Etusivu » Kokoukset ja yritystapahtumat » Tältä näyttää yritystapahtumien tähtikaarti
Kokoukset ja yritystapahtumat

Tältä näyttää yritystapahtumien tähtikaarti

kokous-tapahtumatilat
kokous-tapahtumatilat

Yritystapahtumia tai kokouksia suunnitellessa kokouspaikan merkitys korostuu. Muokkautuvat tilat, tämän päivän tekniikka ja helppo saavutettavuus ovat jo itsestäänselvyyksiä. Yhä enemmän panostetaan palveluun, joka on noussutkin erottavaksi tekijäksi kokouspaikkoja vertailtaessa. Artikkelissamme esittelemme muutaman helmen kokous- ja tapahtumajärjestäjille – näissä paikoissa luodaan unohtumattomia kohtaamisia!

Irtiotto arjesta, hauskaa ja hyvää oloa Suomen puhtaassa ja ainutlaatuisessa luonnossa

elamyslaari

Elämyslaarin toiminta perustuu luonnon helmassa tapahtuviin räätälöityihin kokonaisuuksiin. Suomen luonto ja vuodenajat tuovat omat mausteensa tarjontaan. Kammin laadukkaissa kokoustiloissa voi viettää jopa 100 henkilön tilaisuuksia.

Kokous- ja tapahtumapäivä räätälöidään aina kunkin asiakkaan toiveiden mukaan ja se voi sisältää monenlaisia aktiviteetteja, lempeän rantasaunan sekä herkullisesta lähiruoasta koostetun ruokailun. Elämyslaari tarjoaa antoisia, mieleenpainuvia ja muistamisen arvoisia tapahtumia niin uusille kuin uudelleen palaaville asiakkaille.

”Olemme vuodesta toiseen palanneet tyytyväisinä asiakkaina aina uudelleen ja uudelleen nauttimaan järjestämistänne palveluista, emme vain omasta puolestamme, vaan myös asiakaskuntamme pyynnöstä ja innoittamina.”

Tutustu myös Elämyslaarin ainutlaatuiseen yritysvalmennuskonseptiin elamyslaari.fi

Elämysten Wanha Satama – More stories like this

Kuten Wanhan Sataman WC-tilojen seinälle on kirjoitettu: Tapahtuman järjestäminen on Wanhassa Satamassa helppoa. Täällä onnistuu laadukkaat ratkaisut mutkattomasti monipuolisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin.

Yli 120 vuotiaat tiilimakasiinit ovat kuin taideteoksia. Tiloista voidaan muodostaa lukuisia erilaisia kokonaisuuksia, jotka muokkautuvat 1–2000 hengen tapahtumiin. Wanhaan Satamaan on vaivatonta saapua julkisilla kulkuvälineillä ja kaikki tilat ovat esteettömästi samassa tasossa.

Wanhasta Satamasta saat upeat tilat, tekniikan, ohjelman ja tapahtumatuotannon sekä kahden ravintolan palvelut, jotka suunnitellaan asiakkaan ja tilanteen mukaan. Tapahtumien keskiössä on asiakkaan yksilölliset tarpeet: Saat kaiken valmiina yhdestä paikasta avaimet käteen -periaatteella. Tule ja ihastu!

Tilaa ja tapahtumia tarpeesi mukaan wanhasatama.fi

Kahdessa tunnissa Helsinki-Vantaalta tunturin juureen

Saamelaiskulttuurin keskus Sajos Inarissa on ainoa kokous- tai kongressikeskus maassamme, jossa pääset tutustumaan aitoon ja elävään saamelaiskulttuuriin. Sajoksessa saat samassa paketissa modernit ja toimivat kokoustilat, alkuperäiskulttuurin rautaisannoksen sekä huikaisevat luontokokemukset. Arkkitehtuuriltaan näyttävä Sajos tarjoaa huippumodernit tilat eri kokoisille ryhmille. Auditorio ja Parlamenttisali Solju on varustettu huippuluokan teknisillä laitteilla. Seitsemälle kielelle taipuva tulkkausjärjestelmä sekä osaavat av-teknikkomme huolehtivat siitä, että kaikki toimii kuten pitääkin. Vieraanvaraisuus jatkuu myös aterioilla: maamme pohjoisimmassa luomuravintolassa valmistuvat herkulliset ateriat pohjoisen puhtaista, lähellä tuotetuista raaka-aineista. Laadukkaat oheisohjelmamme vievät vieraasi tutustumaan Lapin kahdeksaan vuodenaikaan. 

Saamelaiskulttuurin keskuksessa pääset tutustumaan aitoon saamelaiskulttuuriin sajos.fi

Koe talven ihmemaa 365 päivänä vuodessa

Kemi tarjoaa ainutlaatuisia merellisiä lumen ja jään kokemuksia vuoden ympäri. Kokoustauolla tai päivän päätteeksi voit tulla SnowExperience365-elämystilamme jääbaariin smoothielle – vaikka keskellä kuuminta heinäkuuta. Kuulas pohjoinen valo antaa kokous- ja majoitustiloille oman silauksensa. Kun yövyt lasi-hirsihuviloissamme meren rannalla, luonnon kosketus revontulineen ja tähtitaivaineen tulee todella lähelle. Oma lukunsa on Meri-Lapin ruokamaailma, jonka ytimenä ovat paikalliset marjat, sienet ja merenantimet. Ateriat valmistetaan huolella, sesonkeja kunnioittaen.

Alue lämmitetään ja jäähdytetään pääosin ekologisella maalämmöllä. Luontoa säästetään myös hukkalämmön talteenotolla, ja rakennusten katolla sijaitsee koko Lapin suurin aurinkovoimala.

Kun haet ikimuistoista kokoustilaa, muista Kemin elämysmaailma Meri-Lapissa! experience365.fi

Kansallispuistossa kokoustaminen antaa elämyksiä sekä sielulle että keholle

Break Sokos Hotel Koli yhteistyössä Metsäkeskus Ukon kanssa on erinomainen paikka järjestää kokouksia puhtaan suomalaisen luonnon keskellä hiljaisuudesta ja rauhallisuudesta nauttien. Kokouspaikka sopii hyvin yritysryhmille, tiimipalavereille, yksityisille ryhmille ja seurueille sekä TYKY-päivien viettoon. Break Sokos Hotel Kolin hotellissa on 82 remontoitua huonetta, ja kolme kokoustilaa, ja Metsäkeskus Ukko tarjoaa auditoriotilat jopa 203 henkilölle. Hotellilla on Green Key -ympäristömerkki, mikä tarkoittaa tiukkojen ympäristökriteerien mukaisesti toimimista ja ympäristöstä huolehtimista. 

Päivän jälkeen kokousvieraat pääsevät rentoutumaan Kolin laskettelurinteillä, hiihtoladuilla sekä ulkoilusta, patikoinnista, moottorikelkkailusta, lumikenkäilystä tai Kolin Relax Spasta nauttien. Täältä lähdetään latautuneena, akut täynnä uutta energiaa ja mielenrauhaa.

Järjestä kokous puhtaan suomalaisen luonnon keskellä sokoshotels.fi

Koli on paljon enemmän kuin laskettelukeskus – Lue lisää koliski.fi

Next article