Etusivu » Yritystoiminta » Parturi, kiinnostaako joustava yrittäjyys?
Sponsoroitu

Ura M Roomissa tarjoaa luotettavan työnantajan sekä hiusalalla ennennäkemättömän urapolun parturista, kouluttajaksi, aluepäälliköksi työntekijänä tai yrittäjänä. Franchise Director Tero Hellgren nostaa koko liikeketjun toiminnan perustaksi asiakkaille tarjottavan parturipalvelukokemuksen, jonka keskiössä ovat parturit.

– Parturit ovat tärkein voimavaramme. He voivat työskennellä liikkeissä perinteisesti työsuhteisina, ja myös yrittäjyydestä kiinnostuneille on tarjolla monipuolisia vaihtoehtoja. Partureille M Room tarjoaa joustavia tapoja olla yrittäjä. Parturi voi perustaa ikioman M Room -liikkeen, toimia toiminimellä Partner Barberina, jossa parturi työskentelee liikkeessä työsuhteisten parturien kanssa.

– Meillä yrittäjän tukena ovat paitsi kollegat myös koko ison ketjun konsepti, edut ja toimiva markkinointikoneisto, Hellgren painottaa.

Toiminimellä laskuttava Partner Barber voi Hellgrenin mukaan itse vaikuttaa tulotasoonsa riippuen siitä, haluaako työskennellä täyspäiväisesti vai esimerkiksi vain iltaisin ja viikonloppuisin.

– Yrittämisestä on tehty hyvin helppoa, sillä meillä on terveydenhuolto ja kirjanpitopartneri valmiina sekä toiminimen perustaminenkin tapahtuu nappia painamalla.

M Room huolehtii partureidensa ammatillisesta kehittämisestä rakentamalla kannustavan urapolun, jossa on mahdollisuus edetä paitsi yrittäjäksi myös liikkeenvastaavaksi, kouluttajaksi, tai aluepäälliköksi.

– Työntekijöillemme avautuu myös mahdollisuus työskennellä niin Suomessa kuin ulkomaillakin sijaitsevissa liikkeissämme. Suomessa liikkeitä on 65 Rovaniemeltä Helsinkiin, Hellgren kertoo.

Työtyytyväisyys huipputasoa 80 % työntekijöistämme ovat tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä – yrittäjistämme vielä suurempi osa.

Parturiin ilman ajanvarausta!

Jokaisessa M Roomin liikkeessä käytössä oleva digitalisoitu My M Room -etäkirjautumisjärjestelmä poikkeaa monesta muusta alan toimijasta. Malli on sekä asiakas- että työntekijälähtöinen.

– Asiakkaamme kirjautuvat järjestelmässä jonoon valiten samalla myös haluamansa palvelut ja saapuu sitten liikkeeseen heille osoitettuna ajankohtana, Hellgren avaa helppoa systeemiä. Tilanteissa, joissa asiakas ei syystä tai toisesta saavukaan paikalle, on parturille järjestelmässä heti jonossa seuraava asiakas. Perinteisellä mallilla asiakkaan peruutus tarkoittaa parturille usein tyhjää tunnin pätkää.

– Meidän toimiva järjestelmämme varmistaa, että yrittäjillemme riittää töitä. My M Room on asiakkaillemme vaivaton ja poikkeusaikoina myös turvallinen, kun liikkeessä läsnä ovat vain kulloinkin palveltavat henkilöt.

Tutustu M Roomin tarjoamiin uramahdollisuuksiin >>

Next article