tiloissa. Esimerkiksi Aviapoliksessa sijaitsevat Technopolis ja upouusi Clarion Hotel Helsinki Airport tarjoavat vierailleen hyvän valikoiman erikokoisia ja nyky­aikaisia kokoustiloja.

Luonnonläheisyyttä kaipaavien kannattaa suunnata Kuusijärvelle, missä palaverin päätteeksi voi vaikka istahtaa savusaunan lauteille. Vanhan ajan tunnelmaa hakeville oivallisia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Övre Nybackan entinen kestikievari sekä kartanomiljöössä sijaitsevan, vastikään remontoidun Ravintola Backaksen kokoustilat.