Skip to main content
ronjasalmi-teemuarina
Kokoukset ja yritystapahtumat

Vuoden puhuja ja juontaja sen tietävät: ”Puhumalla paras”

Kahdella kielellä vaienneessa maassa puheen voimaa on väheksytty. Nyt kulttuuri on muutoksessa.
HoReCa

Kari Aihinen: Hyvä catering lähtee asiakkaiden tarpeista

Kari Aihinen on kaapannut suomalaisten keittiöitä jo vuodesta 2013. Lisäksi hän hoitaa tottuneesti yritystilaisuuksien cateringia.
Tapahtumasuunnittelu

Tiedostatko ruohonjuuritason vaikutusvallan?

Vastuu yritystapahtumien järjestämisestä on yleensä sihteerin tai assistentin harteilla. Tässä menestyminen edellyttää onnistumista tapahtumaa toteuttavien yhteistyökumppaneiden valinnassa. Asiakaskunnan verkostoituminen ja parhaiden kokemusten jakaminen lisää painetta laadukkaaseen tapahtumatuotantoon ja edistää koko alan kehittymistä.
Kokouspaikat

Inspiroivat kokoukset työpaikan ulkopuolella

Kokousten ja yritystapahtumien siirtäminen toimiston ulkopuolelle voi olla hyvä idea, mikäli haluat luoda mieleenpainuvamman esityksen ja tehdä vaikutuksen vieraisiisi. Listasimme alle mielenkiintoisimmat tapahtumapaikat jotka taipuvat kokouksista aina juhlatilaisuuksiin asti. Näissä miljöissä kokoukset eivät jää unholaan! Vanajanlinnan tiiliholvit nostavat ajatukset lentoon  Vanajanlinna vain tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta Hämeenlinnassa henkii historiaa, mutta seinien sisältä löytyy kuitenkin modernisti … Continued
yritystapahtumat-alkoholi-juomatarjoilut
HoReCa

Yritystapahtumien juomatarjoiluissa laatu korvaa määrän

Takavuosien kosteista yritystilaisuuksista on päästy pitkälle. Juomapitoiset lounaat ja ylipitkiksi venyneet illalliset ovat mennyttä maailmaa.