Etusivu » Yritystoiminta » Yritys kasvuun yhden järjestelmän taktiikalla
Sponsoroitu

Yritys voi hankkia markkinoiden parhaan sovelluksen jokaiselle liiketoiminnan osa-alueelle, jolloin on hallinnoitava useita järjestelmiä. Tehokkaampi vaihtoehto on valita yksi hyvä ja kattava järjestelmä, jolloin tieto on keskitetysti yhdessä paikassa reaaliaikaisesti kaikkien saatavilla ilman järjestelmien integraatiota ja rajapintoja.

– Saat asiakkaat liiketoimintasi keskiöön, kun talous ja muut liiketoimintaprosessit ovat samassa järjestelmässä, kaikki puhuvat samoilla termeillä ja katselevat samoja raportteja. Tällöin kommunikointi ihmisten ja toimintojen välillä helpottuu ja päätöksenteko nopeutuu, sanoo SprintIT Finland Oy:n talousjohtaja Konsta Aavaranta.

Reaaliaikainen tieto mahdollistaa tarkemman ennustamisen

– Asiantuntijaorganisaation johtaminen on haastavaa. Projektit ovat kompleksisia ja niihin tarvitaan monenlaista osaamista. Myyntiprosessi on harvoin lineaarinen, henkilövaihdokset sekä myyjällä että ostajalla vaikuttavat tiedonkulkuun ja myös päätöksenteossa voi olla katkoksia.

Reaaliaikainen tieto tuntikirjauksista, projektiostoista, alihankintalaskuista, matkakuluista sekä tarvittavista resursseista ja niiden saatavuudesta mahdollistaa projektin paremman hallinnan sekä kohtuullisen tarkan ennustamisen, ratkaisukonsultti Matti Immonen kertoo.

Yrityksen verkkosivustot tai markkinoinnin automaatiot ovat näkyvä osa yrityksen brändäystä, mutta ne toteutetaan useimmiten erillisprojekteina. Kun ERP-järjestelmään yhdistetään kaikki tarvittava verkkosivuston ja verkkokaupan tekemisestä markkinointiin, myyntityöhön, logistiikkaan ja talouteen, on yhden alustan ratkaisu hyvin kustannustehokas. Yritys pystyy itse hallinnoimaan kaikkia toimintojaan yhdessä helppokäyttöisessä liittymässä.

Maailman nopeimmin kasvava ERP sopii myös suomalaisille

Odoo on avoimeen lähdekoodiin perustuva pilvipohjainen, nykyaikainen all-in-one yritysohjelmisto, jonka päälle SprintIT on kehittänyt Suomen kirjanpitolainsäädännön vaatimukset täyttävän taloushallinto-ohjelmiston.

Odoolla on maailman suurin yrityssovelluskauppa, josta voi ladata täydentäviä toiminnallisuuksia lähes kaikkeen mitä yritys tarvitsee: talouteen, tuotantoon, varastonhallintaan, kassavirtasuunnitteluun, asiakasrekisteriin, projektinhallintaan, myyntiin, markkinointiin ja henkilöstöhallintoon.

Järjestelmä on helppo lokalisoida yrityksen kaikille markkina-alueille huomioiden paikallisen lainsäädännön erityispiirteet. Järjestelmä on integroitavissa myös julkishallinnon järjestelmiin.

Odoo sopii myös liitoille ja järjestöille, joilla on iso jäsenmäärä, monipuoliset jäsenpalvelut sekä integroitumistarpeita esimerkiksi työttömyyskassoihin, työnantajaperintään, julkishallinnon rekistereihin tai Postin palveluihin.

– Kun yritys tai yhteisö valitsee järjestelmää, kannattaa tehdä riski-
analyysi. Onko valittavalla kumppanilla lihaksia kasvaa ja kehittää järjestelmää vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin. Odoon miljoonien käyttäjien ja yli kahdenkymmenentuhannen kehittäjän globaalissa maakohtaisesti lokalisoitavassa järjestelmässä kehittämisen rajat eivät tule vastaan.

SprintIT on Pohjoismaiden johtava Odoo-toimittaja sekä Suomen ainoa kultatason partneri. Euroopassa on yli 600 virallista Odoo-toimittajaa, joista SprintIT valittiin viime vuonna kolmen parhaan joukkoon, Konsta Aavaranta kertoo.

Taloushallinnon asiantuntijoiden laatiman oppaan avulla valitset yrityksellesi sopivimman taloushallinnon järjestelmän. Oppaan avulla selvität:

1.  Nykypäivän vaatimukset taloushallinnon järjestelmille.
2. Huomioonotettavat asiat järjestelmää valittaessa.
3. Mitä etua saat siitä, että taloushallinto hoidetaan samassa järjestelmässä yrityksen muiden ydinliiketoimintaprosessien kanssa?

Opas sisältää kattavan vertailun eri järjestelmien toiminnallisuuksista. Vertailussa on mukana suomalaisissa tilitoimistoissa yleisesti käytössä olevat ohjelmistot.

Lataa ilmainen opas: Miten vertailla taloushallinnon järjestelmiä?

Miksi valita Odoo SprintIT:n toimittamana:

1.  Odoo on ketterästi kehitettävä ja monipuolinen avoimen lähdekoodin ERP, joka kasvaa asiakkaan mukana.
2. Odoo on maailmanlaajuisesti tuettu, nopeasti kehittyvä yhden alustan ratkaisu, johon voi helposti liittää tarvittavia sovelluksia.
3. SprintIT tuntee Odoon lisäksi asiakkaan liiketoimintaprosessit.

Next article