Etusivu » Liikematkustaminen » Kokouspaikkojen helmiä
Kokouspaikat

Kokouspaikkojen helmiä

Kuva: Unsplash

Kokouksen järjestäjälle on nyt tarjolla uusia, komeita tapaamispaikkoja. Tutustu ja ihastu!

Inspiroivat kokoustilat, jollaisia muualla ei ole 

Leikkikenttä liukumäkineen, seinä kuin suomalainen metsä, viinituvan tunnelmaa viinitynnyreineen. Virittäisivätkö nämä teidät luoviin ratkaisuihin ja tehokkaaseen työskentelyyn? HUONE Events tarjoaa mielikuviksellisia kokous- ja tapahtumatiloja Helsingin ytimessä, Kampissa ja Jätkäsaaressa. Valittavanasi on 23 kokoustilaa eri kokoisille ryhmille, ja tiloja yhdistämällä voit varata tilaisuuden 200 hengelle.

HUONE ravistelee perinteistä kokousajattelua: perinteisten palaveripöytien ja hillittyjen värien tilalla on huoneiden teemoihin sopivat, joskus villitkin huonekalut, värit ja lisävarusteet. Tutustu verkossa vaihtoehtoihin ja pohdi, olisiko HUONEen tiloissa sopiva kokouspaikka sinun yrityksellesi!

Lue lisää: www.huone.events/fi

Aitoa Lapin tunnelmaa keskellä suurempia kaupunkejamme

Enimmäkseen pohjoisessa toiminut Lapland Hotels on avannut pohjoisen elämäntyyliä henkivät hotellit nyt myös Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Hotelleissa on pyritty autenttiseen tunnelmaan, ja erottavana tekijänä ovat rauha ja kiireettömyys. Lapin tunnetilaa tuodaan tiloihin hillityllä, modernilla saamenmusiikilla sekä pohjoisia erikoisuuksia tarjoavalla ruokalistalla. Kaiken ytimenä on konstailematon palvelu ihmiseltä ihmiselle, jolloin työntekijöiden persoona saa näkyä.

Hotelleissa henkii kaikilla aisteilla havaittava Lapin tunnelma: pohjoista mentaliteettia henkivän musiikin lisäksi myös elävä tuli toistuu sisustuksessa astioita myöten. Vieraat saavat paketin, jossa kaikki on kohdallaan: toimiva kokous, tyylitietoiset ateriat kaikkine makuineen ja upea kokonaiselämys harmonisessa ympäristössä.

Lue lisää: www.laplandhotels.com

Evento Awards 2019 -palkittu Clarion Hotel Helsinki kaupungin kattojen yllä 

Clarion Hotel Helsinki uudenrouheassa Jätkäsaaressa tarjoaa unohtumattoman elämyksen niin kokous- kuin juhlavieraillesi. Hotelli voittikin maan parhaan tapahtumapaikan tittelin omassa sarjassaan Evento Awards -kilpailussa. Jo ensi kädenpuristuksesta tiedätte olevanne tervetulleita, sillä täällä palvelu merkitsee ennen kaikkea sydämellistä ja tinkimätöntä vieraiden arvostusta. Tavoitteena on kokousfiilis, joka nousee yhtä korkealle kuin hotellin 16 kerrosta.

Talon uljas arkkitehtuuri lupaa hyvät puitteet: opasteet ovat kohdallaan, kokoustekniikka toimii, tarjoilu sujuu ja ruoka maistuu koko kokoontumisenne ajan. Kokoontumistiloja löytyy 2-1000 henkilölle. Ravintolamme suosii paikallista, ympäristöystävällistä ruokaa. Clarion Hotel Helsinkiin pääset keskustasta kolmella eri raitiovaunulla tai vaikka pyörällä Baanaa pitkin.

Lue lisää: www.choice.fi/clarion/helsinki

Wau-kokemus keskellä Helsinkiä

Kansallismuseo Helsingin ytimessä tarjoaa historialliset puitteet niin kokouksille kuin juhlille. Virallisen ohjelman lisäksi vieraillasi on tilaisuus tutustua oppaamme johdolla tai omatoimisesti laadukkaisiin näyttelyihimme ja kokoelmiimme. Kivinen arvorakennus tarjoaa suorastaan hulppeat puitteet: eri kokoisten kokoustilojemme lisäksi voitte vaikkapa nauttia juhlavan illallisen keskushallissamme Gallen-Kallelan maalaamien freskojen alla.

Kokoustilojemme lippulaiva, 200 hengen auditorio, tarjoaa käyttöönne modernin audiovisuaalisen varustuksen. Oma ravintoloitsijamme toimittaa kokoukseenne herkulliset ateriat ja välipalat kahveineen. Meille pääset nopeasti kaikilla julkisilla liikennevälineillä mistä päin tahansa, ja omille autoille löytyy paikoitustilaa läheisestä Q-Parkin hallista.

Lue lisää: www.kansallismuseo.fi

Next article