Etusivu » Terveenä työssä » Järjestä loppuvuoden virkistävän mukavat tapahtumat Urheiluhalleilla
Sponsoroitu

Eri puolilla Helsinkiä sijaitsevat kahdeksan Urheiluhallia palvelevat asiakkaitaan todella monipuolisesti. Liikunta-, sauna- ja kokoustilat toimivat erinomaisesti myös yritysasiakkaiden tarpeisiin, kertoo yrityspalveluista vastaava Evi Levander.

Liikunnallinen kokous on hyvä tapa lisätä ryhmän yhteenkuuluvuutta elämyksellisesti. Sopiva liikunta virkistää ja virittää ajatukset positiivisesti tulevaan kokoukseen, tai liikunta kokouksen jälkeen auttaa rentoutumaan mukavasti työpäivästä. ”Autan mielelläni sopivan lajin tai tunnin valinnassa, jotta se sopii mahdollisimman hyvin kyseisen ryhmän toiveisiin.”, Levander opastaa. Liikkumisen jälkeen voi myös virkistäytyä privaatisti tilaussaunoissamme. Aamupala, lounas tai muu tarjoilu onnistuu kätevästi hallin kahvilan kanssa.

Virkisty ja rentoudu porukalla tilaussaunoissamme

Mäkelänrinne, Pasila ja Vuosaari tarjoavat upeat puitteet myös saunomista varten työ- tai kaveriporukalle! Viettäkää yhdessä rentouttava löylyhetki. Ennen saunomista voi liikkua yhdessä ja ottaa hien pintaan, rauhoittua venytellen tai joogaten tai nauttia uimisesta saunotellessa. Saunomiseen voit lisätä myös mieluisan ruokatarjoilun.

Pasila ja Mäkelänrinne

• Ma–to 110 €/ 2 h, pe–su 148 €/ 2 h, lisätunnit 37 €
• Sisältää saunan ja kokoustilan käytön

Vuosaari

• Pieni sauna 80 €/ 2 h, iso sauna 90 €/2 h, lisätunnit 37 €
• Sisältää uintiedun

Yrityksille tai yksityisryhmille viihtyisiä kokoustiloja

Palaveri altaan äärellä? Liikunta- tai rentoutushetki ennen tai jälkeen palaverin? Lähes kaikissa halleissamme on vuokrattavissa hyvin varusteltuja kokoustiloja 15–30 hengelle. Kokouksiin on mahdollista yhdistää myös hallin kahvila- ja liikuntapalveluita.

Kallio, Malmi, Mäkelänrinne, Pasila, Töölö ja Vuosaari

• Hinta 44 € / h

Räätälöidyt palvelut ja hinnat yrityksille!

Pyydä tarjousta: [email protected], puh. 09 3488 6470
Tai lue lisää verkkosivuiltamme!

Next article