Skip to main content
Etusivu » Kokoukset ja yritystapahtumat » Musiikkitalossa järjestetään huippuluokan yritystapahtumia
Sponsoroitu

Musiikkitalossa päätettiin muutama vuosi sitten panostaa kuvaustekniikkaan, ja taloon hankittiin huipputason striimaus- ja lähetyskalusto. Viimeistään koronavuodet osoittivat, että valinta oli viisas. Nyt striimejä tehdään joka puolelta taloa – jopa ulkoterassilta.

Vaikuttava miljöö ja rautaista ammattitaitoa

Musiikkitalo on täyden palvelun tapahtumatalo. Yritysasiakkaat saavat tilojen lisäksi tapahtumilleen kattavan teknisen toteutuksen sekä oman tapahtumatuottajan, joka auttaa tapahtuman toteuttamisessa alusta loppuun saakka.

Tekniikkatiimin osaaminen ja asiakaspalvelun taso ovat jääneet erityisesti mieleen myös Jyri Kansikkaalle, joka järjesti maaliskuussa Suomen suurimman työhyvinvointitapahtuman Work Goes Happyn Musiikkitalossa jo kolmatta kertaa.

– Musiikkitalon palvelu on erinomaista, ja tilanteisiin etsitään ratkaisut joustavasti ja nopeasti siten, että asiakas on tyytyväinen. Jokaisessa tapahtumassa, varsinkin kun se järjestetään uusissa tiloissa, tulee vastaan yllättäviä tilanteita. Musiikkitalon tekniikkatiimillä on ilmiömäinen ammattitaito, uskaltaisin jopa sanoa, että Suomen paras, Kansikas kehuu.

Alun perin Musiikkitalo valikoitui tapahtumapaikaksi vaikuttavan miljöönsä ansiosta. Kansikkaalla on yli 30 vuoden kokemus tapahtumajärjestämisestä ja hän tietää hyvin kuinka paljon miljööllä on vaikutusta tapahtuman tunnelmaan.

– Haluamme järjestää päätapahtumamme arvokkaissa tiloissa, ja Musiikkitalossa ne ovat upeita. Lisäksi Musiikkitalo sijaitsee kaupungin ytimessä, jonne on helppo saapua kaikilla kulkuvälineillä, Kansikas perustelee.

Yritystapahtumia sisällä ja ulkona

Musiikkitalon kaikki tilat on varustettu täydellä esitystekniikalla, ja esimerkiksi striimejä voidaan tehdä kaikkialta talosta – jopa ulkoa. Musiikkitalon terassi onkin luultavasti Suomen ainoa terassi, joka on varusteltu TV-tasoisella esitystekniikalla, joten sieltä onnistuu tapahtuman striimaaminen tai vaikka televisiolähetyksen tekeminen.

– Monet yritykset haluavat järjestää kevään kick-offinsa tai muun yritystapahtumansa nimenomaan Terassilla, koska siinä pääsee usein asiapitoisen ohjelman ohella nauttimaan myös auringosta ja raikkaasta ilmasta. Vaikuttaahan se jo vireystilaankin positiivisesti, kun aivot saavat kunnolla happea, tuumaa Musiikkitalon myynti- ja markkinointipäällikkö Juha Paaso.

Kun järjestät yritystapahtuman tai konsertin,
tee se tyylillä!

Next article