Kestäviin valintoihin positiivisuuden kautta
Businessopas
Mediaplanet
Yritystoiminta
Kasvu ja kansainvälistyminen
Johtaminen ja ura
Digitalisaatio
Logistiikka
Lisää
Terveenä työssä
Ulkoistaminen
Yritysturvallisuus
Kaupan alan tulevaisuus
Energia
Tulevaisuuden elintarviketeollisuus
Teollisuus
Innovaatiot
Liikematkustaminen
Kokoukset ja yritystapahtumat
Sijoittaminen ja säästäminen
Kouluttautuminen
Julkaisut
Meistä
Terveenä työssä
Ulkoistaminen
Yritysturvallisuus
Kaupan alan tulevaisuus
Energia
Tulevaisuuden elintarviketeollisuus
Teollisuus
Innovaatiot
Liikematkustaminen
Kokoukset ja yritystapahtumat
Sijoittaminen ja säästäminen
Kouluttautuminen
Julkaisut
Meistä
Kestävä tuotanto
Kestävä tuotanto
Kestäviin valintoihin positiivisuuden kautta
Sitran Mari Pantsar rummuttaa kestävän kehityksen ja luonnon monimuotoisuuden vaalimisen nimiin. Tulevaisuuden elintarviketeollisuuden hän näkee nojaavaan yhä voimakkaammin kasviperäisten ja vaihtoehtoisten proteiinien hyödyntämiseen sekä uudistavaan viljelyyn.
Kestävä tuotanto
Kasviperäiset proteiinit löytämässä kuluttajan lautaselle