Etusivu » Terveenä työssä » Ergonomia hukassa? – PRO-Työpisteen ääressä työt sujuvat niin seisten kuin istuenkin
Sponsoroitu

Työskentely keittiönpöydän ääressä ja saunassa kivistää jo niskaa. Ergonomiset kalusteet kun eivät ole kotona pienissä tiloissa itsestäänselvyys. 

– Meillä oli etätöissä samat ongelmat kuin muillakin. Niinpä ryhdyimme suunnittelemaan ratkaisua, joka vastaa etätyön haasteisiin ja on sekä tyylikäs, ergonominen että kestävä, yksi Epions Oy:n perustajista, yrittäjä Mikael Huhtala kertoo.

– Halusimme myös, että työpisteen saa helposti pois silmistä. Näin kenenkään ei tarvitse tinkiä viihtyisyydestä omassa kodissaan, toinen yrittäjä Matias Huhtala jatkaa.

Prototyyppejä testanneita kuunneltiin tarkasti ja kaikki palaute on huomioitu valmiissa PRO-Työpisteessä. Laskutilaa on paljon ja tasot ovat syviä, jolloin niille mahtuu näppäimistön ohella vaikka telakointiasema ja pari näyttöä. Lisäksi suuren suosion saaneella kyynärtuella kädet voivat levätä ergonomisesti, jolloin hartiaseudun kuormitus vähenee.

Suomalainen koivu on kestävä materiaali

Kokenut alihankkija valmistaa PRO-Työpisteet Suomessa kotimaisesta koivuvanerista, joka kestää käyttöä ja tekee rakenteesta tukevan. Työpisteelle onkin myönnetty Avainlippu-merkki.

Työpisteen kotimaisuuden, käytettävyyden ja tukevuuden lisäksi yrittäjät ovat saaneet paljon kiitosta hiilijalanjäljen kompensoinnista ja siitä, ettei työpisteen säätäminen vaadi sähköä.

– Meille ympäristöarvot ovat olleet itsestään selvä osa suunnittelua ja tuotantoa alusta asti, Matias Huhtala korostaa.

– Jokaisesta viidestä myydystä tuotteesta istutamme koivuntaimen suomalaiseen metsään. Kävimme jo istuttamassa niitä viime kesänä, Mikael Huhtala hymyilee.

PRO-Työpisteen hyödyt:

• Saat ergonomisen työasennon pienessäkin tilassa
• Työpiste on helppo koota, purkaa ja säätää itselle sopivaksi
• Suomalainen koivuvaneri on korkealaatuista ja kestävää
• Tuotteen hiilijalanjälkeä kompensoidaan istuttamalla koivuja kotimaan metsiin
• Jos yritys ja työntekijä haluavat ostaa työpisteen yhdessä, Epions on kehittänyt tähänkin ratkaisun

Tutustu tuotteisiimme ja kysy lisää [email protected]

Next article