Etusivu » Digitalisaatio » Vähennä stressiä oikeilla työkaluilla
Sponsoroitu

Fredrik Tegberg

myyntijohtaja, Getinge Sverige AB

Hyvä ja toimiva työympäristö on tärkeä asia riittävän hoidon turvaamiseksi. Terveydenhuollon ammattilaiset ovat joutuneet koville koronaepidemian aikana, sillä se on aiheuttanut niin fyysistä kuin henkistäkin stressiä. Nyt työmäärä kasvaa entisestään, kun kasvavia hoitojonoja halutaan päästä purkamaan.

– Riskinä on, että hoitohenkilökunta maksaa terveydellään. Hyvä työnkulku ja apuvälineet vähentävät kehoon ja henkisiin voimavaroihin kohdistuvaa painetta. Ergonomisten tuotteiden kysyntä onkin selvästi lisääntynyt, kertoo Fredrik Tegberg, Getinge Sverige AB:n myyntijohtaja.

Modernista valaistuksesta digitaalisiin ratkaisuihin

Oikea valaistus leikkaussalissa minimoi väsymystä. Vähäisempi kontrasti leikkaussalien ja niitä lähellä olevien tilojen välillä lisää mukavuutta ja visuaalista suorituskykyä. Optimaalinen valaistus leikkaussaleissa tarkoittaa valaistuksen asteittaista sopeuttamista valaistun alueen ja leikkaussalin yleisvalaistuksen välillä, mikä vähentää silmien rasitusta ja parantaa leikkaustuloksia.

Erilaiset digitaaliset ratkaisut helpottavat toiminnan suunnittelua. Manuaalisen koordinoinnin minimointi ja resurssien parempi käyttö helpottavat terveydenhuollon henkilöstön työtaakkaa ja vähentävät turhaa hallintoa.

– Selkeä yleisnäkymä tarkoittaa, ettei tarvitse etsiä resursseja, vaan tilanne on hallinnassa. Potilaille ja omaisille tämä tarkoittaa parempaa turvallisuutta, vähemmän huolta ja lyhempiä odotusaikoja.

Yksi esimerkki tästä on T-DOC, maailman johtava instrumenttien jäljitys- ja hallintajärjestelmä, joka kattaa instrumenttien hallinnan jokaisen osa-alueen.

– Järjestelmä voi auttaa varmistamaan instrumenttien täydellisen jäljitettävyyden sekä instrumenttien ja laitteiden optimoidun käytön. Se myös varmistaa, että instrumentit toimitetaan ajoissa jokaista toimenpidettä varten.

Kestävä työympäristö

– Tarjoamme hyvin varusteltuja leikkaussaleja kaikkine laitteineen sekä modulaarisin runkorakentein ja seinäelementein varustettuine huonejärjestelmineen. Ne ovat hygieenisiä ja helposti muunneltavia tulevaisuuden tarpeita varten. Seinäpaneelit on helppo purkaa ja asentaa uudelleen vastaamaan uusia tarpeita, mikä nopeuttaa toimintaa.

Myös Getingen leikkauspöydät ovat modulaarisia sekä helposti muunneltavia erilaisiin käyttötarpeisiin ja ergonomisiin työasentoihin.

– Intuitiivinen, helposti käsiteltävä tekniikka merkitsee enemmän aikaa potilaalle.

Välinehuolto, jossa on automaattinen lastaus ja purku, vähentää sekä raskaiden nostojen määrää että virheellisen käsittelyn riskiä. Korkeussäädettävät pöydät ja kärryt parantavat työympäristöä. Suora päivänvalo on tärkeää tavaroiden tarkastuksen kannalta.

– Visualisoimme optimoidun työ- ja hoitokulun perusteltuna päätöksentekoperusteena. Yhteistyössä ja vuoropuhelussa terveydenhuollon henkilöstön kanssa kehitämme ergonomisia apuvälineitä ja automatisoimme työtä silloin, kun se on tarpeen.

Näin käytät Getingen tuotteita taistelussa Covid-19:a vastaan

Tilaa uutiskirje!

Pysy ajantasalla ajankohtaisimmista aiheista ja uusimmasta sisällöstä!

Next article