Skip to main content
ronjasalmi-teemuarina
Kokoukset ja yritystapahtumat

Vuoden puhuja ja juontaja sen tietävät: ”Puhumalla paras”

Kahdella kielellä vaienneessa maassa puheen voimaa on väheksytty. Nyt kulttuuri on muutoksessa.
HoReCa

Kari Aihinen: Hyvä catering lähtee asiakkaiden tarpeista

Kari Aihinen on kaapannut suomalaisten keittiöitä jo vuodesta 2013. Lisäksi hän hoitaa tottuneesti yritystilaisuuksien cateringia.
Tapahtumasuunnittelu

Tiedostatko ruohonjuuritason vaikutusvallan?

Vastuu yritystapahtumien järjestämisestä on yleensä sihteerin tai assistentin harteilla. Tässä menestyminen edellyttää onnistumista tapahtumaa toteuttavien yhteistyökumppaneiden valinnassa. Asiakaskunnan verkostoituminen ja parhaiden kokemusten jakaminen lisää painetta laadukkaaseen tapahtumatuotantoon ja edistää koko alan kehittymistä.
Sponsoroitu

Kokous ja kokkausta huippukokin opastuksella

Ravintola Nokan idylliseen tiilimakasiinimiljööseen taidolla toteutettu ja hyvin varustettu elämyskeittiö Kokka on täydellinen paikka seuraavalle unohtumattomalle tilaisuudelle, olipa kyseessä yhteishengen nostatus tiimipäivässä tai muu paremman luokan palaveri.  Onko suunnitelmissasi työyhteisöä piristävä ja yhteisöllisyyttä lisäävä tiimipäivä? Kokka-elämyskeittiössä päivän voi aloittaa kokouksella ja sisällyttää siihen yhteisen kokkaushetken, jossa rennossa tunnelmassa kokataan ammattilaisten ohjauksella maistuva lounas tai illallinen. … Continued
Tapahtumasuunnittelu

Ilman vuorovaikutusta ei ole vaikuttavia tapahtumia

Yritystapahtuman järjestäminen on paljon enemmän kuin tilan varaaminen ja cateringin valinta. Tapahtuman todellinen arvo piilee vuorovaikutuksessa – siinä, miten se saa osallistujat ajattelemaan, keskustelemaan ja jakamaan ideoita. – Yritystapahtumissa arvokkain resurssi on osallistujien aika. Perinteiset 45 minuutin luennot ja tauoilla käytävät keskustelut eivät enää riitä – osallistujat odottavat kunnianhimoisia tavoitteita ja aitoa vuorovaikutusta. Jos sisältö … Continued