Etusivu » Kokoukset ja yritystapahtumat » Kokous- ja tapahtumatilojen ykköset esittäytyvät
Kokoukset ja yritystapahtumat

Kokous- ja tapahtumatilojen ykköset esittäytyvät

kokoustilat-tapahtuma
kokoustilat-tapahtuma

Yritystapahtumia tai kokouksia suunnitellessa kokouspaikan merkitys korostuu. Muokkautuvat tilat, tämän päivän tekniikka ja helppo saavutettavuus ovat jo itsestäänselvyyksiä. Yhä enemmän panostetaan palveluun, joka on noussutkin erottavaksi tekijäksi kokouspaikkoja vertailtaessa. Tässä esittelemme muutaman helmen kokous- ja tapahtumajärjestäjille – näissä paikoissa luodaan unohtumattomia kohtaamisia!

Mainaritunnelmaa syvällä maan alla

Tytyrin elämyskaivos Lohjalla tarjoaa maailmanlaajuisestikin ainutkertaisen miljöön yritystapahtumille. Toimivien kaivoskuilujen läheisyyteen, käytöstä poistettuun kaivoskuiluun louhittu Tytyri-sali tarjoaa juhlatilan, jossa salaisimmatkin kokoukset pysyvät tiiviisti kiven sisällä. Seikkailu alkaa laskeutumalla maan alle Koneen suunnittelemalla, Suomen nopeimmalla hissillä.

Tytyri tarjoaa jylhät puitteet kokouksille ja muille yritystilaisuuksille. Tilaa on noin sadalle hengelle, ja pienemmille ryhmille tila voidaan jakaa sopivan kokoiseksi. Käytössänne on moderni kokouslaitteisto. Oheisohjelmana voitte esimerkiksi osallistua opastetulle museokierrokselle, jonka aikana saatte käsityksen alueen geologiasta ja historiasta. Tytyri sijaitsee Lohjalla, noin 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä.

Tervetuloa syvälle maan uumeniin. Lue lisää tytyrielamyskaivos.fi

Paviljonki – kohti parhaita asiakaskokemuksia

Paviljonki on Jyväskylän lisä maamme tapahtumatilojen tarjontaan. Suunnittelitpa sitten pienempää kokoontumista tai huikeaa megaluokan tapahtumaa, sopivat tilat ja joustava palvelu löytyvät Paviljongista! Paviljongissa panostetaan elämyksiin ja palveluun. Paviljongin keskeinen sijainti Jyväskylässä takaa, että sinne on helppo tulla kaikkialta Suomesta. Päämääränä on olla maamme elämyksellisin messu- ja tapahtumakeskus, jossa kokousjärjestäjä voi unohtaa stressaamisen ja huolehtimisen. Paviljongissa tarjotaan parhaita asiakaskokemuksia suurella sydämellä jokaiselle asiakkaalle joka päivä. Sydämellisesti tervetuloa!

#tapahtumiasuurellasydämellä. Lue lisää paviljonki.fi

Pohjoismaiden keskipisteessä, meren syleilyssä

Merellinen kokous- ja kongressikeskus Alandica Maarianhaminassa on ihanteellinen valinta erityisesti silloin, kun osallistujat tulevat eri maista, sillä se sijaitsee Itämeren keskipisteessä ja kuitenkin hyvien liikenneyhteyksien päässä kaikkialta. Kokous voi alkaa jo laivan irrottautuessa laiturista Turussa tai Tukholmassa. Saariston rauha sekä demilitarisoidun alueen turvallisuus antavat kokoukselle hyvät keskittymismahdollisuudet. Tarjoamme yhdeksän erikokoista tilaa aina 600 hengen tilaan asti. Ja kun ollaan Ahvenanmaalla ei voida unohtaa paikallista, puhdasta ruokaa: meren antimia, tuoreita vihanneksia, lähitiloilla tuotettua lihaa. Yöpymiset järjestyvät vaikkapa kaupungin parhaasssa hotellissa, Arkipelagissa, Alandican välittömässä läheisyydessä. Tervetuloa lautalla tai lentäen, Turusta tai Helsingistä!

Tervetuloa lautalla tai lentäen, Turusta tai Helsingistä! Lue lisää alandica.ax/fi

Kaukametsä on kokonaisuus, jossa palvelut täydentävät toisiaan

Kajaanissa Kainuun maakuntakeskuksessa arkkitehtuuristaan palkittu Kongressi- ja kulttuurikeskus Kaukametsä tarjoaa loistavat puitteet ja hyvän palvelun erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Kaukametsässä vieraat pääsevät nauttimaan kainuulaisesta vieraanvaraisuudesta kokoustiloissa, joita on monta erilaista: 30 paikkaisista tiloista 500 paikkaiseen Kaukametsän saliin.

Kaukametsän kokoustilat, vesiliikuntakeskus Kaukavesi, lähellä sijaitseva kaupunkikeskusta toreineen ja hotelleineen muodostavat kokonaisuuden, jossa palvelut täydentävät toisiaan. 

Kaukametsän läheisyydessä kaunis luonto sekä monipuolinen kulttuuritarjonta mahdollistavat erilaiset oheisohjelmat kokousten yhteyteen. Kajaaniin Kaukametsän kokouksiin pääsee vaivattomasti niin bussilla, junalla kuin lentäen. Lento Helsingistä Kajaaniin kestää vain reilun tunnin.

Tervetuloa nauttimaan kainuulaisesta vieraanvaraisuudesta! Lue lisää kajaani.fi/kaukametsa

Kokoustamista arkkitehtonisesti kauniissa ympäristössä osaavalla ammattitaidolla

Kymijoen rannalla kohoava arkkitehtonisesti mielenkiintoinen Kuusankoskitalo tarjoaa toimivat tilat yritysten, yhdistysten ja muiden organisaatioiden erilaisten kokousten ja tapahtumien järjestämiseen. Kuusankoskitalon keskeinen sijainti kokoaa Itä-Suomen toimijat yhteen. Juna on ekologinen, miellyttävä ja nopea tapa saapua Kouvolaan – junamatka Helsingistä kestää alle 1,5 tuntia, Kouvolan ympäristökaupungeista alle tunnin ja taksimatka asemalta Kuusankoskitalolle vartin! Herkullinen ruoka ja paikalliset leivonnaiset sekä tarjoilun sujuvuus ovat tärkeä osa tapahtuman onnistumista. Verkostossamme on runsaasti loistavia ja ammattitaitoisia esiintyjiä keventämään tunnelmaa asiapitoisen päivän aikana. Henkilöstömme toteuttaa ammattitaidollaan tilaisuuden tunnelmaan sopivat äänet ja valot sekä tarvittavan tekniikan juuri toiveiden mukaisesti!

Tervetuloa kokouksien ja kulttuurin kohtaamispäivään. Lue lisää kouvolankulttuuritalot.fi

Next article