Etusivu » Kokoukset ja yritystapahtumat » Inspiroivat kokoukset työpaikan ulkopuolella
Kokouspaikat

Inspiroivat kokoukset työpaikan ulkopuolella

Kokousten ja yritystapahtumien siirtäminen toimiston ulkopuolelle voi olla hyvä idea, mikäli haluat luoda mieleenpainuvamman esityksen ja tehdä vaikutuksen vieraisiisi. Listasimme alle mielenkiintoisimmat tapahtumapaikat jotka taipuvat kokouksista aina juhlatilaisuuksiin asti. Näissä miljöissä kokoukset eivät jää unholaan!

Vanajanlinnan tiiliholvit nostavat ajatukset lentoon 

Vanajanlinna vain tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta Hämeenlinnassa henkii historiaa, mutta seinien sisältä löytyy kuitenkin modernisti varustetut kokous- ja juhlatilat. Linnan satavuotiaat tiiliholvit ovat inspiroiva ympäristö monenlaisille tapaamisille, olipa osallistujamäärä sitten 10 tai 1000 henkeä.

Skandinaavinen keittiö venyy kokouslounaista aina upeisiin illallistarjoiluihin tarpeen mukaan: Vanajanlinnassa on kestitetty niin kansainvälisiä julkisuuden henkilöitä kuin valtiovieraita ja presidenttejä. Myös kokousten oheisohjelma löytyy heti pihasta, sillä yksi maan parhaista golfkentistä aukeaa linnan välittömässä läheisyydessä. Muutaman kilometrin päässä sijaitseva Metsänvartijantila savusaunoineen soveltuu omaa rauhaa arvostaville kokousvieraille.

Lasipalatsin Bio Rex kutsuu kokousvieraat uniikkiin 30-luvun funkkismiljööseen

Lasipalatsin Bio Rex tarjoaa kokouksille ja monimuotoisille tilaisuuksille ainutlaatuiset puitteet komeassa 1930-luvun funkkismiljöössä, erinomaisella sijainnilla aivan keskellä Helsinkiä.

Bio Rexissä on mahdollista järjestää erilaisia juhla-, seminaari- ja tapahtumatilaisuuksia 60–550 henkilölle. Samassa yhteydessä toimiva ravintola Lasipalatsi pystyy lisäksi tarjoamaan tilat tätä pienemmille tapahtumille. Bio Rex ja ravintola Lasipalatsi yhdistettynä luovat sopusuhtaisen kokonaisuuden ja yhdessä toimivat näyttämönä tilaisuuksille, joihin mahtuu peräti 900 vierasta!

Moneen taipuvalla tilalla on rooli myös elokuvateatterina, mikä takaa kokoustapahtumille erittäin laadukkaat tekniset ominaisuudet. Yhdessäoloon on mahdollista helposti lisätä myös aimo annos kulttuuria, sillä samassa kiinteistössä, vain muutaman askeleen päässä, toimii Amos Rex -taidemuseo.

Vellamo – Yllättäviä näkökulmia

Merikeskus Vellamo tarjoaa unohtumattomia elämyksiä kokousryhmille ja yritystapahtumille. Aallon muotoon rakennettu moderni rakennus sijaitsee Kotkan Kantasatamassa, meren äärellä aivan ydinkeskustan tuntumassa.

Tilat käsittävät 10 hengen intiimistä kokouskabinetista 30-60 hengen luokkahuoneisiin ja 200 hengen tilavaan auditorioon. Majesteettinen venehalli palvelee jopa 200 hengen juhla- tai coctail tilaisuuksissa ja varmasti jää kävijöiden mieleen ainutlaatuisen arkkitehtuurinsa ja esillä olevien museonähtävyyksien myötä. Kokoustarjoiluista vastaa Ravintola Laakonki ja matkamuistot voi hankkia mukaan museokauppa Plootusta.

Saman katon alla toimivat Suomen merimuseo, Kymenlaakson museo, Merivartiomuseo ja monitoimitila Ruuma tarjoavat ajatuksia ja mielikuvitusta kutkuttavia näyttelyelämyksiä. Kokousvieraat voivat tutustua näyttelyihin seminaaripäivän aikana tai sen jälkeen. Kesäaikaan höyryjäänmurtaja Tarmo (1907), museolaituri ja ulkonäyttelytila Kuuri täydentävät Merikeskus Vellamon tarjontaa. 

Meeting Park kasvaa ja laajenee myös tapahtumiin!

Monipuolisista ja korkeatasoisista kokous-, koulutus- ja työtiloista sekä palveluista tunnettu Meeting Park on laajentanut toimintaansa. Ruoholahden metroaseman kiinteistöön on juuri avattu uusi yli 6.000 m2 kokous-, koulutus- ja tapahtumakeskus Meeting Park OASIS. Upea korkea ja luonnonvaloa tulviva 730 m2 Atrium tarjoaa mm. 16 metrin LED-videoseinän avulla uniikit puitteet vaikkapa seminaareille ja juhlille.

Muut Meeting Park toimipisteet sijaitsevat Helsingin Kampissa ja Kluuvissa, niin ikään metroasemien vieressä. Poikkeuksellista Meeting Parkin palvelussa on, että tiloissa voi kokoustaa täysin luottamuksellisesti ja turvallisesti vaikka vuorokauden ympäri 24/7. Huippuluokan palvelutasosta kertoo myös erittäin korkea asiakastyytyväisyys sekä kanta-asiakkaiden suuri määrä. Meeting Park onkin Suomen suosituimpia ja kokeneimpia kokous- ja koulutusmaailmoja jo yli 80.000 tehdyllä varauksella.

Tervetuloa!

Next article