Etusivu » Kokoukset ja yritystapahtumat » Yhteistä säveltä etsimässä? – Tiimipäivä Långvikin merimaisemissa virkistää
Sponsoroitu

Haluatko hemmotella työntekijöitäsi, jotta työilmapiiri saisi uutta, iloisempaa buustia? Yhteinen etätyöpäivä, kokouspäivä, TYKY tai TYHY, onpa kokoontumisenne syy mikä hyvänsä, kollegoiden tapaamiset ovat tärkeitä hetkiä.

Puhtaan luonnon keskellä, kaunista merimaisemaa katsellen yhteinen päivänne on aivan erilainen kuin omassa toimistossa. Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa kulinaariset herkutteluhetket ja erilaiset aktiviteetit rytmittävät työskentelyänne. Metsämaastossa on helppo tehdä matalan hiilijalanjäljen aktiviteetteja, kuten villiyrttiretkiä, rentouttavaa joogaa tai reipasta retkeilyä fatbikeilla. Voit ottaa mukaan ohjelmaan myös rentoutusta ylellisillä wellness-palveluilla.

Å Climate – kestävämpi kokouspaketti

Puhuttaako ympäristövastuullisuus ja hiilijalanjäljen pienentäminen teidänkin tiimissänne? Långvik tarjoaa mahdollisuuden vastuullisiin kokoontumisiin Å Climate -kokouspaketilla, jonka voit liittää mihin tahansa tilaisuuteen.

Paketin ideana on, että Långvik minimoi päästöt ja kompensoi ne, joita se ei voi kokonaan poistaa. Peruselementtien lisäksi voit liittää pakettiin haluamasi lisäpalvelut, esimerkiksi kasvisruokaillallisen, yhteiskuljetukset tai kompensoidun yöpymisen. Näin jokaisen tapahtuman saa vastuulliseksi.

Päästöjen kompensoinnin toteuttaa Långvikin suomalainen yhteistyökumppani Planet Loves Trees. Se istuttaa puita ympäristöhankkeissa, jotka on kehitetty yhteistyössä paikallisten järjestöjen, koulujen ja viljelijöiden kanssa.

Kysy lisää Pialta +358 (0)9 2959 9132

långvik

Etsitkö paikkaa vuoden parhaalle työpäivälle?

Next article