Skip to main content
Etusivu » Yritystoiminta » Raha on yrityksen menestyksen lahjomaton mittari
Sponsoroitu

Kari Kuusisto

toimitusjohtaja, Strategic Accounting Finland Oy (SAF)

Pekka Kotiaho

hallituksen puheenjohtaja, Strategic Accounting Finland Oy (SAF)

Liiketoiminnan kehittyminen ja liikevaihdon kasvu ovat seurausta siitä, että toimitusjohtaja saa tiiminsä kasvamaan ihmisinä ja kasvaa samalla itsekin.

– Hyvällä johtajalla on intohimoa kehittyä sekä ihmisenä että ammatillisesti. Kun toimitusjohtaja kysyy ensin itseltään oikeat kysymykset, lähtee kestävä muutos liikkeelle. Mitään kestävää ei voida rakentaa, jos kehitys ei perustu tosiasioille, Strategic Accounting Finland Oy:n (SAF) toimitusjohtaja Kari Kuusisto painottaa.

– Yrityksen kehittymisessä suuri rooli on myös omistajilla ja hallituksella, joiden sävellystä toimitusjohtaja johtaa kapellimestarina, jatkaa SAF:n hallituksen puheenjohtaja Pekka Kotiaho.

Excelillä ei voi johtaa – mutta sillä voi ja tulee mitata

– Kiire on aina oma valinta. Aikaa ja energiaa tärkeille töille ja ajattelulle voidaan vapauttaa rekrytoimalla itseä älykkäämpien erilaisten ihmisten tiimi, kasvattamalla heitä vastuuseen ja palkitsemalla saavutuksista. Ihmisille pitää antaa vastuuta ja valtaa – ja huolehtia niiden tasapainosta. Kun prioriteetit ovat kirkkaana mielessä, voi lopettaa turhien töiden tekemisen, muistuttaa Kotiaho.

– On vaikea päästä irti kiireen kierteestä, ellei joku tule ja herätä. Kun yritys lähtee muutoksen tielle, me olemme se varmistus, että sillä tiellä pysytään. Jotta saa ihmiset mukaan, on laitettava oma kroppa ja persoona likoon, Kuusisto lisää.

Yritysjohtamisen kokemusasiantuntija

SAF on äärimmäisen kustannustehokas täsmäpalvelu ja yrityksen johdon kehitysresurssi, joka on käytössä haluttaessa, halutun määrän sekä ajan.

– Me mittaamme tehtyjen valintojen tulosta ja toimien tehoa rahavirtatuloksella, joka on paljastava ja täysin lahjomaton mittari. Se ei kaunistele, sillä numeroiden ollessa kauniita, on syntynyt todellista tulosta eli hyötyä ja lisäarvoa yhtiölle ja sen omistajille, kertoo Kotiaho.

– Luomme uskoa, toivoa ja rakkautta toimenpiteiden kautta. Tarjoamme lohtua, sillä oli tilanne mikä tahansa, haetaan esiin kova peruskallio, jolle rakennetaan yhdessä asiakkaan kanssa. Aina voidaan parantaa, kun ensin nähdään mikä on tilanne, Kuusisto lupaa.

SAF auttaa yritysjohtajia, jotka rakastavat työtään, haluavat kasvaa sekä ihmisinä että ammatillisesti, eivätkä pelkää katsoa totuutta silmiin. Palvelut kohdistuvat kolmelle alueelle:

  • Kasvu johtajana
  • Liiketoiminnan suorituskyvyn kehittäminen ja mittaaminen
  • Yrityskulttuurin vahvistaminen ja palkitsemisen kulttuuriin ohjaaminen.

Sopisiko kustannustehokas johtaminen teille?

Next article