Etusivu » Innovaatiot » Hallittu paluu toimistolle – markkinoiden helppokäyttöisin ja laadukkain kotimainen järjestelmä kiinteistön tulevaisuuden tarpeisiin
Sponsoroitu

Jere Astrén

toimitusjohtaja, Partner, inBliss Oy Ltd

Moni yritys siirtyi keväällä 2020 etätöihin. Nyt kahden vuoden jälkeen toimistoille paluu on ajankohtaista. Lähes yksimielinen näkemys parhaasta toimintamallista on asteittainen paluu ja samalla jopa entistä parempien mallien löytäminen osaksi uutta työkulttuuria.

Me inBlississä olemme kehittäneet kotimaiseen järjestelmäämme helppokäyttöiset ja tehokkaat ominaisuudet hallitun, asteittaisen työtiloihin paluun avuksi.

Kyselytutkimusten perusteella valtaosa työntekijöistä ja -antajista kannattaa toimisto- ja etätyöskentelyn yhdistävää hybridimallia, jolloin työntekijä viettäisi 2–3 päivää viikosta toimistolla.

Ennen korona-aikaa alle 20 prosenttia halusi tehdä töitä etänä, mutta nyt osuus on noin 70 prosenttia. Tämä on merkittävä muutos, joka tulee ottaa huomioon työympäristöissä. Nyt etätyöskentely sekä vähäiset sosiaaliset kontaktit ja ympäristön virikkeet ovat kuitenkin vahvistaneet näkemystä siitä, että ihmiset myös kaipaavat toimistoille.

– Vaikka etätyö on tullut jäädäkseen, korona-aika on vahvistanut ajatusta myös siitä, että työpaikoille kaivataan. Ihmiset haluavat paikan, jossa tehdä töitä, mutta vielä tärkeämpää on se, mitä töitä toimistolla halutaan tehdä ja miten, eräs NCC:n myyntipäällikkö sanoo.

Tarkista toimiston käyttöaste ja varaa työpiste helposti jo kotona

Kokonaisvaltaisessa inBliss All in One -järjestelmässä yhdistyy muun muassa tilojen varaukset, vierailijoiden hallinta sekä kiinteistön sisäinen viestintä – vaivattomasti myös inBliss Mobiiliapplikaatioilla.

inBliss Tilavarausjärjestelmässä on nyt karttapohjainen hakuominaisuus apuna hallittuun paluuseen toimistoille. Yritys voi halutessaan päättää tilojen käyttöasterajoituksen, esimerkiksi 50 prosenttia on ollut suosittu malli. Työntekijät voivat varata helposti omalla puhelimellaan tai selaimella inBliss Tilavaraus Karttapohjan avulla haluamansa työpisteen tai neuvotteluhuoneen ad hocina eli lennosta juuri nyt – tai haluttuun hetkeen tulevaisuudessa, vaikka huomiseksi. Järjestelmä näyttää varaustilanteessa ajankohtaisesti vallitsevan käyttöasteen, mikä helpottaa päättämisestä etä- ja läsnätyön välillä. Myös tiimikaverit löytyvät helposti ja paikat voidaan varata samasta tilasta.

Kaikki toiminnot jokaisen kiinteistön käyttäjän puhelimessa

inBliss Mobiiliapplikaatioiden avulla hyödylliset viestit voidaan toimittaa jokaisen kiinteistön käyttäjän puhelimeen muutamalla klikkauksella – tärkeimmät vielä push-ilmoituksina, jolloin ne varmasti tavoittavat kaikki etätyöntekijätkin.

Kustomoimme yrityksellesi tai kiinteistöllesi inBliss Mobiiliapplikaation tukemaan ja tehostamaan järjestelmien käyttöä. Ilmoittautuminen, tilojen varaaminen tai tiedotteiden lukeminen onnistuu helposti missä ja milloin vain. Samat viestit saadaan parilla klikkauksella myös toimistotilojen infonäytöille inBliss Sisällönhallintajärjestelmän kautta.

Palaverit laadukkaasti ja helposti etänä

Työmatkoja tuskin tehdään vielä aktiivisesti, ja siksi autamme varustamaan kiinteistöjenne neuvotteluhuoneet ja auditoriot tämän hetken suosituimmalla AV-laitteistollamme, Teams-valmiudella, joka toimii toki muillakin etäpalaveritekniikoilla.

Miksi inBliss?

Haluamme auttaa asiakkaitamme saamaan kaiken mahdollisen potentiaalin irti kiinteistöstä. Järjestelmämme on yli 10 vuoden tuotekehityksen tulos. Markkinoiden helppokäyttöisin ja monipuolisin järjestelmä on käytössä yli puolessa pääkaupunkiseudun business parkeista sekä lukuisten Suomen suurimpien yritysten pääkonttoreissa.

www.inbliss.fi[email protected]

Saumattomia ratkaisuja työympäristön toimivuuden takaamiseksi

Lähteet:

1. BBC – Toimistojen muutos koronan jälkeen

2. RIC – Liikerakennusten uudelleen avaaminen

3. We Land – Paluu toimistolle on uusi mahdollisuus

Tilaa uutiskirje!

Pysy ajantasalla ajankohtaisimmista aiheista ja uusimmasta sisällöstä!

Next article