Etusivu » Yritystoiminta » Haluatko opiskella joustavasti oman elämäsi raameissa?
Sponsoroitu

Vaasan yliopiston jatkuvan oppimisen keskuksessa ajatellaan, että saavutettavuus ja opiskelijoiden tarpeiden kuuntelu ovat avainasemassa tulevaisuuden osaamisen kehittämisessä. Niinpä yliopisto tarjoaa visionsa mukaista koulutusta jo nyt.

Opintoja voi suorittaa sopivankokoisina moduuleina, jotka on helppo sovittaa osaksi oman elämän kuvioita.

– Haluamme olla mahdollistaja, tukija ja joustava koulutuskumppani. Meillä on useita suoritusvaihtoehtoja, henkilökohtaista ohjausta ja räätälöidyt ratkaisut, jatkuvan oppimisen koordinaattori Ivanka Capova sanoo.

Koulutusten tavoitteena käytännöllinen osaamisen syventäminen

Vaasan yliopiston ketteryys mahdollistaa ihmisten ja yritysten toiveiden kuuntelun ja niihin vastaamisen.

– Yrityskohtainen räätälöinti on suosittua. Olemme tehneet esimerkiksi erilaisia esimies- ja johtoryhmävalmennuksia sekä koulutuksia työhyvinvointiin, julkisiin hankintoihin, palvelumuotoiluun, laatujohtamiseen, soten erityiskysymyksiin ja strategiaprosesseihin, Capova listaa.

Executive MBA -ohjelmassa taas voi valita valmiita teemapaketteja tai opiskella esimerkiksi myyntiä, HR:ää, riskienhallintaa ja turvallisuutta, urheilujohtamista, hankintatoimea, energy businesta ja sosiaali- ja terveyspalveluiden johtamista.

MBA-opinnoissa uusin tutkimustieto tarjoaa luotettavan pohjan ja opintojen päämääränä on muuntaa se käytännössä hyödynnettävään muotoon, jolloin oman yrityksen toimintaa voi kehittää strategisesti kannattavaan suuntaan.

– Bisnesosaamisen lisäksi opinnot antavat varmuutta päätöksentekoon ja kokonaiskuvan hahmottamisen lisäksi valmiuden ennakoida tulevaa, Capova kuvailee.

Urheilujohtamisen koulutusohjelma on ainutlaatuinen

Suomen Golfjohtajien toiminnanjohtaja Antti Hiltunen etsi koulutusvaihtoehtoja ja innostui, kun löysi Vaasan yliopiston Executive Educationin. Urheilujohtamista ja -markkinointia ei voi opiskella Suomessa missään muualla.

– On hienoa, että urheilujohtamisen osaamistarve on tunnistettu ja sain liitettyä sen osaksi MBA-tutkintoani. Parasta opinnoissa oli laadukas sisältö ja huippuluennoitsijat. Sain huippuluennoitsijoilta vahvistusta omille ajatuksilleni ja tukea visioilleni sekä teorian että käytännön kautta. Tästä on hyvä jatkaa kehitystyötä, Hiltunen hymyilee.

Next article