Etusivu » Yritystoiminta » Taloushallinnon kehittäjä löytää piilossa olevat menestystekijät
Sponsoroitu

D-Housen Nina Palmu tietää, että usein yrityksissä tarvitaan ulkopuoliset silmät tilanteen näkemiseen. Taloushallinnon kehittäjän roolissa toimitaan myös muutosjohtamisen ja päätöksenteon tukena.

D-Housen tarina sai alkunsa kun yrityksen perustaja, osakas Nina Palmu mietti taloushallinnon kompastuskiviä. Palmu, joka oli toiminut isojen yritysten johtotehtävissä eri toimenkuvissa oivalsi, että yritykset hukkaavat omia kasvupaikkojaan: huomio on ydinliiketoiminnassa tai resursseja panostaa taloushallinnon kehittämiseen ei ole riittämiin.

Vuodesta 2012 D-Housen polku onkin edennyt määrätietoisesti kohti kokonaisvaltaista kumppanuutta, jossa kaivetaan esiin asiakasyrityksen menestystä kasvattavat tekijät.

Palmu kertoo projektien lähtevän käyntiin henkilöstöanalyysillä, jossa kaikki liiketoimintaprosessit kuvataan – ja jo siinä vaiheessa löytyy usein yllätyksiä.

– Yritykset eivät tunnista sisäisiä resurssejaan ja monesti on niin, että asiakas ei edes välttämättä tiedä yrityksessä olevan jotain tiettyä osaamista.

Ja kaikessa on kysymys kannattavuudesta.

– Kasvatamme työn tehokkuutta, laitamme taloushallinnon välineistön tai rahoituspohjan kuntoon, myös mahdollisten saneerausohjelmien kautta. Me teemme kehitystä tunnuslukujen kautta. Se, mikä ratkaisee on käyttökate, Palmu summaa.

Yhteinen kasvu

Palmu kertoo asiakkaiden ymmärtäneen kehittämistyötä tekevän konsultoinnin arvon taloushallinnon ja koko yrityksen ”toisena silmäparina”.

– Yritysjohto kaipaa päätöksenteolle vahvistusta ja meidän roolimme on laajentunut myös sparraamisen puolelle. On erittäin hyödyllistä päästä miettimään yrityksen tilannetta ulkopuolisen asiantuntijan kanssa.

D-Housen projektit kestävät 3–12 kuukautta ja hinnat ovat kiinteitä kuukausihintoja.

– Perehdymme asiakkuuksiin huolellisesti ja arvolupauksemme on se, että ylitämme asiakkaan toiveet. Tavoitteena on kasvaa yhdessä.

D-House

1.  Joustava, helppo ja kustannustehokas kumppani.

2. Kehittämiskohteet ja raportoinnit ennakoivasti.

3. Maksat vain siitä, mitä tarvitset.

Löydä yrityksesi menestystekijät: 

Next article