Yrittäjyys
Mikä neuvoksi, kun yrittäjällä ei bisnes pyöri?
Kun yrittäjä kaipaa ulkopuolista neuvoa, keskustelukumppania tai sparrausta, apu voi olla yhden puhelinsoiton päässä. Toisen kokeneen yrittäjän tai yritysjohtajan sparraus ja tuki voivat tuoda ratkaisun monimutkaisimpiinkin liiketoiminnan haasteisiin.
merru-tuliara
Rekrytointi
Jo yhden päivän työttömyysjakson lyhennys säästää miljoonia
Työ on yksi ihmisen perustarpeista – ja sen toteutumista on edistettävä kaikin mahdollisin keinoin. Kun ihmiset ovat töissä, yhteiskunnan eriarvoisuus vähenee ja hyvinvointi lisääntyy.
Vastuullisuus
Ilmaston lämpeneminen uhkaa Itämerta
Vaikka fosfori- ja typpipäästöt ovat vähentyneet, Helcomin tuore raportti osoittaa, ettei Itämeren tila ole viime vuosina merkittävästi parantunut. Ravinteet ja meren lämpeneminen kiihdyttävät leväkukintoja ja sateet lisäävät maa- ja metsätalouden kuormitusta.
Sponsoroitu
Hyvät tyypit valitsevat vain hyvät yritykset
Työntekijät äänestävät jaloillaan ja kynnys vaihtaa työpaikkaa on laskenut. Niin rekrytoinnissa kuin työntekijöiden pitovoimassakin korostuvat työnantajamielikuva sekä työnhakijan tai -tekijän inhimillinen kohtaaminen.
Sponsoroitu
Tunnista organisaatioon kohdistuvat riskit
Yksikään yritys ei ole täysin suojassa tietomurroilta tai muilta kyberhyökkäyksiltä. Organisaation on kuitenkin tärkeää tunnistaa riskit, joiden realisoituessa sen jatkuvuus on vaarassa.