Skip to main content
Etusivu » Logistiikka » Agilonin uusi valo-ohjattu ryhmäkeräily vastaa pientavara-logistiikan haasteisiin
Sponsoroitu

Timo Husso

myyntijohtaja, Agilon

Agilon on ratkaissut sisälogistiikan haasteita kattavasti jo aiemmin, mutta nyt Konecranes on nostanut keräilynopeuden huippuunsa ilman kompromisseja.

ABB Oy:n Smart Power -yksikkö Vaasassa on hiljattain ottanut ryhmäkeräilyominaisuuden käyttöön.

– Ryhmäkeruu säästää huomattavasti aikaa, koska meillä on Agilonilta paljon samoja työtilauksia, joissa on usein samoja komponentteja. Keräilijät ovat olleet erittäin tyytyväisiä tähän toiminnallisuuteen sekä sen selkeyteen ja helppouteen, kertoo Planning & Fullfilment Specialist Aleksi Laitinen ABB:ltä.

Kun tiimi keräilee aina oikein, saldotarkkuus on 100 %

Manuaalikeräilyssä tapahtuu paljon virheitä puutteellisen tuotetuntemuksen ja monimutkaisten prosessien takia.

– Agilon vakioi keräilyprosessin, joka nopeuttaa uusien työntekijöiden perehdyttämistä. Sujuva työnohjaus tekee tuotantosuunnitelmien muutoksien hallinnasta helppoa, sillä Agilon ei tarvitse apua varaston tai keräilynsuunnittelussa. Se organisoi itse itsensä dynaamisesti vastaamaan tuotannon vaihteleviin tarpeisiin, Agilonin myyntijohtaja Timo Husso kertoo.

Tekoälyn ohjaama automaattivarasto tehostaa prosesseja 30–70 prosenttia ja vähentää keräilyyn käytettävää aikaa. Ja kun keräilyvirheitä ei enää tapahdu, saldot pysyvät aina tarkkoina.

– 100 prosentin saldotarkkuus tuhansien komponenttien varastossa mahdollistaa oikea-aikaiset operatiiviset ostot toimittajilta.

Haasteita tuotantotilojen muutoksissa?

Agilon on skaalautuva varastoautomaatiojärjestelmä, joka mukautuu helposti tuotannon muutoksiin.

Esimerkiksi tuotantomäärien kasvu ei välttämättä tarvitse täysin uutta laiteinvestointia vaan nykyistä Agilonia muokkaamalla voi kasvattaa varastokapasiteettia ja keräilytehokkuutta.

– Agilon vapauttaa 40–70 prosenttia aiemman varastoratkaisun neliöistä hyötykäyttöön. Keräilyprosessiakaan ei tarvitse muuttaa tuotannon layoutin vaihtuessa eivätkä esimerkiksi kävelymatkat kasva, Husso sanoo.

Agilonin modulaarisuus konkretisoituukin asiakkaille, kun Konecranesin tiimi tulee asentamaan järjestelmää. Toimitusaika tilauksesta on yleensä vain muutama viikko, joten asiakas pääsee toteuttamaan muutoksen vauhdikkaasti.

Agilonin mukana tulee vertaansa vailla oleva tukijärjestelmä

Konecranesin palveluun kuuluu laaja käytönaikainen tuki. Se tarkoittaa, että tekninen tuki on asiakkaiden saatavilla vuorokauden ympäri.

– Päiväsaikaan tukitiimi monitoroi kaikkia Agiloneita aktiivisesti. Virhetilanteista tulee meille hälytys ja hoidamme niistä yli 80 prosenttia etänä. Agilonin uniikin teknologian lisäksi olemme saaneet paljon kiitosta tästä palvelusta, Husso iloitsee.

Agilon tehostaa tuhansien komponenttien varastohallinnan huippuunsa

• Agilon on automaattivarasto tuotannon, jakelulogistiikan ja kunnossapidon pientavaran käsittelytarpeisiin.
• Transaktiokapasiteetti on jopa yli 500 riviä tunnissa.
• Skaalautuu helposti tuotannon tarpeiden ja layoutin muuttuessa.
• Uusikin työntekijä oppii valo-ohjatun ja standardoidun keräilyprosessin nopeasti.
• Kotimainen tuki huolehtii käytettävyydestä 24/7.

Haluatko nostaa varastosi transaktiokapasiteettia
ja säästää jopa 70 % keräilyaikaa?

Tai ota suoraan yhteyttä!

Soittamalla +358 40 775 6035 tai sähköpostitse: [email protected]


Next article