Etusivu » Kokoukset ja yritystapahtumat » Tarjoa kokous- tai juhlavieraillesi jotakin uutta, jotakin erilaista
Kokouspaikat

Tarjoa kokous- tai juhlavieraillesi jotakin uutta, jotakin erilaista

Kuva: Getty Images

Suomi kätkee sisäänsä todellisia kokous- ja tapahtumapaikkojen helmiä, joista järjestäjä voi poimia tilaisuuteensa sopivimman.

Uusmaalaista kartanotunnelmaa ja viiden tähden palvelua

Ravintola Backas Vantaan Ylästössä tarjoaa kulttuurihistoriallisen kartanomiljöön lisäksi puhtaita makuelämyksiä sekä palvelun, jonka tasoista on vaikea muualta löytää. 1800-luvulta peräisin olevasta kartanosta löytyy kokoustiloja monen kokoisille ryhmille aina 120 henkeen asti, ja historiallisista puitteistaan huolimatta tiloista löytyy tämän päivän kokoustekniikka. Ruoan alkuperä ja eettiset tuotantotavat ovat Backaksessa sydämen asia: ruokalista koostuu valtaosin kotimaisesta, itse pyydetystä riistasta ja kalasta, ja kartanon mailta löytyy muun muassa oma yrttitarha sekä mehiläispesiä. Backakseen saavut helposti mistä tahansa: se sijaitsee vain kolmen kilometrin päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä, myös bussipysäkiltä on lyhyt matka ja omalla autolla ajat perille Helsingistä vain puolessa tunnissa.

Lue lisää: www.ravintolabackas.fi

Idän eksotiikkaa ja henkistä hyvinvointia

Kokous-, majoitus- ja virkistyspalvelut saman katon alta Sofiasta! Kokoushotelli Sofiassa voit nauttia Kallvikinniemen luonnonkauneudesta ja tutustua idän eksotiikkaan ortodoksisen kulttuurikeskuksen näyttelyiden ja esineistön välityksellä. 220-paikkainen auditorio ja monet erikokoiset kokoustilat mahdollistavat pienempien tai vaikka usean sadan hengen tilaisuuden. Oheisohjelmamme tukevat henkistä jaksamista: voitte esimerkiksi keskustella metropoliitta Ambrosiuksen kanssa tai rauhoittaa mieltä meditaatiolla, mindfulnessilla ja joogalla. Hyvä ruoka on Sofialle kunnia-asia; siitä pitää huolen ammattitaitoinen henkilökuntamme. Majoitusta löytyy standard-huoneista huoneistosviitteihin. Sofia sijaitsee Vuosaaressa, vain 20 minuutin matkan päässä Helsingin keskustasta ja lentoasemalta.

Lue lisää: www.sofia.fi

Keski-Suomen helmi 

Peurunka Keski-Suomessa Laukaassa on todella hyvien kulkuyhteyksien päässä, tulitpa mistä päin Suomea tahansa. Lähin lentokenttä, Tikkakoski, on vain 20 minuutin automatkan päässä, ja perillä odottaa tasokas, kaikki kokousvieraiden toiveet täyttävä kylpylähotelli monine palveluineen. Suuremmille tapaamisille löytyy vuonna 2012 rakennettu, uljas tapahtumakeskus Areena, joka taipuu jopa 1000 vieraan tilaisuuksiin ja monenlaiseen aktiviteettiin aina gaalaillasta vaikkapa traktorinäyttelyyn. Saman katon alta löytyy myös pienemmät kokoustilat, laadukkaat majoitustilat, ravintolapalvelut sekä rentouttava kylpyläosasto palveluineen. Hotelli sijaitsee luonnonkauniilla paikalla sinisen Peurunkajärven rannalla, ja ympäröivä luonto tarjoaa myös monia mahdollisuuksia virkistymiseen kokouksen lomassa. Tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää: www.peurunka.fi

Pohjoismaiden keskipisteessä, meren syleilyssä

Merellinen kokous- ja kongressikeskus Alandica Maarianhaminassa on ihanteellinen valinta erityisesti silloin, kun osallistujat tulevat eri maista, sillä se sijaitsee Itämeren keskipisteessä ja kuitenkin hyvien liikenneyhteyksien päässä kaikkialta. Kokous voi alkaa jo laivan irrottautuessa laiturista Turussa tai Tukholmassa. Saariston rauha sekä demilitarisoidun alueen turvallisuus antavat kokoukselle hyvät keskittymismahdollisuudet. Tarjoamme yhdeksän erikokoista tilaa aina 600 hengen tilaan asti. Ja kun ollaan Ahvenanmaalla ei voida unohtaa paikallista, puhdasta ruokaa: meren antimia, tuoreita vihanneksia, lähitiloilla tuotettua lihaa. Yöpymiset järjestyvät vaikkapa kaupungin parhaasssa hotellissa, Arkipelagissa, Alandican välittömässä läheisyydessä. Tervetuloa lautalla tai lentäen, Turusta tai Helsingistä!

Lue lisää: www.alandica.ax/fi

Wau-kokemus keskellä Helsinkiä

Kansallismuseo Helsingin ytimessä tarjoaa historialliset puitteet niin kokouksille kuin juhlille. Virallisen ohjelman lisäksi vieraillasi on tilaisuus tutustua oppaamme johdolla tai omatoimisesti laadukkaisiin näyttelyihimme ja kokoelmiimme. Kivinen arvorakennus tarjoaa suorastaan hulppeat puitteet: eri kokoisten kokoustilojemme lisäksi voitte vaikkapa nauttia juhlavan illallisen keskushallissamme Gallen-Kallelan maalaamien freskojen alla. Kokoustilojemme lippulaiva, 200 hengen auditorio, tarjoaa käyttöönne modernin audiovisuaalisen varustuksen. Oma ravintoloitsijamme toimittaa kokoukseenne herkulliset ateriat ja välipalat kahveineen. Meille pääset nopeasti kaikilla julkisilla liikennevälineillä mistä päin tahansa, ja omille
autoille löytyy paikoitustilaa läheisestä Q-Parkin hallista.

Lue lisää: www.kansallismuseo.fi

Inspiroiva kokous tai ikimuistoiset juhlat

Kokous tai juhlat Suomenlinnassa on ainutlaatuinen elämys. Lyhyt lauttamatka tarjoaa mahdollisuuden irrottautua arjesta ja Unescon maailmanperintökohde luo huikeat puitteet päivällesi. Suomenlinnassa voit järjestää kokouksen, koulutuksen, seminaarin, virkistyspäivän tai juhlat! Sopiva tila löytyy, olipa ryhmäsi koko 12 tai 200 henkeä. Suomenlinna tarjoaa tunnelmalliset puitteet tilaisuuksille ympäri vuoden. Tarjoilut tapahtumiin hoituvat mutkattomimmin Suomenlinnan omien pitopalveluyrittäjien kautta ja lisäksi Suomenlinnassa on useita kahviloita ja ravintoloita tilaisuutesi lounaspaikaksi.

Lue lisää: www.suomenlinna.fi

Rouheaa loft-henkeä ja viimeisen päälle hyvää palvelua

Hämeenlinnan Verkatehdas erottautuu kilpailijoistaan ainutlaatuisen tehdasmiljöönsä ansiosta. 1800-luvulta peräisin olevaan punatiiliseen verkatehtaaseen rakennettu kokous- ja juhlatila tarjoaa uniikin, mieliinpainuvan ympäristön moneenlaiseen kokoontumiseen: täällä järjestyvät kokoukset ja muut tapahtumat ryhmäsi koosta riippumatta 10-1400 hengelle. Vaikka Verkatehtaan ilmapiiri henkii menneiden vuosikymmenten charmia, kokoustiloista löytyy nykyaikainen, kokouksen kulkua tehostava tekniikka. Nimetty yhteyshenkilö pitää asiakkaasta huolta aina ensimmäisistä yhteydenotoista siihen asti, kun viimeinen kokousvieras poistuu tiloista. Hämeenlinnan Verkatehdas sijaitsee Etelä-Suomen keskeisimmällä kohdalla, jonne on helppo saapua kaikista ilmansuunnista, myös julkisilla liikennevälineillä.

Lue lisää: www.verkatehdas.fi

Kahdessa tunnissa Helsinki-Vantaalta tunturin juureen

Saamelaiskulttuurin keskus Sajos Inarissa on ainoa kokous- tai kongressikeskus maassamme, jossa pääset vierainesi tutustumaan aitoon ja elävään saamelaiskulttuuriin. Sajoksessa saat samassa paketissa modernit ja toimivat kokoustilat, alkuperäiskulttuurin rautaisannoksen sekä huikaisevat luontokokemukset. Arkkitehtuuriltaan näyttävä Sajos tarjoaa huippumodernit tilat eri kokoisille ryhmille, lippulaivana upea auditorio viimeisen päälle varustettuine laitteineen. Neljälle kielelle taipuva tulkkauspalvelu sekä osaavat av-teknikkomme huolehtivat siitä, että kaikki toimii kuten pitääkin. Vieraanvaraisuus jatkuu myös aterioilla, jotka valmistamme huolella pohjoisen puhtaista raaka-aineista suosien luomu- ja lähiruokaa. Vaihtelua kokouksen lomaan tuovat laadukkaat oheisohjelmamme, jotka vievät vieraasi tutustumaan Lapin kahdeksaan vuodenaikaan.

Lue lisää: www.sajos.fi

Next article