Etusivu » Kokoukset ja yritystapahtumat » Kokous Kupittaalla on arjen elämysmatka
Sponsoroitu

Milloin viimeksi totesit hotellin tai kokoustilan nähdessäsi: WAU! Tuo sana pääsee suusta herkästi, kun Original Sokos Hotel Kupittaa ja Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki osoittavat yhteistyönsä voiman. Luvassa on säväyttäviä kokousmatkaelämyksiä.

Turun Kupittaan alue saa toukokuussa ensimmäisen hotellinsa, kun Original Sokos Hotel Kupittaa valmistuu. Se nousee kaksi vuotta toimineen Vierailu- ja innovaatiokeskus Joen viereen Turun Tiedepuistoon, jossa hotelli ja Joki virittelevät nyt ainutlaatuista yhteistyötä.

Sekä hotellissa että Joessa palvelualttius, nykyaikainen teknologia ja kansainvälisyys ovat itsestäänselvyyksiä.

Original Sokos Hotel Kupittaan johtaja Tarja Jalonen ja Joen tapahtumista vastaava Carita Varjonen kertovat, että Joki tarjoaa hotellin kokouspalvelut.

– Hotellissamme majoittuvat kokousvieraat voivat valita mieleisensä Joen yli 20 erilaisesta tilasta. Hotelli tarjoaa 196 majoitushuonetta, kotoisan Bistro Ellin ja upean kattoterassin. Sieltä löytyvät sauna, kattobaari ja kuntosali, hotellinjohtaja Jalonen kertoo.

Tärkeintä on tehdä kokouksen varaaminen ja järjestäminen asiakkaille helpoksi. Kuva: Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki.

Carita Varjonen korostaa, että tärkeintä on tehdä kokouksen varaaminen ja järjestäminen asiakkaille helpoksi. 

– Joen palveluihin kuuluvat myös kokoustarjoilut ja vaikkapa kukat, valaistus, fasilitoija, moderoija ja tunnelmasuunnittelu. Tilojemme skaala ulottuu Cave-teatterista pieniin työpajasoppeihin. Haluamansa tilat ja palvelut voi varata joko hotellista tai Joesta, Varjonen toteaa.

Original Sokos Hotel Kupittaa ilahduttaa vastuullisuudellaan, laadukkailla huoneillaan, helpolla saavutettavuudellaan ja mausteisen värikkäällä sisustuksellaan.

– Sekä hotellissa että Joessa palvelualttius, nykyaikainen teknologia ja kansainvälisyys ovat itsestäänselvyyksiä. Hotellia kaavaillaan testialustaksi lähellä oleville teknologiayrityksille, ja Joessa uniikit, viimeisellä teknologialla varustetut tilat ovat arkea, Jalonen ja Varjonen kertovat.

Hotellin ja Joen välisen matkan sekä reitin Kupittaan rautatieasemalta niihin molempiin pystyy kulkemaan sisätiloissa. Kaupungin keskustaan on helppo hurauttaa bussilla tai vaikka sähköpotkulaudalla.

Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki

Yheensä 👤 1150
Auditoriot: Presidentti 👤 258, Putous 👤 100
Salit: Cave-teatteri 👤 200, Ministeri 👤 85
Kokoustilat: yli 20 kokoustilaa (4–50 👤)
Edustustilat: Circus 👤 50, Sky 👤 25

Lemminkäisenkatu 12b, 20520 Turku | 010 315 3000 | vierailukeskusjoki.fi

Original Sokos Hotel Kupittaa

196 huonetta 
Bistro Elli: Kabinetti 👤 48, Parvi 👤 75
Deli, 2 saunaa, kuntohuone, baari ja kattoterassi

Joukahaisenkatu 6, 20520 Turku | 020 1234 600 | sokoshotels.fi

Next article