Etusivu » Kaupan alan tulevaisuus » Kansainvälinen kaupankäynti helpommaksi – Liikeasiakirjojen vastaanotto ja lähetys yhden yhteyden kautta
Sponsoroitu

Liiketoimintaprosessit kehittyvät jatkuvasti. Pagero Networkin avulla yritykset voivat automatisoida tilausten, laskujen sekä muiden liikeasiakirjojen liikennettä kaikkien liikekumppaniensa kanssa maailmanlaajuisesti.

Pagero Oy on vuonna 2010 perustettu it-alan yritys, jonka älykäs kaupankäyntiverkosto yhdistää eri maissa toimivat myyjät ja ostajat toisiinsa, kansalliset vaatimukset huomioiden.

– Meillä on asiakkaita yli 140 maassa, joista lähes 80 maata on sellaisia, joissa on erilaisia vaatimuksia esim. asiakirjoihin liittyvien vero- ja lakivaatimusten osalta. Asiakkaidemme ei välttämättä tarvitse itse perehtyä tai hankkia tietoa näistä. Teemme sen heidän puolesta. Varmistamme säännösten noudattamisen kaikilla markkinoilla. Verkostossamme on yli 12 miljoonaa yritystä ja organisaatiota, ja määrä kasvaa koko ajan, kertoo Pagero Oy:n myyntijohtaja Jussi Ertiö.

Vaivattomuutta ja luotettavuutta

Pagero Network on avoin, joten mikä tahansa yritys voi muodostaa yhteyden verkostoon omista digitaalisista järjestelmistä riippumatta, yhteensopivuuksia miettimättä. Lisäksi asiakkaat voivat varmistua tietojensa turvallisuudesta kommunikoidessaan liikekumppaniensa kanssa.

– Helpotamme ja yhdenmukaistamme liikeasiakirjojen, kuten osto- ja myyntilaskujen toimittamiseen liittyvät käytännöt. Lisäksi tarjoamme laadukasta dataa, kuten laskutukseen liittyviä kriittisiä oheistietoja yrityksille prosessien automatisointiin sekä päätöksenteon tueksi. Ratkaisumme auttavat tehostamaan yritysten toimintoja ”hankinnasta maksuun” ja ”tilauksesta kassaan” -prosesseissa. Asiakkaillemme tämä näkyy muun muassa kustannustehokkuutena, kun omalta vaivannäöltä ja aikaa vieviltä selvitystöiltä vältytään, sanoo Ertiö.

– Tarjoamme älykästä bisnesverkostoa pilvipalveluna kaikille siitä kiinnostuneille. Yksi yhteydenotto meihin riittää. Siitä etenemme tapaamiseen, jossa kuulemme asiakkaan tarpeet ja kerromme niihin parhaat mahdolliset ratkaisut, Ertiö toteaa.

Automatisoi myyminen ja ostaminen kansainvälisesti

Yksi alusta myyjille ja ostajille.
Laadukas data päätöksenteon tueksi.
Asiakaspalvelu ja -tuki aina apunasi.

Next article