Etusivu » Ulkoistaminen » Kiinteistön­hallinnan ulkoistaminen
Kiinteistöpalvelut

Kiinteistön­hallinnan ulkoistaminen

Kuva: Unsplash

Kiinteistöjen hallinnassa on keskiössä kokonaisvaltainen asiantuntemus siivouspalvelusta rakennuksen elinkaaren tuntemukseen.

Kiinteistöjen kokonaisvaltaisesta hoidosta vastaavia yrityksiä on Suomessa kourallinen. Kiinteistöosakeyhtiöitä omistavat yritykset, kuten eläkevakuutusyhtiö käyttävät palveluita laajalti. Newsec on Suomen johtavin kiinteistönjohtamiseen erikoistunut yritys.

Kiinteistöjohtamisen asiantuntija vaatii laatua

Hyvin johdetusta kiinteistönhallinnasta hyötyvät kiinteistön omistajat, vuokralaiset ja kiinteistön palveluntarjoajat. Intressit ovat yhteiset: sujuvaa ja laadukasta tilojen käyttöä ja kunnossapitoa tehokkaasti. Laatu maksaa itsensä takaisin, ja useimmiten maksumiehenä on vuokralainen. Kustannustehokkaat ratkaisut ovat kaikkien etu. 

– Oikea-aikaisesti tehtynä työn kustannukset pysyvät pienenä. Tuotamme palvelukokonaisuuksia, joissa vuokralaisella on yksi osoite, johon hän voi tehdä vikailmoitukset tai antaa palautetta catering-palvelusta, Property Manager Matti Peittilä Newsecistä kertoo.

Kiinteistöjohtamisen kilpailutuksessa Newsecissä haetaan aina parasta laatua ja oikeaa osaamista asiakkaalle. Hinta ei ole tärkein kilpailutekijä. Hyvä työn jälki on valinnoissa tärkeämpi, ja hinnoittelussa ammattilainen tietää yleisen kustannustason.

Tuntemus eri toimijoista antaa valintatilanteessa perspektiiviä ja laajat verkostot vahvistavat osaamista. Aina ei ole kyse sisäisistä toiminnoista. Kiinteistön omistaja hakee myös lisäarvoa kiinteistölle. Sen arvoa voidaan nostaa muuttamalla sen käyttötarkoitusta, ja rakennuksen teknisen iän kustannukset arvioidaan hallittuna investestointina.

Kiinteistöjohtamisen ulkoistaminen kannattaa aina, ellei kiinteistönomistajan oma osaaminen ja kehittämisintressit kohtaa. Toimiva palveluverkko, jossa toimijat kommunikoivat yhdessä, tekevät myös parasta tulosta.

Next article