Etusivu » Kokoukset ja yritystapahtumat » Elämyksellinen yritystapahtuma jää mieleen
Sponsoroitu

Merikeskus Vellamossa Kotkassa on mutkatonta järjestää pieniä tai suuria kokouksia, yritystapahtumia ja virkistyspäiviä. Vellamon merelliset ja alueen historiaa avaavat museonäyttelyt tekevät tilaisuudesta kuin tilaisuudesta erityisen. Lyhytkin pistäytyminen historian äärellä tuo piristävää vaihtelua päivään!

– Onnistuneiden yritystapahtumien ja kokousten edellytyksenä ovat viihtyisät ja toimivat tilat, helppokäyttöinen moderni tekniikka, maistuvat tarjoilut sekä asiantunteva ja ystävällinen palvelu. Merikeskus Vellamossa ohjelman kruunaa museoelämys. Valittavana ovat vaikkapa sokkotreffit historian kanssa, jolloin opas valitsee ryhmälle kohokohdan näyttelyistä, kertoo Merikeskus Vellamon kokousvarauksista vastaava asiakasneuvoja Anne Rommi.

Päivän kulkua suunnitellessa monella on kiusaus pakata päivään liikaa asiaa. Aktivoivat ruoka- ja kahvitauot ovat tärkeitä verkostoitumisen kannalta ja auttavat varsinaisen asian perillemenossa.

– Hyvä yritystapahtuma on alusta alkaen hyvin suunniteltu. Tilaisuuden järjestäjällä on aina paras näkemys siitä, mitä päivään tai päiviin tulee mahduttaa, mutta kokousten ammattilaiset on hyvä ottaa jo varhaisessa vaiheessa mukaan, jotta jokainen yksityiskohta palvelee parhaalla mahdollisella tavalla yrityksen tarpeita, muistuttaa ravintola Laakongin hallintojohtaja Antti Pettinen.

Kulttuuria Kotkassa

Kulttuuri lisää tutkitusti hyvinvointia, ja Merikeskus Vellamossa kulttuurielämykset ovat luonnollinen osa palvelutarjontaa. Asiakasta kuunnellaan herkällä korvalla, jotta tämä voi rauhallisin mielin keskittyä suunnittelemaan tapahtumansa yksityiskohtia.

Ruotsinsalmen merilinnoituksesta vireäksi teollisuus- ja satamakaupungiksi kehittynyt Kotka tunnetaan palkituista puistoistaan, Kymijoesta koskineen, kulttuuritapahtumista sekä kehittyvästä Kantasatamasta, jossa Merikeskus Vellamokin sijaitsee.

– Kotka tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia erilaisiksi oheisohjelmiksi. On myös hyvä huomioida, että kustannukset voivat helposti jäädä murto-osaan suurempien kaupunkien hintatasosta, Rommi toteaa.

Tutustu Merikeskus Vellamoon ja järjestä vuoden odotetuin päivä tiimillesi!

Next article