mervi-kallio-formula-hyvinvointi
Työhyvinvointi
Urheilutoimittaja Mervi Kallio: ”Hyvinvointi inspiroi minua joka päivä”
Urheilutoimittaja Mervi Kallio on ollut MTV:llä yli 11 vuotta ja matkapäiviä tulee vuosittain 170. Formulakausi pitää Kallion kiireisenä helmikuusta joulukuun alkuun ja jokainen kisamatka kestää noin viikon.
tyoergonomia
Työergonomia
5 askelta hyvään ergonomiaan
Hyvä työergonomia ei vaadi ihmeitä, vaan pienilläkin asioilla kuten oikeilla työasennoilla voidaan tehdä ihmeitä - katso 5 askelta hyvään työergonomiaan.
Sponsoroitu
Sähköpyöräalan pioneeri haluaa tasapuolistaa työsuhdesähköpyörien edun
Electrobiken perustaja, Jani Jokinen on perustellusti suomalaisen sähköpyörämarkkinan ja työsuhdepolkupyöräjärjestelmän pioneeri ja keskeinen kehittäjä. Electrobike on alansa ykkönen ja ainoa aito pyöräalan toimija laadukkaan pyöräedun tarjoajana Suomessa.
Työhyvinvointi
Työsuhdepyörä nostaa arkiliikunnan määrää selvästi
Vuoden 2022 lopussa työsuhdepyöriä oli 38 000, mikä oli kolme kertaa edellisvuotta suurempi. Tämän vuoden lopussa työsuhdepyöriä on Pyöräliiton arvion mukaan 80 000. Työsuhdepyörän hankkineet ovat vähentäneet autoilua ja he pyöräilevät merkittävän osan kulkemisistaan myös vapaa-ajalla. Pyöräliiton tuoreimmassa tutkimuksessa selvisi, että sähköpyörän hankkineista 60 prosenttia ja tavallisen pyörän ostaneista 40 prosenttia on lisännyt pyöräilyä lumettomana … Continued
Sponsoroitu
Ihmiset haluavat syödä terveellistä ja ravitsevaa ruokaa – myös hybridityössä
Korona-aika jätti monet työpaikkaruokailun ulkopuolelle ja kasvisten syönti romahti. Poikkeusolojen tuomaa kuormitusta nosti osaltaan kaikkien päivän aterioiden suunnittelu ja valmistaminen. Kokkaamisesta katosi ilo.