jouni-hakala-elinkeinoelaman-keskusliitto
Yritystoiminta
Elinkeinoelämän keskusliitto: ”Nostetaan Suomi jaloilleen!”
Kevään merkkinä Suomeen lentävät normaalisti joutsenet, mutta tällä kertaa saapuikin synkkä kummajainen – sysimusta joutsen koronaepidemian muodossa.
franchising-omayritys
Franchising
Franchising on turvallinen tie yrittäjäksi
- Franchising on moderni ja turvallinen yrittäjyyden ja liiketoiminnan muoto. Idea ei silti ole aivan uusi − sitä on ollut olemassa jo satoja vuosia, esimerkiksi Iso-Britanniassa pubit aikoinaan jakoivat oikeuksia tähän tapaan.
Johtaminen
Norsunluutornin viisastelijoista liiketoiminnan vaikuttajia
Muuttuva toimintaympäristö haastaa talousjohdon. Arvonmääritys, yrityskaupat ja sidosryhmäviestintä edellyttävät liiketoimintaosaamista ja myyntitaitoja.
yritys
Sponsoroitu
Yritys kasvuun yhden järjestelmän taktiikalla
Yritys voi hankkia markkinoiden parhaan sovelluksen jokaiselle liiketoiminnan osa-alueelle, jolloin on hallinnoitava useita järjestelmiä. Tehokkaampi vaihtoehto on valita yksi hyvä ja kattava järjestelmä, jolloin tieto on keskitetysti yhdessä paikassa reaaliaikaisesti kaikkien saatavilla ilman järjestelmien integraatiota ja rajapintoja.
Toiminnanohjausjärjestelmät
Taloushallinto
Toiminnanohjausjärjestelmän avulla katse tulevaisuuteen
Ennakointi ja nopea reagointi muutoksiin ovat elinehto yrityksen liiketoiminnan jatkuvuudelle. Taloushallinnon palveluista on tässä ainutlaatuista hyötyä.