Etusivu » Kokoukset ja yritystapahtumat » Elämyksellinen yritystapahtuma jää mieleen
Sponsoroitu

Merikeskus Vellamossa Kotkassa on mutkatonta järjestää pieniä tai suuria kokouksia, yritystapahtumia ja virkistyspäiviä. Vellamon merelliset ja alueen historiaa avaavat museonäyttelyt tekevät tilaisuudesta kuin tilaisuudesta erityisen. Lyhytkin pistäytyminen historian äärellä tuo piristävää vaihtelua päivään!

– Onnistuneiden yritystapahtumien ja kokousten edellytyksenä ovat viihtyisät ja toimivat tilat, helppokäyttöinen moderni tekniikka, maistuvat tarjoilut sekä asiantunteva ja ystävällinen palvelu. Merikeskus Vellamossa ohjelman kruunaa museoelämys. Valittavana ovat vaikkapa sokkotreffit historian kanssa, jolloin opas valitsee ryhmälle kohokohdan näyttelyistä, kertoo Merikeskus Vellamon kokousvarauksista vastaava asiakasneuvoja Anne Rommi.

Päivän kulkua suunnitellessa monella on kiusaus pakata päivään liikaa asiaa. Aktivoivat ruoka- ja kahvitauot ovat tärkeitä verkostoitumisen kannalta ja auttavat varsinaisen asian perillemenossa.

– Hyvä yritystapahtuma on alusta alkaen hyvin suunniteltu. Tilaisuuden järjestäjällä on aina paras näkemys siitä, mitä päivään tai päiviin tulee mahduttaa, mutta kokousten ammattilaiset on hyvä ottaa jo varhaisessa vaiheessa mukaan, jotta jokainen yksityiskohta palvelee parhaalla mahdollisella tavalla yrityksen tarpeita.


Kulttuuria Kotkassa

Kulttuuri lisää tutkitusti hyvinvointia, ja Merikeskus Vellamossa kulttuurielämykset ovat luonnollinen osa palvelutarjontaa. Asiakasta kuunnellaan herkällä korvalla, jotta tämä voi rauhallisin mielin keskittyä suunnittelemaan tapahtumansa yksityiskohtia.

Ruotsinsalmen merilinnoituksesta vireäksi teollisuus- ja satamakaupungiksi kehittynyt Kotka tunnetaan palkituista puistoistaan, Kymijoesta koskineen, kulttuuritapahtumista sekä kehittyvästä Kantasatamasta, jossa Merikeskus Vellamokin sijaitsee.

– Kotka tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia erilaisiksi oheisohjelmiksi. On myös hyvä huomioida, että kustannukset voivat helposti jäädä murto-osaan suurempien kaupunkien hintatasosta, Rommi toteaa.

Tutustu monimuotoisiin tiloihimme

AUDITORIO ILMARI
Auditoriossa on 166 kiinteää paikkaa nousevina penkkirivistöinä, lisätuoleilla paikkoja saadaan 213. Auditorio on erinomainen seminaari- tai kokoustila, mutta siinä järjestyvät myös konsertti tai vaikkapa elokuvaesitys – Ilmarin helppokäyttöinen tekniikka ja hyvä äänentoisto takaavat tilaisuutenne onnistumisen.

KOMENDANTIN SALI
Komendantin sali on tärkeä osa Kohtalona Ruotsinsalmi -näyttelyä. Komendantin salin keskellä on massiivipuinen tammipöytä, jonka ympärillä on 15 modernia, ergonomisesti muotoiltua designtuolia. Kokousvieraiden käytössä on langaton verkko, tietokone ja 55” näyttö. Kattaukseen tuo juhlan tuntua Villeroy & Bochin Old Luxembourg -astiasto.

OPETUSTILAT AHTI JA KAIJA
Kaksi 32-paikkaista kokoustilaa, Ahti ja Kaija, voidaan myös yhdistää yhdeksi suureksi saliksi siirtoseinä avaamalla. Avarat ja modernit kokoustilat sopivat muunneltavuutensa ansiosta hyvin kokouksiin, koulutuksiin, ryhmätyöskentelyyn tai näytteilleasettajien tiloiksi.

SEMINAARISALI VENTTIILI
Venttiili on noin 20-paikkainen kokoustila Kotkan Merikeskus Vellamossa. Kabinetti sijaitsee ravintola Laakongin tiloissa. Kokoustilan tammipöydät taipuvat parhaiten diplomaattimuotoon.

VENEHALLI
Juhli veneiden kanssa! Merikeskus Vellamon majesteettinen venehalli soveltuu monenlaisiin kokoontumisiin. Venehallissa on esillä näyttävä valikoima veneitä eri vuosikymmeniltä. Niillä on liikuttu vesillä kilpaa ja huvin vuoksi, on palveltu armeijaa ja rajavartiolaitosta, on kalastettu ja pelastettu. Seminaarin aloitus venehallissa smoothien tai alkumaljan äärellä ja cocktail-tilaisuus tai muu seisova iltajuhla jäävät varmasti vieraiden mieleen.

Tutustu Merikeskus Vellamon monipuolisiin toimistotiloihin!

Next article