Skip to main content
Ruokahävikin vähentäminen tehostaa liiketoimintaa ja säästää ympäristöä
Businessopas
Mediaplanet
Yritystoiminta
Kasvu ja kansainvälistyminen
Johtaminen ja ura
Digitalisaatio
Logistiikka
Lisää
Terveenä työssä
Ulkoistaminen
Yritysturvallisuus
Kaupan alan tulevaisuus
Energia
Tulevaisuuden elintarviketeollisuus
Teollisuus
Innovaatiot
Liikematkustaminen
Kokoukset ja yritystapahtumat
Sijoittaminen ja säästäminen
Kouluttautuminen
Julkaisut
Meistä
Terveenä työssä
Ulkoistaminen
Yritysturvallisuus
Kaupan alan tulevaisuus
Energia
Tulevaisuuden elintarviketeollisuus
Teollisuus
Innovaatiot
Liikematkustaminen
Kokoukset ja yritystapahtumat
Sijoittaminen ja säästäminen
Kouluttautuminen
Julkaisut
Meistä
Ruokahävikki
Ruokahävikki
Ruokahävikin vähentäminen tehostaa liiketoimintaa ja säästää ympäristöä
ResQ Clubin toimitusjohtaja Sebastian Wikström (kuvassa) näkee hävikin vähentämisen tuovan monenlaisia mahdollisuuksia alan toimijoille.Kuva: ResQ Club
Ruokahävikki
Ravintola – hallitse ruokahävikkiä ja säästä