Etusivu » Kokoukset ja yritystapahtumat » Kokous- ja tapahtumatilojen ykköset esittäytyvät
Kokoukset ja yritystapahtumat

Kokous- ja tapahtumatilojen ykköset esittäytyvät

kokoustilat-tapahtuma
kokoustilat-tapahtuma
Kuvat: Yritysten markkinointimateriaalit ja Pexels

Yritystapahtumia tai kokouksia suunnitellessa kokouspaikan merkitys korostuu. Muokkautuvat tilat, tämän päivän tekniikka ja helppo saavutettavuus ovat jo itsestäänselvyyksiä. Yhä enemmän panostetaan palveluun, joka on noussutkin erottavaksi tekijäksi kokouspaikkoja vertailtaessa. Tässä esittelemme muutaman helmen kokous- ja tapahtumajärjestäjille – näissä paikoissa luodaan unohtumattomia kohtaamisia!

Irtiotto arjesta, hauskaa ja hyvää oloa Suomen puhtaassa ja ainutlaatuisessa luonnossa

elamyslaari
Tutustu Elämyslaarin laadukkaisiin kokoustiloihin

Elämyslaarin toiminta perustuu luonnon helmassa tapahtuviin räätälöityihin kokonaisuuksiin. Suomen luonto ja vuodenajat tuovat omat mausteensa tarjontaan. Kammin laadukkaissa kokoustiloissa voi viettää jopa 100 henkilön tilaisuuksia.

Kokous- ja tapahtumapäivä räätälöidään aina kunkin asiakkaan toiveiden mukaan ja se voi sisältää monenlaisia aktiviteetteja, lempeän rantasaunan sekä herkullisesta lähiruoasta koostetun ruokailun. Elämyslaari tarjoaa antoisia, mieleenpainuvia ja muistamisen arvoisia tapahtumia niin uusille kuin uudelleen palaaville asiakkaille.

”Olemme vuodesta toiseen palanneet tyytyväisinä asiakkaina aina uudelleen ja uudelleen nauttimaan järjestämistänne palveluista, emme vain omasta puolestamme, vaan myös asiakaskuntamme pyynnöstä ja innoittamina.”

Mainaritunnelmaa syvällä maan alla

Tutustu ainutlaatuiseen Tytyrin elämyskaivokseen

Tytyrin elämyskaivos Lohjalla tarjoaa maailmanlaajuisestikin ainutkertaisen miljöön yritystapahtumille. Toimivien kaivoskuilujen läheisyyteen, käytöstä poistettuun kaivoskuiluun louhittu Tytyri-sali tarjoaa juhlatilan, jossa salaisimmatkin kokoukset pysyvät tiiviisti kiven sisällä. Seikkailu alkaa laskeutumalla maan alle Koneen suunnittelemalla, Suomen nopeimmalla hissillä.

Tytyri tarjoaa jylhät puitteet kokouksille ja muille yritystilaisuuksille. Tilaa on noin sadalle hengelle, ja pienemmille ryhmille tila voidaan jakaa sopivan kokoiseksi. Käytössänne on moderni kokouslaitteisto. Oheisohjelmana voitte esimerkiksi osallistua opastetulle museokierrokselle, jonka aikana saatte käsityksen alueen geologiasta ja historiasta. Tytyri sijaitsee Lohjalla, noin 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä.

Kahdessa tunnissa Helsinki-Vantaalta tunturin juureen

Tutustu Saamelaiskulttuurin keskus Sajokseen

Saamelaiskulttuurin keskus Sajos Inarissa on ainoa kokous- tai kongressikeskus maassamme, jossa pääset tutustumaan aitoon ja elävään saamelaiskulttuuriin. Sajoksessa saat samassa paketissa modernit ja toimivat kokoustilat, alkuperäiskulttuurin rautaisannoksen sekä huikaisevat luontokokemukset. Arkkitehtuuriltaan näyttävä Sajos tarjoaa huippumodernit tilat eri kokoisille ryhmille. Auditorio ja Parlamenttisali Solju on varustettu huippuluokan teknisillä laitteilla. Seitsemälle kielelle taipuva tulkkausjärjestelmä sekä osaavat av-teknikkomme huolehtivat siitä, että kaikki toimii kuten pitääkin. Vieraanvaraisuus jatkuu myös aterioilla: maamme pohjoisimmassa luomuravintolassa valmistuvat herkulliset ateriat pohjoisen puhtaista, lähellä tuotetuista raaka-aineista. Laadukkaat oheisohjelmamme vievät vieraasi tutustumaan Lapin kahdeksaan vuodenaikaan. 

Paviljonki – kohti parhaita asiakaskokemuksia

Tutustu Jyväskylän Paviljonkiin

Paviljonki on Jyväskylän lisä maamme tapahtumatilojen tarjontaan. Suunnittelitpa sitten pienempää kokoontumista tai huikeaa megaluokan tapahtumaa, sopivat tilat ja joustava palvelu löytyvät Paviljongista! Paviljongissa panostetaan elämyksiin ja palveluun. Paviljongin keskeinen sijainti Jyväskylässä takaa, että sinne on helppo tulla kaikkialta Suomesta. Päämääränä on olla maamme elämyksellisin messu- ja tapahtumakeskus, jossa kokousjärjestäjä voi unohtaa stressaamisen ja huolehtimisen. Paviljongissa tarjotaan parhaita asiakaskokemuksia suurella sydämellä jokaiselle asiakkaalle joka päivä. Sydämellisesti tervetuloa!

Pohjoismaiden keskipisteessä, meren syleilyssä

Tutustu merelliseen kokous- ja kongressikeskus Alandicaan

Merellinen kokous- ja kongressikeskus Alandica Maarianhaminassa on ihanteellinen valinta erityisesti silloin, kun osallistujat tulevat eri maista, sillä se sijaitsee Itämeren keskipisteessä ja kuitenkin hyvien liikenneyhteyksien päässä kaikkialta. Kokous voi alkaa jo laivan irrottautuessa laiturista Turussa tai Tukholmassa. Saariston rauha sekä demilitarisoidun alueen turvallisuus antavat kokoukselle hyvät keskittymismahdollisuudet. Tarjoamme yhdeksän erikokoista tilaa aina 600 hengen tilaan asti. Ja kun ollaan Ahvenanmaalla ei voida unohtaa paikallista, puhdasta ruokaa: meren antimia, tuoreita vihanneksia, lähitiloilla tuotettua lihaa. Yöpymiset järjestyvät vaikkapa kaupungin parhaasssa hotellissa, Arkipelagissa, Alandican välittömässä läheisyydessä. Tervetuloa lautalla tai lentäen, Turusta tai Helsingistä!

Koe talven ihmemaa 365 päivänä vuodessa

Tutustu Kemin ainutlaatuisiin merellisiin lumen ja jään kokemuksiin

Kemi tarjoaa ainutlaatuisia merellisiä lumen ja jään kokemuksia vuoden ympäri. Kokoustauolla tai päivän päätteeksi voit tulla SnowExperience365-elämystilamme jääbaariin smoothielle – vaikka keskellä kuuminta heinäkuuta. Kuulas pohjoinen valo antaa kokous- ja majoitustiloille oman silauksensa. Kun yövyt lasi-hirsihuviloissamme meren rannalla, luonnon kosketus revontulineen ja tähtitaivaineen tulee todella lähelle. Oma lukunsa on Meri-Lapin ruokamaailma, jonka ytimenä ovat paikalliset marjat, sienet ja merenantimet. Ateriat valmistetaan huolella, sesonkeja kunnioittaen.

Alue lämmitetään ja jäähdytetään pääosin ekologisella maalämmöllä. Luontoa säästetään myös hukkalämmön talteenotolla, ja rakennusten katolla sijaitsee koko Lapin suurin aurinkovoimala.

Kaukametsä on kokonaisuus, jossa palvelut täydentävät toisiaan

Tutustu Kongressi- ja kulttuurikeskus Kaukametsään

Kajaanissa Kainuun maakuntakeskuksessa arkkitehtuuristaan palkittu Kongressi- ja kulttuurikeskus Kaukametsä tarjoaa loistavat puitteet ja hyvän palvelun erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Kaukametsässä vieraat pääsevät nauttimaan kainuulaisesta vieraanvaraisuudesta kokoustiloissa, joita on monta erilaista: 30 paikkaisista tiloista 500 paikkaiseen Kaukametsän saliin.

Kaukametsän kokoustilat, vesiliikuntakeskus Kaukavesi, lähellä sijaitseva kaupunkikeskusta toreineen ja hotelleineen muodostavat kokonaisuuden, jossa palvelut täydentävät toisiaan. 

Kaukametsän läheisyydessä kaunis luonto sekä monipuolinen kulttuuritarjonta mahdollistavat erilaiset oheisohjelmat kokousten yhteyteen. Kajaaniin Kaukametsän kokouksiin pääsee vaivattomasti niin bussilla, junalla kuin lentäen. Lento Helsingistä Kajaaniin kestää vain reilun tunnin.

Elämysten Wanha Satama – More stories like this

Tutustu Wanhan Sataman tapahtumatiloihin

Kuten Wanhan Sataman WC-tilojen seinälle on kirjoitettu: Tapahtuman järjestäminen on Wanhassa Satamassa helppoa. Täällä onnistuu laadukkaat ratkaisut mutkattomasti monipuolisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin.

Yli 120 vuotiaat tiilimakasiinit ovat kuin taideteoksia. Tiloista voidaan muodostaa lukuisia erilaisia kokonaisuuksia, jotka muokkautuvat 1–2000 hengen tapahtumiin. Wanhaan Satamaan on vaivatonta saapua julkisilla kulkuvälineillä ja kaikki tilat ovat esteettömästi samassa tasossa.

Wanhasta Satamasta saat upeat tilat, tekniikan, ohjelman ja tapahtumatuotannon sekä kahden ravintolan palvelut, jotka suunnitellaan asiakkaan ja tilanteen mukaan. Tapahtumien keskiössä on asiakkaan yksilölliset tarpeet: Saat kaiken valmiina yhdestä paikasta avaimet käteen -periaatteella. Tule ja ihastu!

Kansallispuistossa kokoustaminen antaa elämyksiä sekä sielulle että keholle

Tutustu kokouspaikkaan keskellä suomalaista luontoa

Break Sokos Hotel Koli yhteistyössä Metsäkeskus Ukon kanssa on erinomainen paikka järjestää kokouksia puhtaan suomalaisen luonnon keskellä hiljaisuudesta ja rauhallisuudesta nauttien. Kokouspaikka sopii hyvin yritysryhmille, tiimipalavereille, yksityisille ryhmille ja seurueille sekä TYKY-päivien viettoon. Break Sokos Hotel Kolin hotellissa on 82 remontoitua huonetta, ja kolme kokoustilaa, ja Metsäkeskus Ukko tarjoaa auditoriotilat jopa 203 henkilölle. Hotellilla on Green Key -ympäristömerkki, mikä tarkoittaa tiukkojen ympäristökriteerien mukaisesti toimimista ja ympäristöstä huolehtimista. 

Päivän jälkeen kokousvieraat pääsevät rentoutumaan Kolin laskettelurinteillä, hiihtoladuilla sekä ulkoilusta, patikoinnista, moottorikelkkailusta, lumikenkäilystä tai Kolin Relax Spasta nauttien. Täältä lähdetään latautuneena, akut täynnä uutta energiaa ja mielenrauhaa.

Kokoustamista arkkitehtonisesti kauniissa ympäristössä osaavalla ammattitaidolla

Tutustu Kymijoen rannalle kohoavaan Kuusankoskitaloon

Kymijoen rannalla kohoava arkkitehtonisesti mielenkiintoinen Kuusankoskitalo tarjoaa toimivat tilat yritysten, yhdistysten ja muiden organisaatioiden erilaisten kokousten ja tapahtumien järjestämiseen. Kuusankoskitalon keskeinen sijainti kokoaa Itä-Suomen toimijat yhteen. Juna on ekologinen, miellyttävä ja nopea tapa saapua Kouvolaan – junamatka Helsingistä kestää alle 1,5 tuntia, Kouvolan ympäristökaupungeista alle tunnin ja taksimatka asemalta Kuusankoskitalolle vartin! Herkullinen ruoka ja paikalliset leivonnaiset sekä tarjoilun sujuvuus ovat tärkeä osa tapahtuman onnistumista. Verkostossamme on runsaasti loistavia ja ammattitaitoisia esiintyjiä keventämään tunnelmaa asiapitoisen päivän aikana. Henkilöstömme toteuttaa ammattitaidollaan tilaisuuden tunnelmaan sopivat äänet ja valot sekä tarvittavan tekniikan juuri toiveiden mukaisesti!

Next article