Etusivu » Älykäs kauppa » Skaalautuva verkkokauppa kasvaa bisneksen mukana
Sponsoroitu

Keväällä suuresta joukosta kivijalkayrittäjiä tuli nopealla aikataululla verkkokauppiaita. Myös monet muut yritykset siirsivät myynnin ja markkinoinnin painopistettään verkkoon.

– Kun kauppias panostaa markkinointiin ja löytää uusia asiakasryhmiä, liiketoiminta kasvaa. Jos taustaprosessit ovat automatisoituja, kasvu ei tuki liiketoimintaprosesseja. Manuaalisesti hoidetuissa taustaprosesseissa verkkokauppiaan aika voi kulua varsinaisen myyntityön lisäksi esimerkiksi varastosaldojen päivittämiseen, tilausten syöttämiseen eri järjestelmiin ja kirjanpidon tietojen toimittamiseen. Kun kaikki tiedot menevät automaattisesti oikeisiin paikkoihin, voi kauppias käyttää aikansa liiketoimintansa kehittämiseen ja kasvattamiseen sekä asiakastyytyväisyyden parantamiseen. Näin hän voi tuottaa asiakkaalle oikeaa arvoa, painottaa MyCashflown myyntijohtaja Petri Itkonen.

Toimiva verkkokauppa yhdellä kerralla

Netvisor, MyCashflow ja Flashnode kehittivät Netvisor-integroidun verkkokaupan, jossa verkkokauppias saa kerralla toimivan kokonaisuuden.

– Haluamme, että pienempikin yritys pystyy rakentamaan toimivan verkkokaupan, jossa maksaminen, varastonhallinta ja kirjanpito on integroitu suoraan myyntijärjestelmään, kertoo Visma Solutionsin ISV Manager Kari Ryynänen.

Haluamme, että pienempikin yritys pystyy rakentamaan toimivan verkkokaupan, jossa maksaminen, varastonhallinta ja kirjanpito on integroitu suoraan myyntijärjestelmään.

Visma Solutions on jo pitkään rakentanut valikoitujen kumppaneiden kanssa isompia kokonaisuuksia. Myös Flashnodella ja MyCashflowlla on pitkä kokemus verkkokaupoista.

– ”Good enough” -järjestelmät eivät enää riitä asiakkaille, vaan he haluavat kaikkiin liiketoimintansa osa-alueisiin parhaat tuotteet, jotka integroidaan keskenään, Ryynänen sanoo.

– Meidän tavoitteemme oli saada verkkokauppiaalle saumaton kokemus. Mietimme, mitä kauppias tarvitsee ja veimme yhteistyön vielä syvemmälle kuin mitä normaali järjestelmien integraatio on. Kauppiaan ei tarvitse tietää mitä hän tarvitsee, kaikki on otettu huomioon jo valmiiksi, Flashnoden Biz Dev Jani Karhunen summaa.

Tutustu MyCashflown ja Flashnoden Netvisor-integroituun verkkokauppaan >>

Next article