Etusivu » Yritystoiminta » Luotettava pilviympäristö on elintärkeä kasvavalle liiketoiminnalle
Sponsoroitu

Jussi Sarkkinen

toimitusjohtaja, Montel Intergalactic Oy

Lauri Kainulainen

operatiivinen johtaja, Montel Intergalactic Oy

Yhä useampi yritys rakentaa pilveen liiketoiminnalleen äärimmäisen tärkeitä sovelluksia. Luotettavan, tietoturvallisen ja skaalautuvan pilvi-infrastruktuurin luominen vaatii jatkuvaa huomiota ja erityisasiantuntemusta.

Esimerkiksi M Room -parturiketjun palveluiden taustalta löytyy hajautettuun Kubernetes-ympäristöön yhdistettyinä kanta-asiakasjärjestelmä, inventaariot ja partureiden työvuorot sekä työnohjaus. M Roomin teknologiakumppani Montel Intergalactic pitää huolen M Roomin bisnekselle elintärkeiden teknisten palveluiden toimintavarmuudesta.

Vain jatkuva kehitys takaa toimintavarmuuden

Toimivan pilviympäristön rakentaminen alkaa alkuvaiheen kartoituksella, jossa tutkitaan, millainen on asiakkaan järjestelmän nykytila.

– Asiakkaamme hakevat skaalautuvaa ja vakaata ympäristöä sovellus- ja ohjelmistokehitykseen. Sertifioidut senioritason DevOps-asiantuntijamme valvovat ja korjaavat ongelmatilanteita kolmella eri aikavyöhykkeellä. Tämä yhdistettynä infrastruktuurin jatkuvaan optimointiin mahdollistaa palvelulupauksemme katkottomasta 24/7 käytettävyydestä, kertoo Montel Intergalactic Oy:n toimitusjohtaja Jussi Sarkkinen.

– Perinteinen malli, jossa laskutetaan korjauksista, tarkoittaa sitä, että mitä enemmän asiakkaalla on ongelmia, sitä suurempi on laskutus. Meillä on asiakkaan kanssa yhteinen päämäärä, mahdollisimman toimintavarma pilviympäristö. Siksi jos palvelu kaatuu, hyvitämme sen palvelun kiinteästä kuukausimaksusta, jatkaa operatiivinen johtaja Lauri Kainulainen.

MontelCare-palveluun sisältyy 24/7 valvonnan, välittömän ongelmatilanteiden ratkaisun ja infrastruktuurin jatkuvan kehitystyön lisäksi myös riskinhallinta- ja tietoturvallisuustoiminnot sekä asiakkaille reaaliaikainen näkymä palvelun tilaan.

– MontelCare-palvelu ei tarjoa vain tulipalojen sammuttamista, vaan rakennamme ympäristön, jossa niitä ei enää synny, Sarkkinen lupaa.

Montel Intergalactic

Kattava huolenpidon ja jatkuvan kehitystyön palvelu varmistaa pilvi-infrastruktuurin luotettavuuden ja vapauttaa asiakkaan kädet oman ydinbisneksen kehittämiseen.

Kampanjatarjous

Varaa nyt maksuton arvio palvelusi ja organisaatiosi pilvivalmiudesta

Tutustu tarkemmin MontelCare-palveluun

Kattava huolenpidon ja jatkuvan kehitystyön palvelu varmistaa pilvi-infrastruktuurin luotettavuuden ja skaalautuvuuden.

Next article