Etusivu » Yritystoiminta » Ketterä rahoitus vauhdittaa yritysten kasvua
Sponsoroitu

Rahoitusmarkkinoiden tehokkuus ja joustavuus ovat erittäin tärkeitä sekä yhteiskunnan että yritysten kilpailukyvyn kannalta.

– Rahoituksen oikea-aikaisuus on merkittävä tekijä yrityksen menestykselle. Yritysten päivittäisessä liiketoiminnassa rahavirrat kulkevat eri tahtiin sisään ja ulos. Jotta akuuteissa tilanteissa rahoitus saadaan järjestymään nopeasti, tarvitaan digitaalisia prosesseja, kertoo Qredin Suomen maajohtaja Antti Sarviharju.

Muuttuva liiketoimintaympäristö vaatii joustavia rahoitusratkaisuja. Ketterää yrityslainaa voi hyödyntää huippusesonkiin valmistautuessa tukipilarina tai matalasesonkia pehmentävänä puskurina. Yritykset myös kohtaavat yllättäviä investointimahdollisuuksia, joihin tarttuminen mahdollistaisi yrityksen toiminnan kasvattamisen, mutta jotka eivät ole toteutettavissa pelkästään kassavaroilla.

Selkeä rahoitusmalli auttaa pienyrityksiä

Lainarahan hinta määräytyy suhteessa luotonantajan kantamaan rahoitusriskiin. Perinteiset pankit ovat olleet haluttomia hinnoittelemaan riskiä pienemmille toimijoille ja lainasummille. Lainaprosessi voi myös viedä perinteisiltä pankeilta jopa viikkoja. Qred hyödyntää toiminnassaan koneoppimista, jonka avulla pienyritysten luottoluokituksen ja rahoitusriskin arvioiminen voidaan tehdä tehokkaasti, nopeasti ja huolellisesti. Näin yritykset saavat rahoituspäätöksen entistä nopeammin ja yhä harvempi yritys jää kokonaan rahoituksen ulkopuolelle.

Rahoittajan ja yrittäjän välinen kumppanuus tukee parhaimmillaan molempia ja toimii molemminpuolisena innoittajana.

Yrittäjät voivat hakea Qrediltä yrityslainaa yksinkertaisesti ja nopeasti verkossa. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain minuutin ja yrittäjä saa lainatarjouksen tunnissa. Kun yrittäjä hyväksyy lainatarjouksen, siirretään rahat maksuun vielä saman päivän aikana.

– Me Qredillä haluamme tehdä rahoituksesta mahdollisimman yksinkertaista. Rahoituksen hakemisen ei tulisi olla vaikeampaa kuin kirjan ostamisen verkkokaupasta, Sarviharju painottaa.

Oletko yrittäjä tai tarvitsetko rahoitusta yrityksesi kasvattamiseen? Lue lisää Qredin lainoista täältä.

Qredillä algoritmi on apuväline

2015 perustettu Qred on Pohjoismaiden nopeimmin kasvava rahoitusalan yritys ja verkkopohjaisten toimijoiden markkinajohtaja alle sadantuhannen euron yrityslainoissa. Qred on lainoittanut pienyritysten tarpeita jo yli 300 miljoonalla eurolla.

Qredin hyödyntämän koneoppimisen avulla pienyritysten luottoluokituksen ja rahoitusriskin arvioiminen voidaan tehdä tehokkaasti, nopeasti ja huolellisesti. Qredillä analysoituja datapisteitä on miljoonia, mikä tekee luottoluokituksen ja riskiarvioinnin taustalla olevista algoritmeista erittäin tarkkoja.

– Yrityksen toiminnan todelliseen tuntemiseen tarvitaan kuitenkin ihminen. Rahoittajan ja yrittäjän välinen kumppanuus tukee parhaimmillaan molempia ja toimii molemminpuolisena innoittajana. Tärkeintä rahoitusyhtiölle on samaistua ja ymmärtää yrittäjän kokemia haasteita ollakseen parhaalla mahdollisella tavalla yrittäjän tukena yrityksen liiketoiminnassa, tähdentää Sarviharju.

– Asiakas on kuningas myös digitaalisessa maailmassa. Henkilökohtainen palvelu on edelleen yksi tärkeimmistä asiakaskokemukseen vaikuttavista tekijöistä. Suomi on täynnä innostavia esimerkkejä yritystoimintaan ja ylipäänsä elämään intohimoisesti suhtautuvista yrittäjistä. Koemme suurena etuoikeutena olla päivittäin tekemisissä heidän kanssaan ja voidessamme auttaa näitä yrittäjiä, jotka ovat viime kädessä Suomen talouden selkäranka, Antti Sarviharju summaa.

Olemme auttaneet useita suomalaisia pienyrittäjiä

Katso asiakastarinamme:

Joulusinapin lanseeraukseen: Vaskion Mauste haki apua lanseeratakseen uuden sinappinsa joulusesonkiin.

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Next article