Etusivu » Yritystoiminta » Yrityksen johtamiseen tarvitaan oikeat nuotit
Sponsoroitu

Mikko Koitto

kehityspäällikkö, Proseduuri Oy

BI- eli Business Intelligence -järjestelmä on tehokas tapa ottaa haltuun jatkuvasti kasvava informaation tulva. Primavistalla toteutat hajautetun budjetoinnin ja ennustamisen, monipuolisen seurannan sekä konsernikirjanpidon.

– Mitä tarkempia, reaaliaikaisempia ja yhteneväisempiä johdon ja työntekijöiden saamat raportit ovat, sitä helpompi yritystä on johtaa. Yrityksissä toiminnan raportointi ja tulosten esittäminen on kuitenkin usein monenkirjavaa, sanoo Proseduuri Oy:n kehityspäällikkö Mikko Koitto.

Yrityksen dataa on pystyttävä analysoimaan kustannustehokkaasti ja nopeasti – Primavistan asiakaskohtaiset raportit, mittarit ja dashboardit tukevat tätä. Syksyn budjettitalkoisiin Primavistan helppokäyttöinen ja edullinen hajautettu budjetoinnin ja ennustamisen työkalu antaa jokaiselle käyttäjälle mahdollisuuden tehdä oma budjettinsa.

Tiukasti orkestroitu kokonaisuus

Suomalainen, moduuleista koostuva Primavista kerää tiedot eri lähteistä ja jatkojalostaa ne yrityksen raportoinnin ja suunnittelun työkaluiksi, budjeteiksi ja kuukausiennusteiksi sekä virallisiksi konsernitilipäätöksiksi riippumatta sisällön kompleksisuudesta, organisaation koosta, toimialasta tai yksiköiden sijainnista.

Primavista on avoin järjestelmä, joka voidaan ottaa nopeasti käyttöön ilman raskaita käyttöönottoprojekteja, esimerkiksi konsernikirjanpidon käyttöönotto kestää tavallisesti 3–5 päivää.

– Lähtökohtamme on riisua pois kaikki turha toiminnallisuus, ja tarjota käyttäjäkohtaisesti olennaista ja oikeaa tietoa. Asiakas tuntee oman sisältönsä kaikkein parhaiten. Kun järjestelmä otetaan käyttöön, se suunnitellaan ja integroidaan yhteistyönä yrityksen sen hetkiseen tilanteeseen. Pääkäyttäjät hallinnoivat tietosisältöjä sekä käyttäjien raporttinäkymiä ja käytettävissä olevia toimintoja. Järjestelmä on niin helppokäyttöinen, että asiakkaan oma pääkäyttäjä pystyy muuttamaan tietosisältöä itsenäisesti ja tekemään tarvittavat modifioinnit tietorakenteisiin. Annamme toki aina tarvittaessa apua, Mikko Koitto kertoo.

Proseduuri Oy tarjoaa yrityksille asian­tuntija­palveluita ja työkaluja liiketoiminnan kehittämiseksi. Lue lisää!

Next article