Verkatehdas, Hämeenlinna

Rouheaa loft-henkeä ja viimeisen päälle hyvää palvelua

Hämeenlinnan Verkatehdas erottautuu kilpailijoistaan ainutlaatuisen tehdasmiljöönsä ansiosta. 1800-luvulta peräisin olevaan punatiiliseen verkatehtaaseen rakennettu kokous- ja juhlatila tarjoaa uniikin, mieliinpainuvan ympäristön moneenlaiseen kokoontumiseen: täällä järjestyvät kokoukset ja muut tapahtumat ryhmäsi koosta riippumatta 20-1400 hengelle.

Vaikka Verkatehtaan ilmapiiri henkii menneiden vuosikymmenten charmia, kokoustiloista löytyy nykyaikainen, kokouksen kulkua tehostava tekniikka. Nimetty yhteyshenkilö pitää asiakkaasta huolta aina ensimmäisistä yhteydenotoista siihen asti, kun viimeinen kokousvieras poistuu tiloista.

Hämeenlinnan Verkatehdas sijaitsee Etelä-Suomen keskeisimmällä kohdalla, jonne on helppo saapua kaikista ilmansuunnista.

www.verkatehdas.firita.kujanpaa@verkatehdas.fi • 040 868 2158 • Paasikiventie 2, 13200 Hämeenlinna


 

Majatalo Onnela

Nykyaikaiset kokoustilat järvimaiseman rauhassa

Majatalo Onnela on paljon enemmän kuin majatalo: se on moderni ja monipuolinen kokous – ja kongressihotelli Uudenmaan kuuluisimman järven, Tuusulanjärven kauniissa kulttuurimaisemassa. Alkuperäinen Onnela on kaunis, vuonna 1905 rakennettu puuhuvila, jollaisia maamme taiteilijakunta rakennutti Tuusulanjärven rannalle 1900-luvun alkuvuosina. Naapurustosta löytyvät niin Pekka Halosen hirsihuvila kuin kansallissäveltäjämme Sibeliuksen kotitalo.

Tänä päivänä Onnela tarjoaa ylivertaisia asiakaskokemuksia nykyaikaisissa kokoustiloissa jopa 200 hengelle, 35 viihtyisää hotellihuonetta erillisissä rauhallisissa rakennuksissa sekä ihastuttavat rantasaunat, joissa kokouspäivän jälkeen voit rentoutua suomalaisen järvimaiseman rauhassa. Tilausravintola pitää vireystason kunnossa pitkien kokouspäivien ajan, ja tarvittaessa järjestetään luonnonläheistä, monipuolista oheistoimintaa.

Myös sijainti on erinomainen: Helsingistä Majatalo Onnelaan ajaa puolessa tunnissa, lentokentältä vain vartissa.

www.onnela.commyynti@onnela.com • 09 258 821


 

Suomenlinna

Elämys alkaa jo merimatkasta

Kokous historiallisessa Suomenlinnassa on elämys vailla vertaa. Lyhyt lauttamatka tarjoaa mahdollisuuden irrottautua arjesta ja orientoitua kokoukseen Unescon maailmanperintökohteeksi valitussa merilinnoituksessa. Vaikka Suomenlinna on lempeimmillään kesän lämmössä, se tarjoaa erinomaiset puitteet kokouksille ja juhlille myös syksyn ruskassa, talven rauhassa ja kevään herätessä. Täsmällinen lautta kulkee saareen säällä kuin säällä ympäri vuoden.

Suomenlinnassa on useita erikokoisia ja -tyylisiä kokous- ja juhlatiloja, joten puitteet omannäköiselle tilaisuudelle ovat mitä parhaimmat. Monipuoliset tilat muuntautuvat niin seminaareihin, leppoisiin kokouksiin, karonkkoihin kuin yrityksen pikkujouluihin, ja kaikkeen siltä väliltä. Olipa ryhmäsi koko 12 tai 240 henkeä, 9 tilan valikoimasta löytyy varmasti juuri sinun ryhmällesi sopiva vaihtoehto. Kokoustiloja voi vuokrata myös puoleksi päiväksi, jolloin lyhyen kokouksen yhdistäminen muuhun ohjelmaan onnistuu hyvin. Cateringin voi tilata tiloihin mutkattomimmin saaren omista ravintoloista tai tilaamalla kokouspaketin Ehrensvärd-seuran kautta.

www.suomenlinna.fi/kokous-ja-juhlatilattilavuokra@suomenlinna.fi • 0295 338 420


 

Alandica

Pohjoismaiden keskipisteessä, meren syleilyssä

Kokous- ja kongressikeskus Alandica Maarianhaminassa on ihanteellinen valinta erityisesti silloin, kun kokouksen osallistujat tulevat eri maista, mutta se sopii myös täysin suomalaisille ryhmille. Kokous voi alkaa jo laivan irrottautuessa laiturista Turussa tai Tukholmassa, ja perille päästyä saariston rauha antaa erinomaisen keskittymismahdollisuuden.

Alandica tarjoaa yhdeksän erikokoista kokoustilaa 12-600 hengelle. Kokouspaketin olennainen osa on ruoka, ja Alandican keittiön ruokalistan perustana ovat puhtaat paikalliset tuotteet: merenantimet, tuoreet vihannekset ja lähitiloilla tuotettu liha.

Kokouspakettiin voidaan liittää myös yöpymiset esimerkiksi Maarianhaminan laadukkaimmassa hotellissa, hotelli Arkipelagissa, joka sijaitsee Alandican välittömässä läheisyydessä. Maarianhaminaan pääset sekä lautalla että lentäen Turusta tai Helsingistä.

www.alandica.axinfo@alandica.ax • 018 24570


 

Villa Bergholm

Unohtumaton kokouspaikka Saaristomeren suojissa

Saaristomerellä, lyhyen venematkan päässä Kemiönsaaren Taalintehtaalta sijaitseva Villa Bergholm on juuri oikea kokouspaikka silloin, kun kokouksen osallistujat ovat jo ”nähneet kaiken”: sen ainutlaatuinen saaristoympäristö tekee vaikutuksen kokeneeseenkin matkailijaan.

Kokous- ja juhlatilana toimiva huvila rantasaunoineen tarjoaa tyylikkään ja rentouttavan piilopaikan silloin, kun haluat tarjota vieraillesi jotain mieliinpainuvaa.

Villa Bergholm tarjoaa kokoustilat 12 hengelle joko huvilan tornissa, päähuvilassa tai venevalkamassa, ja Bergholmin keittiöstä asiakas voi valita tarpeensa mukaan joko perusbuffetin tai viiden tähden illallisen viineineen. Raaka-aineet tulevat luonnollisesti lähialueen tiloilta. Ympäröivä saaristoluonto tarjoaa oivalliset ja omaleimaiset oheisohjelmamahdollisuudet aina kalastuksesta muihin meren tarjoamiin iloihin.

www.villabergholmen.fiinfo@villabergholmen.fi • 0400-436477


 

Kuninkaan Lohet, Vantaa

Uniikki ympäristö loistavien yhteyksien päässä pääkaupunkiseudulla

Vantaalainen Tilausravintola Kuninkaan Lohet tarjoaa tunnelmallisen ympäristön kokouksillesi sekä yritys- tai perhejuhlillesi. Voit valita juhlatilan joko kustavilaistyylisestä Kuninkaan Kartanosta tai Vanhan Viilatehtaan rouheasta, nykyajan vaatimuksiin modernisoidusta tehdaskiinteistöstä. Illallistilaisuudet järjestyvät 7-140 henkilölle ja terassialueet käyttöön ottamalla rennot kesäjuhlat onnistuvat jopa useammalle sadalle juhlijalle.

Vanha Viilatehdas sijaitsee hiljaa virtaavan Vantaanjoen rannalla, Kehä III:n ja Tampereen moottoritien kulmauksessa, vehreän virkistysalueen ympäröimänä. Kuninkaan Kartano puolestaan kohoaa Viilatehtaan koillispuolella Vantaanjokilaakson maalaismiljöössä. Kumpikin rakennus sijaitsee noin 10 minuutin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä ja noin 20 minuutin päässä Helsingistä. Uusi Kehärata tuo ravintolan helposti saavutettavaksi myös julkisilla kulkuvälineillä.

Tilausravintola Kuninkaan Lohet loihtii vieraillesi upeita ruokailuelämyksiä ja kulinaarisia nautintoja. Ruokalistallamme pyrimme painottamaan suomalaista riistaa, kalaa ja muita luonnon antimia, asiakkaan toivomuksia kuunnellen.

Upeat tilaussaunamme joen partaalla ovat myös käytettävissäsi ja halutessasi järjestämme aktiviteetteja kokkikouluista melontaretkiin kiinnostuksesi mukaan. Tule nauttimaan kokous- tai tykypäivästäsi kuohuvan Vantaankosken äärelle. Tervetuloa!

www.kuninkaanlohet.commyyntipalvelu@kuninkaanlohet.com • 09 253 253 00