Etusivu » Yritystoiminta » Yrittäjä, mitä sinä teet vapaa-ajallasi?
Sponsoroitu

Yrittäjän päivät venyvät helposti illoiksi ja viikonlopuiksi. Pitää hoitaa jo sovittuja juttuja, työtunnit eivät ehkä täsmää ja joskus laskutuskin laahaa perässä.

– Yritys voi silti pärjätä erinomaisesti, jopa kasvaa, mutta miten pitkään? Entä jos pienellä peliliikkeellä saisi vähennettyä ylimääräistä työtä ja enemmän tehoja nykyisellä työntekijämäärällä, Gemilon perustaja, yrittäjä Katri Lietsala kysyi.

Helppo työajanseuranta

Asiantuntijayritysten ERP on Gemilon ohjelmistouutuus, jolla voi kellottaa, kirjata ja laskuttaa projektien työtunnit helposti. Työajanseuranta sisältää automatiikkaa, joka takaa onnistuneen käyttökokemuksen.

Tuotanto hyötyy Gemilon projektihallinnan työkaluista. Myyntiä tehostavat Gemilo CRM:n työkalut ja monipuolinen Tarjous-työkalu, jonka voi ostaa myös erikseen.

Selkeyttä lisää

Osassa yrityksiä toiminnanohjaus on saattanut jo jakautua useaan eri järjestelmään – vaikkapa Trelloon, Pipedriveen, Slackiin ja Exceleihin.

Liiketoiminnan johtamisesta tulee kuitenkin helpompaa, kun myynti ja tuotanto ovat samassa järjestelmässä monen sijasta. Kokonaisvaltainen ERP järjestää yrittäjälle aikaa.

– Anna itsellesi mahdollisuus tehdä muutakin kuin töitä. Onnellinen ihminen elää pidempään, Lietsala mietti.

Koko porukan yhteinen etu

Gemilo erottuu edukseen ulkomaisista kilpailijoista.

– Laskujen lähetys onnistuu ERP:stä esimerkiksi Procountoriin, josta saa lisäksi tuoteryhmät, tuotteet ja asiakkaat automaattisesti tuntimerkintöjä, tarjoustyökalua ja hinnastoja varten.

Aloita 14 päivän ilmainen kokeilu: www.gemilo.com/kokeile

Next article