Ruokaelämykset mahdollistavat huolenpidon ja arvostuksen viestimisen tarjoilun keinoin. Osallistujat arvostavat makuelämyksiä ja järjestäjille ruokahetket tarjoavat mahdollisuuden jättää mieleenpainuvia makumuistoja.
– Parhaimmillaan erilaiset ruokaelämykset rytmittävät kokouspäivää aamiaisesta illalliseen ja jättävät muistoja, joihin palataan vielä tapahtuman jälkeen, toteaa Yöpuu Yhtiö Oy:n toimitusjohtaja Aino Pärnänen.
Hotelli- ja ravintola-alan yksityistä perheyritystä luotsaavan Pärnäsen mukaan on nähtävissä, että tilaisuuksia järjestetään hieman aiempaa harvemmin, mutta niiden laatuun panostetaan entistä enemmän. Rahalle halutaan vastinetta.
– Vastuullisuus, kotimaisuus ja paikallisuus ovat arvoja, jotka ohjaavat monen asiakkaan valintoja. Ruokatuotteella on suuri merkitys tapahtumajärjestämisessä, itse tehtyä arvostetaan ja ruokahävikkiä halutaan välttää.

Asiakkaiden toiveita kuunnellaan herkällä korvalla
Yöpuu yhtiön toimipisteiden tarjoilut valmistetaan omissa keittiöissä alusta asti itse. Jokaisessa talossa on oma leipurinsa ja jokaisella ravintolalla oma keittiömestarinsa. Talon väki on työhönsä kunnianhimoisesti suhtautuvia ammattilaisia, joiden innostus työtä kohtaan näkyy myös kiinnostavina innovaatioina.
– Keittiötoimenpäällikkömme ideoima suomalainen aamiainen on suosittu erikoisuutemme, joka koostuu vuoden ympäri suomalaisista raaka-aineista. Paikallisuus ja keskisuomalaisuus ovat meille erittäin tärkeitä, joten esimerkiksi siika ja kuha tulevat Laukaan Lievestuoreelta ja lohet Martinmäeltä. Kauden marjat ja sienet saamme luottotoimittajiltamme lähiseuduilta.
Pärnänen toteaa, että yhtiötä kiitetään korkealaatuisista tarjoiluista ja asiakaspalvelusta.
– Asiakkaamme tietävät, että olemme täällä heitä varten ja reagoimme saamaamme palautteeseen. Hyvä esimerkki tästä on De Luxe -kokouspaketti, joka sai alkunsa meiltä paljon tilaisuuksia varaavien johdon assistenttien tarpeista. Vastauksena loimme kokouspaketin, jossa kaikki on mietitty viimeisen päälle vaativimpiakin tilaisuuksia ajatellen.
Kaksi hotellia, kolme ravintolaa: ainutlaatuinen palvelukattaus
Yöpuu Yhtiö Oy:n alla toimii kaksi hotellia: Boutique Hotelli Yöpuu ja Hotelli Verso, sekä kolme ravintolaa: Ravintola Pöllöwaari,Verso Baari & Keittiö ja Bistro Kirkkopuisto.

Toimipisteissä on yhteensä 10 kokoustilaa, joista Hotelli Verson juhla- ja kokoustila Kerkkä mahdollistaa jopa 200 hengen tilaisuudet.
Hotellit ja ravintolat sijaitsevat Jyväskylän kaupungin ytimessä. Pärnänen näkeekin yhtiön toiminnan tärkeänä myös Jyväskylän kaupungin vetovoimalle.
– Olemme näkyvästi mukana keskustan ja Jyväskylän kaupungin vetovoiman kehittämisessä. Moni valitsee kohteeksi Jyväskylän, koska he haluavat kokea tarjoamiamme ruokaelämyksiä ja hotelliemme viehättävät puitteet.
Pärnänen toteaa, että yksityisen, ketjuihin kuulumattoman toimijan keskenäänkin erilaiset toimipisteet mahdollistavat monenlaisten tilaisuuksien järjestämisen joustavasti.
– Ravintola Pöllöwaari on fine dining -ravintola, Verso soveltuu rennompaan afterworkiin ja Bistro Kirkkopuisto työpäivän lounashetkeen tai mutkattomaan illalliseen, hän kuvailee, ja toteaa lopuksi:
– Me perheyhtiönä tarjoamme työpaikan yli 100 ammattilaiselle, jotka omien sanojensa mukaan seisovat ylpeydellä palveluittemme ja ruokaelämystemme takana. Otamme lämmöllä vastaan erilaiset asiakasryhmät ja kaikki ovat meille yhtä tervetulleita.
Yöpuu Yhtiö Oy – Kumppanisi tärkeissä hetkissä
– Boutique Hotelli Yöpuu
– Hotelli Verso
– Ravintola Pöllöwaari
– Verso Baari & Keittiö
– Bistro Kirkkopuisto

Lue lisää Yöpuun upeista elämyksistä