Etusivu » Kokoukset ja yritystapahtumat » Loistava vaihtoehto etätyölle
Sponsoroitu

ISS Palveluiden kokouspaketit ja Hotel Office vastaavat korona-aikana kasvaneeseen tarpeeseen tavata kollegoita ja asiakkaita myös kasvokkain.

Maailman johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluita tarjoava yritys ISS kattaa työpaikoille laajan valikoiman siivous-, kokous-, ravintola-, turvallisuus- ja tukipalveluita.

Yritys toimii yli 35 maassa. Suomen pääkonttori sijaitsee Ultimes Business Gardenissa Helsingin Pitäjänmäellä. ISS vastaa siellä monitilatoimiston palveluiden tuottamisesta ja johtamisesta.

– Paikka on kuin showroom toiminnastamme, ISS Palveluiden asiakkuusjohtaja Sonja Takala sanoo.

ISS tuo Business Gardenissa toimistoaan pitävien yritysten työntekijöille helpotusta ja hemmottelua. Heille on tarjolla muun muassa auton puhdistuspalvelut, renkaiden vaihto- ja säilytyspalvelut, pesulapalvelut, polkupyörän vuokrausta, hierontaa ja mahdollisuus hiustenleikkuuseen parkkipaikalla vierailevassa Barber Mobilessa.

– Ravintolastamme voi työpäivän päätteeksi napata mukaan lounaan etäpäiväksi tai päivällisen kotiin koko perheelle, Takala lisää.

ISS:n Hotel Officesta voi varata yritykselle ja sen työntekijöille työpisteen tarvitsemakseen ajaksi. Lisäksi tarvittaessa hoituvat niin tarjoilut kuin toimisto- ja assistenttipalvelut. Kuvat: ISS ja Aino Mäki

Kasvokkain kohtaamisten merkitys korostuu

Koronaviruksen myötä tapamme tehdä työtä on muuttunut kumouksellisesti. Etätyöt ovat tulleet jäädäkseen.

Takala sanoo, että erotuksena kevääseen, työtä tehdään taas myös työpaikoilla. Ultimes Business Gardenissa jonkin verran eri yritysten työntekijöistä on palannut hulppeaan monitilatoimistoon työskentelemään.

Koska kasvokkain kohtaamiset ovat vähissä, niiden merkitys on todella tärkeä. Kun tavataan, tapaamiselta odotetaan enemmän kuin aiemmin.

Siksi tapaamisessa tekniikan pitää toimia ja ihmisten on tunnettava olonsa turvalliseksi. Jos on neljän hengen palaveri, sitä varten varataan iso neuvotteluhuone, jossa turvavälejä pystytään noudattamaan.

ISS on räätälöinyt palvelujaan tehokkaasti vastaamaan tämän hetken käytäntöjä sekä turvallisuustarpeita. Tarjolla on uudenlainen toimistohotelliratkaisu sekä jokaiseen tarpeeseen sopivia kokouspaketteja.

Löydä tarpeeseesi sopivin kokouspaketti >>

Hotel Office lisää mukavuutta työhön

Takala on innoissaan ISS:n Hotel Officesta, lempinimeltään HoffISSesta. Se tarjoaa tauon etätyöskentelystä, kenelle tahansa.

ISS:n Hotel Officesta voit varata itsellesi tai yrityksellesi ja sen työntekijöille työpisteen, joka sijaitsee Ultimes Business Gardenissa. Työpisteen voi varata päiväksi, viikoksi, kuukaudeksi tai toistaiseksi.

– Hotel Office on käytössäsi silloin kuin itse haluat ja maksat vain siitä ajasta, kun käytät sitä, Takala lisää.

Ergonomisella työpisteellä on valmiina säädettävä sähköpöytä, näyttö, näppäimistö, hiiri ja nettiyhteys. Saat nauttia ilmaiseksi vastajauhetuista pavuista valmistettua kahvia ja kipaista lounastamaan Business Gardenissa olevaan, ISS:n pyörittämään ravintolaan.

– ISS:n Hotel Officen käyttäjälle kaikki palvelumme ovat käden ulottuvilla. Hoidamme tarvittaessa myös yrityksen assistentti- ja toimistopalvelut. 

Saatavilla jokaiselle sopivia kokouspaketteja

ISS tarjoaa yrityksille erilaisia kokouspaketteja, joiden turvin esimerkiksi johtoryhmätyöskentely sujuu turvallisesti ja tehokkaasti. Kokouspaketeissa on valittavana Deluxe, Business ja Working Day -nimiset paketit.

– Deluxeen kuuluu kymmenen tai kuusi päiväkokousta ja yksi iltatilaisuus vuodessa ja tarjoilut kaikkiin näihin, Takala kertoo.

Kokouspaketteja voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

ISS huomioi tarjoiluissaan ja palveluissaan myös lähestyvän joulun lisäämällä pieniä jouluyllätyksiä kokouspakettien ostajille.

– Lisäksi ravintolastamme voi tilata pikkujoulukassin kaikille työntekijöille kotiin toimitettavaksi, Takala vinkkaa.

Tutustu ISS Palveluiden tarjoamiin monipuolisiin palveluihin >>

Next article