ronjasalmi-teemuarina
Kokoukset ja yritystapahtumat
Vuoden puhuja ja juontaja sen tietävät: ”Puhumalla paras”
Kahdella kielellä vaienneessa maassa puheen voimaa on väheksytty. Nyt kulttuuri on muutoksessa.
HoReCa
Sommelier paljastaa edustamisen pullonkaulat
Yritysten edustustilaisuuksissa painopiste on siirtynyt ravintoloista omiin tiloihin ja tämä on johtanut cateringyritysten liiketoiminnan kasvuun.  
Tapahtumasuunnittelu
Riia Martinoja: ”Onnistunut yritystapahtuma erottuu aitoudella”
Moni johtoasemassa oleva osallistuu vuosittain lukuisiin yritystapahtumiin. Kun hienotkaan puitteet eivät enää yllätä ja kaikki sirkustemput on kertaalleen nähty, miten tapahtuma voi erottua muista?
Kokouspaikat
Inspiroivat kokoukset työpaikan ulkopuolella
Kokousten ja yritystapahtumien siirtäminen toimiston ulkopuolelle voi olla hyvä idea, mikäli haluat luoda mieleenpainuvamman esityksen ja tehdä vaikutuksen vieraisiisi. Listasimme alle mielenkiintoisimmat tapahtumapaikat jotka taipuvat kokouksista aina juhlatilaisuuksiin asti. Näissä miljöissä kokoukset eivät jää unholaan! Vanajanlinnan tiiliholvit nostavat ajatukset lentoon  Vanajanlinna vain tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta Hämeenlinnassa henkii historiaa, mutta seinien sisältä löytyy kuitenkin modernisti … Continued
yritystapahtumat-alkoholi-juomatarjoilut
HoReCa
Yritystapahtumien juomatarjoiluissa laatu korvaa määrän
Takavuosien kosteista yritystilaisuuksista on päästy pitkälle. Juomapitoiset lounaat ja ylipitkiksi venyneet illalliset ovat mennyttä maailmaa.