Skip to main content
Etusivu » Yritysturvallisuus » Ensiapuvalmius kertoo työpaikan turvallisuudesta, luotettavuudesta ja vastuullisuudesta
Sponsoroitu

Ensiapukoulutus on tärkeä osa yrityksen työturvallisuutta ja ensiapuvalmiutta. Vastuullinen ja luotettava kumppani ensiavun kouluttajana nostaa luottamusta myös yrityksen valmiuteen ensiapua vaativissa tilanteissa.

Punainen Risti Ensiapu on osa Suomen Punaisen Ristin ja koko maan valmiuden ja varautumisen kokonaisuutta. Edistämme ja ylläpidämme väestön ensiapuvalmiutta, terveyttä ja turvallisuutta järjestämällä kaikille avoimia SPR ensiapukursseja sekä yrityksille ja yhteisöille suunnattuja tilauskoulutuksia ympäri Suomen.

Meillä on lähes 140 vuoden kokemus ja osaaminen ensiapukoulutusten järjestämisestä Suomessa. Toimintamme tuotto kohdennetaan Punaisen Ristin kotimaan auttamistoiminnan tukemiseen meidän kaikkien hyväksi. Osoituksena vastuullisesta ja hyvää tekevästä toiminnasta, meille on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkki.

Tavoitteemme on, että jokaisessa kodissa ja jokaisella työpaikalla on ensiaputaitoisia ihmisiä.

Sertifiointi laadun takeena

SPR ensiapukurssit ovat sertifioituja koulutuksia, joissa käsitellyt aiheet perustuvat kansainvälisiin ja Suomen Punaisen Ristin hyväksymiin ensiapu- ja elvytysohjeisiin. Laadunvalvonnasta ja auditoinnista vastaa riippumaton kolmas osapuoli, jolla varmistamme koulutuksen tasalaatuisuuden osallistujille kaikkialla Suomessa.

Meillä työskentelee maan paras ensiavun asiantuntijatiimi, joka on ajantasaisimman tiedon ytimessä. Kouluttajamme ovat terveydenhuollon ammattilaisia, joilla on kouluttajaoikeus toteuttaa SPR ensiapukursseja.

Kaikista kursseistamme saa SPR ensiaputodistuksen, joka on voimassa kolme vuotta. Todistuksen avulla voi todentaa ensiapupätevyyden esimerkiksi työpaikalla, harrastetoiminnassa tai asiakaskohteissa.

Punaisen Ristin ensiapukoulutus työturvallisuuden tukena

Ensiapukoulutus on tärkeä osa työturvallisuutta ja ensiaputaitoisesta henkilöstöstä on organisaatiolle etua monin tavoin. Ensiapuvalmius lisää organisaation luotettavuutta ja on vastuullinen tapa toimia.

Työympäristön käytännön riskit huomioiva, organisaatio- tai toimipistekohtainen ensiapukoulutus auttaa ennaltaehkäisemään tapaturmia ja tukee hyvää turvallisuuskulttuuria. Ensiapukoulutettu henkilöstö ennakoi vaaranpaikat ja toimii ripeästi tapaturman sattuessa.

Koulutamme ensiapua ympäri Suomen. Esimerkiksi SPR Ensiapukurssi EA 1® -koulutuksen voi suorittaa paikan päällä lähikoulutuksena tai webinaarina paikasta riippumatta. Ensiapukurssin voi suorittaa myös itsenäisenä verkkokoulutuksena tai joustavana yhdistelmäkoulutuksena, jossa teoriaosuus suoritetaan omaan tahtiin verkkokurssina ja sen jälkeen käytännön harjoitukset lähikoulutuksena tai webinaarina yhdessä muiden kanssa.

Valitsemalla Punaisen Ristin ensiapukoulutuksen, huolehdit turvallisuudesta niin työympäristössä kuin kotona ja olet samalla osa tärkeää Punaisen Ristin avun ketjua.

ensiapu

Kiinnostuitko ensiapukurssista?

Next article