mervi-kallio-formula-hyvinvointi
Työhyvinvointi
Urheilutoimittaja Mervi Kallio: ”Hyvinvointi inspiroi minua joka päivä”
Urheilutoimittaja Mervi Kallio on ollut MTV:llä yli 11 vuotta ja matkapäiviä tulee vuosittain 170. Formulakausi pitää Kallion kiireisenä helmikuusta joulukuun alkuun ja jokainen kisamatka kestää noin viikon.
tyoergonomia
Työergonomia
5 askelta hyvään ergonomiaan
Hyvä työergonomia ei vaadi ihmeitä, vaan pienilläkin asioilla kuten oikeilla työasennoilla voidaan tehdä ihmeitä - katso 5 askelta hyvään työergonomiaan.
Ravinto
Oman kehon rytmejä kannattaa kunnioittaa
Monilla normaali uni-valverytmi on uhattuna tai jopa kadonnut. Yksi tyypillinen oire on, ettei väsymys poistu nukkumalla.
Sponsoroitu
Ihmiset haluavat syödä terveellistä ja ravitsevaa ruokaa – myös hybridityössä
Korona-aika jätti monet työpaikkaruokailun ulkopuolelle ja kasvisten syönti romahti. Poikkeusolojen tuomaa kuormitusta nosti osaltaan kaikkien päivän aterioiden suunnittelu ja valmistaminen. Kokkaamisesta katosi ilo.
Sponsoroitu
Kotimaiset LED-valaistusratkaisut ammattilaisille
Laadukas ja tehokas työskentely vaatii hyvät valaistusolosuhteet niin työmaalla, tuotantolaitoksissa kuin varastoissakin. Tasainen, varjoton, välkkymätön, sopivan voimakas puhtaan valkoinen valo parantaa työntekijöiden vireyttä, vähentää työskentelyvirheiden ja työtapaturmien mahdollisuutta. Tämä vaikuttaa suoraan yrityksen tuottavuuteen, työhyvinvointiin ja työntekijöiden sitoutumiseen.