Etusivu » Kokoukset ja yritystapahtumat » Hyvä kokouspaikka taipuu tarpeen mukaan
Kokouspaikat

Hyvä kokouspaikka taipuu tarpeen mukaan

kokouspaikka
kokouspaikka
Kuvat: Getty Images ja yritysten markkinointimateriaalit

Tänään kokouspaikalta odotetaan toimivan perusinfran lisäksi myös joustavaa asiakaspalvelua, laadukasta cateringia ja mielellään yksilöllistä omaa tarinaa. Sopisiko joku näistä yrityksellesi?

Vanajanlinnan tiiliholvit nostavat ajatukset lentoon 

Vanajanlinna vain tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta Hämeenlinnassa henkii historiaa, mutta seinien sisältä löytyy kuitenkin modernisti varustetut kokous- ja juhlatilat. Linnan satavuotiaat tiiliholvit ovat inspiroiva ympäristö monenlaisille tapaamisille, olipa osallistujamäärä sitten 10 tai 1000 henkeä. Skandinaavinen keittiö venyy kokouslounaista aina upeisiin illallistarjoiluihin tarpeen mukaan.

Vanajanlinnassa on kestitetty niin kansainvälisiä julkisuuden henkilöitä kuin valtiovieraita ja presidenttejä. Myös kokousten oheisohjelma löytyy heti pihasta, sillä yksi maan parhaista golfkentistä aukeaa linnan välittömässä läheisyydessä. Muutaman kilometrin päässä sijaitseva Metsänvartijantila savusaunoineen soveltuu omaa rauhaa arvostaville kokousvieraille.

Kokous Vanajanlinnassa ei ole mikä tahansa kokous. Varaa ensi vuoden parhaat kokous- ja tapahtumapäiväsi nyt | www.vanajanlinna.fi

Kokous HUONEella on elämys

”Annan HUONEelle 10+”, hehkutti asiakas Kongressimessujen 2019 asiantuntijapaneelissa. Leikkikenttä liukumäkineen, seinä kuin suomalainen metsä, viinituvan tunnelmaa viinitynnyreineen: viritä tiimisi luoviin ratkaisuihin ja tehokkaaseen työskentelyyn.

HUONE tarjoaa kaupungin inspiroivimmat kokous- ja tapahtumatilat Helsingin ytimessä, Kampissa ja Jätkäsaaressa. Valittavana on 23 kokoustilaa aina jopa 200-250 hengen juhliin ja tapahtumiin asti – pikkujoulut mukaanlukien. Suurten tilojen yhteyteen voit yhdistää viihtyisiä huoneita myös ryhmätyötiloiksi. HUONEen tilat, palvelu ja oman keittiön herkut ovat pienintä yksityiskohtaa myöten suunniteltu tuomaan tuloksia ja onnistumisia. Katso jännittävät huoneet verkossa ja järjestä tilaisuus, joka jää mieleen!

Tervetuloa HUONEelle: varaa kokous, seminaari tai pikkujoulut helposti – varaa kokoustila ja tarjoilut netissä 24/7 | www.huone.events

Kokous viskitislaamossa? Pohjanmaalla kokouspäivästä luodaan elämys

Kyrö Distillery sai alkunsa saunaillassa saadusta ajatuksesta: miksi Suomessa ei tehdä viskiä rukiista? Tislaamo löysi kodin Isonkyrön vanhasta meijeristä viisi vuotta sitten, ja sittemmin yritys on niittänyt useita kansainvälisiä palkintoja. Tislaamo tarjoaa uniikin kokous- ja kokemusympäristön niin yrityksille kuin muille ryhmille.

Liitä kokoukseen tislaamokierros, jossa kuulet Kyrön mielenkiintoisen tarinan saunanlauteilta maailmalle. Osallistu tastingiin, jonka jälkeen siirrytte nauttimaan lähiseudun aineksista valmistettua, idearikasta illallista tislaamoravintolassa. Meijerirakennuksen yläkerta tarjoaa kokoustilan 60 hengelle, ja alakerran ravintola ja cocktailbaari 70 hengelle. Isokyrö sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Vaasasta tai Seinäjoelta.

Liitä kokoukseen tislaamokierros tai osallistu tastingiin – Tee ryhmävaraus! | www.kyrodistillery.com

Inspiroiva kokous tai ikimuistoiset juhlat

Kokous tai juhlat Suomenlinnassa on ainutlaatuinen elämys. Lyhyt lauttamatka tarjoaa mahdollisuuden irrottautua arjesta ja Unescon maailmanperintökohde luo huikeat puitteet päivällesi. Suomenlinnassa voit järjestää kokouksen, koulutuksen, seminaarin, virkistyspäivän tai juhlat! Sopiva tila löytyy, olipa ryhmäsi koko 12 tai 200 henkeä. Suomenlinna tarjoaa tunnelmalliset puitteet tilaisuuksille ympäri vuoden. Tarjoilut tapahtumiin hoituvat mutkattomimmin Suomenlinnan omien pitopalveluyrittäjien kautta ja lisäksi Suomenlinnassa on useita kahviloita ja ravintoloita tilaisuutesi lounaspaikaksi.

Varaa kokous- ja juhlatilat Suomenlinnasta tai kysy lisää | www.suomenlinna.fi

Keskeisempää sijaintia on vaikea löytää

Business Meeting Park tarjoaa täyden palvelun kokous-, koulutus- ja työskentelytiloja aivan pääkaupungin ytimessä. Tilat sijaitsevat Forumin ja Kampin kauppakeskusten yhteydessä, ja niihin kuuluu jopa 40 erityyppistä kokous- tai koulutustilaa. Parhaimmillaan Meeting Parkiin voi järjestää tilaisuuden 300 hengelle.

Kaikissa täysin varustelluissa tiloissa on luonnonvaloa ja niistä löytyy muun muassa aidot videoneuvottelujärjestelmät. Poikkeuksellista Meeting Parkin palvelussa on, että siellä voit kokoustaa vaikka vuorokauden ympäri, sillä tilat ovat käytössä täydet 24h. Laadukas asiakaspalvelu ja luottamuksellisuus ovat toimintamme kulmakiviä. Huippuluokan palvelutasosta kertovat korkea asiakastyytyväisyys sekä kanta-asiakkaiden suuri määrä.

Business Meeting Park tarjoaa ainutlaatuisen kokousmaailman – varaa kokous- ja etätyötilat tästä | www.meetingpark.fi

Rouheaa loft-henkeä ja viimeisen päälle hyvää palvelua

Hämeenlinnan Verkatehdas erottautuu kilpailijoistaan ainutlaatuisen tehdasmiljöönsä ansiosta. 1800-luvulta peräisin olevaan punatiiliseen verkatehtaaseen rakennettu kokous- ja juhlatila tarjoaa uniikin, mieliinpainuvan ympäristön moneenlaiseen kokoontumiseen: täällä järjestyvät kokoukset ja muut tapahtumat ryhmäsi koosta riippumatta 10-1400 hengelle.

Vaikka Verkatehtaan ilmapiiri henkii menneiden vuosikymmenten charmia, kokoustiloista löytyy nykyaikainen, kokouksen kulkua tehostava tekniikka. Nimetty yhteyshenkilö pitää asiakkaasta huolta aina ensimmäisistä yhteydenotoista siihen asti, kun viimeinen kokousvieras poistuu tiloista. Hämeenlinnan Verkatehdas sijaitsee Etelä-Suomen keskeisimmällä kohdalla, jonne on helppo saapua kaikista ilmansuunnista, myös julkisilla liikennevälineillä.

Järjestä tapahtumasi Hämeenlinnan Verkatehtaalla | www.verkatehdas.fi

Kahdessa tunnissa Helsinki-Vantaalta tunturin juureen

Saamelaiskulttuurin keskus Sajos Inarissa on ainoa kokous- tai kongressikeskus maassamme, jossa pääset tutustumaan aitoon ja elävään saamelaiskulttuuriin. Sajoksessa saat samassa paketissa modernit ja toimivat kokoustilat, alkuperäiskulttuurin rautaisannoksen sekä huikaisevat luontokokemukset. Arkkitehtuuriltaan näyttävä Sajos tarjoaa huippumodernit tilat eri kokoisille ryhmille, lippulaivana auditorio viimeisen päälle varustettuine laitteineen.

Neljälle kielelle taipuva tulkkauspalvelu sekä osaavat av-teknikkomme huolehtivat siitä, että kaikki toimii kuten pitääkin. Vieraanvaraisuus jatkuu myös aterioilla: maamme pohjoisimmassa luomuravintolassa valmistuvat herkulliset ateriat pohjoisen puhtaista, lähellä tuotetuista raaka-aineista. Laadukkaat oheisohjelmamme vievät vieraasi tutustumaan Lapin kahdeksaan vuodenaikaan.

Saamelaiskulttuurikeskus Sajos on Pohjois-Lapin suurin kongressi- ja tapahtumatalo – varaa tilat nyt. | www.sajos.fi

Pohjoismaiden keskipisteessä, meren syleilyssä

Merellinen kokous- ja kongressikeskus Alandica Maarianhaminassa on ihanteellinen valinta erityisesti silloin, kun osallistujat tulevat eri maista, sillä se sijaitsee Itämeren keskipisteessä ja kuitenkin hyvien liikenneyhteyksien päässä kaikkialta. Kokous voi alkaa jo laivan irrottautuessa laiturista Turussa tai Tukholmassa. Saariston rauha sekä demilitarisoidun alueen turvallisuus antavat kokoukselle hyvät keskittymismahdollisuudet.

Tarjoamme yhdeksän erikokoista tilaa aina 600 hengen tilaan asti. Ja kun ollaan Ahvenanmaalla ei voida unohtaa paikallista, puhdasta ruokaa: meren antimia, tuoreita vihanneksia, lähitiloilla tuotettua lihaa. Yöpymiset järjestyvät vaikkapa kaupungin parhaasssa hotellissa, Arkipelagissa, Alandican välittömässä läheisyydessä. Tervetuloa lautalla tai lentäen, Turusta tai Helsingistä!

Alandica tarjoaa täydellisen paikan kokouksille Maarianhaminan itäisellä satamassa – Lue lisää kokoustiloistamme | www.alandica.ax

Next article