ronjasalmi-teemuarina
Kokoukset ja yritystapahtumat
Vuoden puhuja ja juontaja sen tietävät: ”Puhumalla paras”
Kahdella kielellä vaienneessa maassa puheen voimaa on väheksytty. Nyt kulttuuri on muutoksessa.
HoReCa
Kari Aihinen: Hyvä catering lähtee asiakkaiden tarpeista
Kari Aihinen on kaapannut suomalaisten keittiöitä jo vuodesta 2013. Lisäksi hän hoitaa tottuneesti yritystilaisuuksien cateringia.
Tapahtumasuunnittelu
Tiedostatko ruohonjuuritason vaikutusvallan?
Vastuu yritystapahtumien järjestämisestä on yleensä sihteerin tai assistentin harteilla. Tässä menestyminen edellyttää onnistumista tapahtumaa toteuttavien yhteistyökumppaneiden valinnassa. Asiakaskunnan verkostoituminen ja parhaiden kokemusten jakaminen lisää painetta laadukkaaseen tapahtumatuotantoon ja edistää koko alan kehittymistä.
Tapahtumasuunnittelu
Kokousvieras viihtyy, kun Turussa satsataan hotelleihin
Turku saa kolmen vuoden sisällä kuusi uutta hotellia ja noin 750 hotellihuonetta. Samalla lisääntyvät kaupungin ravintolat ja kokous- ja kongressitilat, joita on jo nyt monipuolisesti. Tarjolla on myös maksutonta tapahtumien suunnittelupalvelua vastuullisella Green Meetings -ajatuksella. Logomo, Turun Messukeskus, monet auditoriot ja hotellien kokoustilat ovat Turussa jo nyt tehokäytössä, sillä kokoukset ja kongressit kuuluvat erottamattomasti kaupunkikuvaan. … Continued
Kokoukset ja yritystapahtumat
Tivauspatteristo vai muutoksen mittarit?
Tapahtuma on aina sisällöllinen kokemus kohtaamisia ja elämyksiä. Sisällöllisen kokemuksen punaisena lankana tulisi olla tapahtumalle kirjatut tavoitteet.